Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (253)
0BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()Yeni yapacağın grafikte 92 üstü bir fiyat hedefi verme.
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()1-2 adım geri çekmleycek mi abi :))
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Tşk ederim, hangi grafik etiket yapabilirmisin
zuleyha_y için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()Yapacağın yeni grafik çalışması için .. ; )))
zuleyha_y için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()O grafik gördüğüm en mantıklı grafik çalışması…emeğine sağlık.
Ben Diğer grafik çalışman için yazdım.
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()@zuleyha_y alt grafik bu heydefler gerceklesirken dünya gerçekleri neredeydi?
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Şiir gibi maşallah..
Fiyat hedefli grafik paylaşmak ta her yiğidin harcı deyildir.. formasyon tıkır tıkır saat gibi çalımış bizede alkışlamak kalmış..
Mumlar Hareketli ortalamar rsi Nu , Pu içinde korkuyuda coşkuyuda fiyatlar işte ispatı tenik candır gerisi heyecan:))
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Buda iki formasyon üç fiyat hedefli dediğimiz grafik idi
İlk iki hedefleri çabuk geldi, nu var demiştim, düzeltmesini yaptı sonrasında üçüncü fiyat hedefi de geldi şükür @16paramıknatısı içinde her haberi öncesinde satın alır teknik
0BeğenmedimŞikayet
KUD51 ()Teşekkür ederim kardeşim çok sağolasın
karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Kardeşim sana buradan kimse al veya sat kelimesini kullanamaz benim gördüğüm belki 4-5 kişiye sordun 110'dan satmışsın 125'ten almaya kalkıyorsun alabilirsin tabii ki stoplos biliyorsan veya parçalı kademeli alta115 üstte 135 ben olsam iki gün daha izlerim en fazla gideceği yer 96 bak herkeze öyle düzeltme olmadan sağlıklı çıkış olmaz bunu kafana koy kardeşim ytd
KUD51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KUD51 ()Kardeşim böyle kapatırsa alım için açılışı mi beklemeli yoksa şimdi mi almali
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Grafikteki üç hedef ye gelmiş
Teknik gürültüyü susturur...
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()maşallah maşallah bize :)) @Eso_derler @Azraa_
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hemen nazar boncuğu takalım efsuynlayalım çekemiyorlar bizi:))
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()aşkkk olsun, @_BROKER_ biraz kıskandı sadece :))
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Yeni kurban benmiyim:)) kanat takıp göklere çıkarıp ordan paraşütsüz yere çakmazlar dimi:)) @simurg22 @Eso_derler
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Amin cümlemize kardeşim. Teşekkür ederim ben saklayayım like'ları bugün epey lazım olacak gibi :) Dün @Azraa_ ‘ya günaydın dedim ona bile basmışlar eksiyi :))
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()bereketli olsun hocam, (_) layk düzeltildi
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Günaydın üstadım, siz çağırırsanız onaya paşa paşa gelmek zorunda. :) gönderdiğimi yerine koydum.
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()gunaydın hocam zirveyi gördü gümüş ons ve onaya da gelmiş söz dinliyor kendileri :))yükseliş ve düşüş te tekniği okutmuşuz şükür
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Sensiz olmaz @_BROKER_ @simurg22
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Hahahaha yapma gözün sevem... Bi rahat dur yerinde
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()yapıştırrr asla affetmeyiz gördük mü :)) @Baba_Vanga_ ve sensiz olmaz lütfenn :)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()ahahahah yapmaaa şöyşe şeyler valla ömrümüzü yedinn, sensiz olmazzz :)) @Eso_derler
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın cancazım kalpten galbw yol olmuş:))tekniğe emeğe değer verdiğini görünce dikkatimi çekmiştin ama kadın üye olduğunu bilmiyordum hatta yazmıştım gülmüştük:)) bir yıldır gramdayım daha önce bist sayfasındaydım eski borsacıyız; ))
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)