Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (253)
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ():) şimdi anladım sağolun bilgidendirme için.
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()tamamdır dostum. teşekürler dönüş yaptığın için.
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()96 tutulmaz dediğini hatırlamıyorum ama 96 üzeri giderse tutulmaz gider yazmıştı... Çünkü orası rallinin başladığı karar yeri bana göre.
Goldprice57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()grafik üzerinde etıket yaparsanız daha saglık lı olur
Goldprice57 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Abi hosgeldin @simurg22 mapusa düştü :(
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()geldilermi abim,
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()kardeşim 96 neden çok önemli açıklarmısınız.96 üstü tutulmaz yazmışsınız da
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()rica ederim sorduğunuzda bilgimiz kadar cevap vermeye çalısırız
Djcem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KUD51 ()Tamam kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Tesk edrim canım...
Hasannn321 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasannn321 ()Bereketli olsun
1BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Selam abi alımlarımi Tamamladim ben full girdim ama risk devam ediyor sen bekle istersen... Senin kararın.
KUD51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KUD51 ()82 gelecek gibi mi kardeşim son alım için orayı bekleyeyim mi
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Tamm abi... Bereketli olsun dün gece riskli idi demiştim ama. Sen dayanamıyorsun dedim elinde bulunsun napayimm... Neyse hedefe odaklanalım...
0BeğenmedimŞikayet
KUD51 ()Daha alacaktım sen 82 de gelebilir deyince almadım kardeşim tüm gursemiydim ki takip edemiyorum yogunum
0BeğenmedimŞikayet
KUD51 ()Aynen ben niye böyleyim ki gümüş olmayınca panik oluyorum 123 ten bir kilo ekledim kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()SEN NAPTIN ABİ @KUD51 dün yine çok sabırsızdin... Farkındaydım herkese soruyordun... :(
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Koynumuzda yılan besliyoruz abi :) dün beklediğimiz bu gün geldi... Valla. Ben full daldım sen bana bakma... 82 ons ta gelebilir.
0BeğenmedimŞikayet
KUD51 ()Geldi kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Merhaba 134 TL ler hedefte... Kardeşim... Sonrasına bakacağız inşallah. Sabir bak çıkınca nasıl çıkıyor... gerekirse ekleme yapmaya çalış.
Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()Merhaba bende full yakın gümüşteyim nerde satalım acaba 150 tl lerde satamadık öyle kaldım kaldım bende arabayı değiştirecem alacam ama nasıl satacaz bekliyoruz kaçta satalım
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()rakamları çabuk gelir:)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Bereketli olsun... Geri çekilmede 83 82 ekleme yaparız... İnşallah...
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Senden de Allah razı olsun...
Kubra_01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kubra_01 ()Sağol kardeşim.
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Ben 126dan Dünya'dan aldım... gelirse bir miktarda değerlendirme yaparsın
0BeğenmedimŞikayet
Kubra_01 ()Bilmediğimden sirdum ama gruba cevap alamadım.
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Djcem ()Teşekkür ederim. dediğim gibi son 2 günlük yorumlarınızı okudum sonrasında sorma gereği hissettim. Bu günler takipte kalmak faydali olacak galiba . Teknik olarak biraz bilgim var ama formasyon kulp vs bunların nasıl yorumladığı hakkında bir fikrim yok . Tecrubeli olanlardan bilgi edinmeye çalışıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Biraz önce,86.10 kadar düşmüştü neden almadınız
0BeğenmedimŞikayet
Kubra_01 ()Kaçtan aldiniz