Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (151)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()maşallah maşallah bize :)) @Eso_derler @Azraa_
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hemen nazar boncuğu takalım efsuynlayalım çekemiyorlar bizi:))
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()aşkkk olsun, @_BROKER_ biraz kıskandı sadece :))
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Yeni kurban benmiyim:)) kanat takıp göklere çıkarıp ordan paraşütsüz yere çakmazlar dimi:)) @simurg22 @Eso_derler
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Amin cümlemize kardeşim. Teşekkür ederim ben saklayayım like'ları bugün epey lazım olacak gibi :) Dün @Azraa_ ‘ya günaydın dedim ona bile basmışlar eksiyi :))
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()bereketli olsun hocam, (_) layk düzeltildi
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Günaydın üstadım, siz çağırırsanız onaya paşa paşa gelmek zorunda. :) gönderdiğimi yerine koydum.
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()gunaydın hocam zirveyi gördü gümüş ons ve onaya da gelmiş söz dinliyor kendileri :))yükseliş ve düşüş te tekniği okutmuşuz şükür
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Sensiz olmaz @_BROKER_ @simurg22
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Hahahaha yapma gözün sevem... Bi rahat dur yerinde
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()yapıştırrr asla affetmeyiz gördük mü :)) @Baba_Vanga_ ve sensiz olmaz lütfenn :)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()ahahahah yapmaaa şöyşe şeyler valla ömrümüzü yedinn, sensiz olmazzz :)) @Eso_derler
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın cancazım kalpten galbw yol olmuş:))tekniğe emeğe değer verdiğini görünce dikkatimi çekmiştin ama kadın üye olduğunu bilmiyordum hatta yazmıştım gülmüştük:)) bir yıldır gramdayım daha önce bist sayfasındaydım eski borsacıyız; ))
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın paylaşmak güzeldir çok tatlısınız; )) ifade cuk oturdu sanki yıllardır tanıyor gibiyim:))
0BeğenmedimŞikayet
Bavkan ()Teşekkür ederim kardeşim aynen
Bakalım takipteyim
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Çıkınca hiç düşmeyecek iş gibi düşünce hiç yükselmeyecek gibi oyunlara gelmeyelim... baktik direnç te zorlanıyor sat cebine koy... Geri çekilmede sana uygun yerlerden tekrar yerine koy. Şeklinde... Destek direnç full takip yapılmali kısa vadede olanlar.
Bavkan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Abi para kolay kazanılmıyor vaktiniz var ise idiniz kesinlikle zarara satmayi önermiyoruz. manupule zmaanlarindayiz... Dikkatli olup ana paramızı koruma çabasındayız... Uzun vadede zaten gümüş buralar çerezlik.
0BeğenmedimŞikayet
Bavkan ()Bir anlık karar verdim bende bir sat yapayim belki altan almak için yaptım ama tutmadı benim sansizligim gecen 120 çıktı satmadım düştü 104 bu sefer satayım dedim sanki dusmeyecek hayırlısı bakayım ne olacak
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()83 ons kapanış yapmadigi müddetçe mümkündür abi bunu biyere yaz... Olurmu.. Öyle ilerleriz.
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Bir kaç gündür çekikler tutuyor.. Yukarı taşıyor bakalım nasip abi. Biz yine de tekniğe uyuyoruz... Neden zarara full satarsınız ki valla çok üzülüyorum. Parça oynamalık bırakabilirdiniz...83ons larda kapanislarda bizi yukarılara taşır... elde mal bulundurulmali azda sa abi naçizane düşüncem. TL v ürün olmalı...
0BeğenmedimŞikayet
Bavkan ()Gelse 111 ful alıp sahada satmam
0BeğenmedimŞikayet
Bavkan ()Gece 1 de bende baktım 114 200. Kadar geriledi almadım Sabah alırım dedim dahada düşmedi sanki çıkacak gibi
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Not olumsuz haber dahilinde 76,5 rakama gelebilir oda 111 xxx rakamlarına denk geliyor...
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Günaydın abi.. Bu gün veriler var v burda tutundu şimdilik... Ayrıca olumsuz haber olursa geri dönüşü 76,5 seviyesi önemli rakam olacak... Ama ben haftalık kapanışa bakacağım 77,5 üzeri kapanış olursa benim için olumlu olur... Haberler etkiliyor kritik yerlerdeyiz... Izlemedeyiz. Burda tutunmasida pozitifliginu artırıyor..79,5... Güzel poziflik yansıtıyor. parca aldım Dun aksma deneme 1 diye 115 xxx rakamdan gidişata göre ekleme yada sat yapacağım.
0BeğenmedimŞikayet
Bavkan ()Günaydın kardeşim bu gün alım fırsatı verir mi bilgim yok ama sanki yukarı gitme isteği var gümüşün sen ne dersin