Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (253)
0BeğenmedimŞikayet
KUD51 ()3 kilo aldım kardeşim
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kubra_01 ()Hayırlı olsun Rabbim olmayanlarada nasip etsin
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Hayırlı olsun kardeşim... rabbim mutlu etsin inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()15 yılın özlemi Rabbım ne kadar verirse razıyım Allah razı olsun... Abim sagolasin... Hayırlı geceler
erkannhl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Drwnlere destekteklwri takip et.
0BeğenmedimŞikayet
erkannhl ()inşallah üçüz bebelerin olur ablam o yöntemde ikizlik oranı çok yüksek oluyormuş
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()@KUD51 oku bak burayi yz biyere.
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Görmeyen arkadaşlar için umarım faydası olur, altesaj, herkesin gönlünce olsun, cümleten iyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Sende abim birbirimizi tamamlamak için varız, ilk amacimiz kaybetmemek olsun kâr sonrası
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Teknik olarak 96 üzerinde kopar gümüş ons, piyasa volatil olduğu için her anını kısa zaman aralıklarında resmetmeye çalışıyoruz, formasyon olduğunda fiyat hdeflerini veriyoruz, iki yönlü olarak, kolaylıklar ve en kısa zamanda kâr la kapatmanizi dilerim
Djcem için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Farkındayım, olsun ben kelimeleri değil, galbini gorduklerimi yarı yolda bırakmam
Bizmlesin her daim,
zuleyha_y için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Desteğinle daha da kuvvetlendiyor abim iyiki varsın senin emeğin çok başka.
0BeğenmedimŞikayet
Djcem ()Son 1 aydır gumusu ve piyasayı takip etmiyorum önceki yorumlarınızı okudum . Beklenti 96 dolar yönünde mi diyorsunuz 86 aşılınca ? Veya öngörü ne yönde. Bu arada tepeden tersteyim gümüşten yana . Diğer işlerim olduğu için ve takip edemeyeceğim diye zarar kes de yapmadım
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Canın saolsun abim, sonuçta ne yapacağını biliyorsun strtjin var en önemlisi bu
1BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()Uslanmıyooruummm; )
Ben sizdenim biliyorsun. ; )
Rabbime ematnetsin sevgili hocam ..
0BeğenmedimŞikayet
Ars_Bozok ()Tüm zenginliklerin zirvesi sağlıklı bir evlat... İnşallah gönlünce olur
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Grafikler sebepleri önceden resmeder sonucu bekler
Rast gelsin iyi geceler bana hep mhalefetsin ama benim sözüm sözdür her daim her durumda sonuna kadar masadasin
zuleyha_y için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Abi ateş bastı:) aslında 83 kapatırsa hedefim belliydi neden böle oldu velle bende şaşırdım. Nasip.
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Amin ablacım Rabbım herkesin kalbindeki hayırlı olanı nasip etsin. İnşallah. Tesk edrim
SokakFilozofu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Yarı mal yarı nakit demiştik cuma günü plana sadık kalmamissin abim, nazarlık olsun buda
0BeğenmedimŞikayet
SokakFilozofu ()Oyyy ablam. İnşallah. Bilirim o durumu. En içten temiz duygularımla dilerim Allahtan gönlünce olsun herşey inşallah. Çabaların boşa gitmesin inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Ermanx ()sağol abicim 15 dk lık mumları takip ediyorum saatlık mum kapanışı da geliyor bu şekilde giderse ivme yukarı abi sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
heromero ()3 gündür gümüş altını ezdi geçti... anormal değil mi? Altın gümüie karşı azıcık atak yapar mı diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Bereketli olsun rakamları takip et abim
Ermanx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Abi şu yakışıklı grafiğini de bastıralım üstüne , baş köşelerine assınlar monaliza tablosu gibi grafik :)) ha böyle bazen içten kıskançlık seziyorum yada taktik ama bilemem benimde hislerim kuvvetlidir :)))
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()O arabayı ilerde satıp ablan Kıbrısa tüp bebek yapmaya gidecek... İleriye yatırım. Bizimde var Bi hayalimiz.
0BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()Grafikler sebebini bekler. hayırlısı olsun hocam
Hoşçakal
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Bende rasyo parite maalesef yok
heromero için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Olur tabi ama şuan için gözükmüyor... Gümüş çıkınca dinlemiyor... Düşüncede verdiğinin 20 mislini geri alıyor bakalım ablam risk aldık devam ediyoruz... Yarı yarıya.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Amin kardeşim amin... Bol Bereketli kazançların olsun inşallah cümlemizin kazancı bol olsun