Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
1BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Kıymetli hocam, yorumunuza 5 kişinin lıke vermesi 5 kişinin gördüğü anlamına gelmez, 5 lıke verilmiştir ama 500 kişi okumuştur. Diğer yandan, şu an bir kaç defa okuyup inceledim fakat çok fazla bir şey anlayamadım açıkçası. Belki sebebi grafik okuryazarlığı olmayışıdır bilemiyorum. Herkesin anlayabileceği bir şekilde yorumlamanın daha iyi olacağını düşünüyorum, çok teknik terimlerden uzak kalarak.
Özetle; aradığımız P. R. is'in cylan drisi üzerine çizmiş olduğu harita değil, aradığımız daha anlaşılır yorumlar, öngörüler ve hedefler. Saygılarımla. @Yön_Kuzeydoğu
Strongwolf için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Merhaba...
Ons Altın a dair ekte 4 ay önce paylaştığımız 5 kişinin gördüğü bir grafik mevcut...
Demek ki diğer arkadaşlar çok meşgullerdi:)))
Ytd...
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Eyvallah dostum teşekkür ederim ellerine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Eyvallah kardeşim, selâmlar:)
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Önemli olan hrafikte işaretlenen yer değil, o benim fikrimi, önemli olan elliot teorisine göre 4. dalganın yükselebileceği nokta, onları da size yazdım, 1. dalga alanını ihlal etmediği sürece o noktaya kadar yükselebilir ve dalga sayımı bozulmaz, öyle de oldu.
BigFoRCe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Avcı abim hoşgeldin, sen mi bu işlerden anlamazsın, İsmail abi yaklaşık 10 yıldır tanırım seni tecrübeli bilgili ve çok kıymetlisin bizim için.
Saygılar sevgiler
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()4. dalga bitiş yeri 4600 gözüküyor grafikte, 4600 den yani 4. dalgadan sonra 5. dalga olarak 3918 işaretlemişsiniz. Ama grafiği 4429 seviyesindeyken paylaştıktan sonra 4900 seviyelerine doğru bir yükseliş yapmış. Bu dalga sayımını bozmaz mı?
0BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Bakarsınız budanmış dalga 5 olur ve hedefe gitmeden kısa bir 5 ile buralardan döner, kim bilir, kimse bilemez, ancak piyasa yapıcılar bilirler...
1BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Merhaba.
Bu işlerden çok anlayan biri değilim :) ama bana göre hatalı değil, biz sayımda öngörüde bulunduk 4. dalganın nerede biteceğini bilemezsiniz, 4. dalga 1. dalganın bitiş seviyesini ihlal etmediği sürece sayım bozulmaz, 1. dalga 4,996 usd de bitti, 4. dalga 4,891 usd de bitti ve 5. dalga başlamıştı, 5. dalga sonunda C dalgası tamamlanmış olacak...
Ytd...
BigFoRCe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bitirdiler_bizi ()Aleykumselam
Saygılar daima bizden abi
Yanliz_kurt25 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yanliz_kurt25 ()Bilmukabele kardeşim saygılar @Bitirdiler_bizi
Şeyda_türk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()İlginize tşk.. Saygı ve sevgiler:)@Şeyda_türk
1BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Selamlar @Baba_Vanga_ Piyasa Boj'un iki Faiz artırımı Olacağını Öngörüyor.
Önemli Haklısın İzleyeyip Görelim. , Saygılar
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Mrb.. Herkes Fed'e odaklı da..16 sında Boj'un faiz kararı var.. Eğer 3 faiz arttırımı sinyali gelirse.. Asıl mesele orada.. Saygılar:)
2BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Emeklerine Sağlık Kardeşim.
@Yanliz_kurt25 Sende Hoşgeldin Mennan Ustaya Selamlar
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Dostum grafikte 4. dalga 4605 seviyesinde bitmiş. daha sonrasında 4429 seviyesindeyken paylaşılmış bu grafik. 4429 sonrası 4350 seviyesini test etmiş, 5. dalgaya gitmeden 4. dalga 4605 seviyesi geçilmiş 4900 lere yakın seviyeyi test etmiş.
Sayım hatalı değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
Yanliz_kurt25 ()Eline emeğine sağlık kardeşim tekrardan hoş geldin.
1BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar.
Ons Altın usd
Ekte bulunan paylaşımda elliot dalga prensibi ve olası bir - C- dalgasına dikkat çekilmişti...
Hayırlısı olsun inşallah.
Ytd...
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Çok güzel grafik
1BeğenmedimŞikayet
Ozercan26 ()Emeğinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Ozercan26 ()Korkunun ecele faydası yok :)
1BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()işte bu yüzden yazmak, çizmek ve paylaşmak istemiyorum fakat rica eden arkadaşlar oluyor mecbur kalıyorum.
Ozercan26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ozercan26 ()Aşağı gidecekmiş gibi bir hissiyat uyandı hocam korkutuyor tablo sanki :)
0BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Amacımız yön değil, her zaman olduğu gibi eğitim tadında teknik analiz :) gerekli her türlü bilgi, şekil, şart grafikte nevcut...
Ozercan26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ozercan26 ()Hocam yön aşağımı diyorsunuz yani
0BeğenmedimŞikayet
Selam49 ()Tam beklentim. Grafik isteyenler buna bakabilir. Allah razı olsun hocam.