Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (57)
0BeğenmedimŞikayet
Kızıloğa ()Yok yok öyle değil kardeşim. Ne olursa olsun en az %25 TL bırakıyorum. Bol kazançlar dilerim.
Leonidas36 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eyvallah kardeşim sağolun.
Mulayimm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşcü_geldi_hanım ()Yenimi almış
0BeğenmedimŞikayet
Kızıloğa ()Sıkma güzel canını. Hemen pes etme. Bu al sat kaybettirir. Bi de bakmışsın iki katı ni kazandırır.
Üzgün_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşcü_geldi_hanım ()Gumusunu elleme alsat yapma eli deki gider bir aya iyi yerlere gelir inşallah alsat dan uzak dur
1BeğenmedimŞikayet
Mulayimm ()alkış yok ama like var benden 1 like
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sabredin biraz daha derim şahsen kendi adıma. Tabi tercih her daim sizindir. Buradaki her takipçinin takip noktaları farklıdır sorsanız her kafadan ayrı bir ses çıkar herkes kendi düşüncesini yazar ama bana göre şuan en iyisi sabretmek diye düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Üzgün_ ()Abi en az bir ay Abi
Gümüşcü_geldi_hanım için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşcü_geldi_hanım ()Acelen varmi
0BeğenmedimŞikayet
Üzgün_ ()Abi cok zararım var ilkez bulaştım
0BeğenmedimŞikayet
EkoYor ()Üzüldüm. Panik hata yaptırır.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşcü_geldi_hanım ()Maliyetin olmuş 185 hiç elleme panikle elinde mal kalmaz aman aman
0BeğenmedimŞikayet
Üzgün_ ()Yarısından biraz fazla
0BeğenmedimŞikayet
Üzgün_ ()112 114 den
0BeğenmedimŞikayet
Üzgün_ ()Abi 168 aldim 98 düştüğünde sattım 112 den aldım biraz telem kaldi cok zor durumdayim
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşcü_geldi_hanım ()Senin alimin yuklumu
1BeğenmedimŞikayet
Üzgün_ ()Abi ne olur banada yardım edin cok zararım var