Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1893 21:23:07
EUR 51.9267 21:23:07
USD 43.6321 21:23:07
ALTIN ONS $5012.3550 21:23:07

Konu: Rasyo

⭐⭐Hayalet_adam ()
Gümüş

Rasyo en fazla bunu yapar sonra geriye döner arkadaşlar bana göre. Bu retest noktasına değdiği an ons gümüş dip yapmış olur sonra rasyo geriye ons gümüş üste son tepeyi egale etmeye.

Yorumlar (57)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Etipufferr ()

Ben yadirgamiyorum zaten bu işlere girenlerin hemen hemen herkesin yaşayacağı bir durum tecrübe olur

Melisima için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melisima ()

Çok doğru ama insan yeni olunca panikleyebiliyor be de aynısın yaptım şu an çok pişmanım amaçlan oldu tecrübe olur artık zarar gelmez ama tecrübe eklendi diyelim

Etipufferr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Etipufferr ()

Kanka herturlu bekleyecekti gerekirse 1 yıl yani alttan almayida beceren biri değilse tek yapacağı sen beklemek

cancan3460 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Etipufferr ()

Ben genelde çok düşüşler de kapatıyorum ekranı bir sonraki güne kadar bakmıyorum sonra bi giriyorum aynı yerin üstüne bile çıkıyor bu iyi bi yöntem

Melisima için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Etipufferr ()

168 almis 98 e düşerken panik yapmış yani daha ne kadar düşebilirdi ki

BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melisima ()

Çok doğru bozulmaz ama burdan çıkıp öldük bittik söyleyapın böyleyapın derken işte insan panik oluyor

Etipufferr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Etipufferr ()

68 den yüklü alıp 98 e düşerken satmış

BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Üzgün_ ()

Tamam abi gelirse inşallah satarım

Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Üzgün_ ()

Abla cok kötüyüm ben hiç bilgim yoktu nerden bulaştım buna cok kötüyüm hazir parayida kaybediyorum

Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Üzgün_ ()

Ben aldim abi az aldim belki daha cikardiye

0BeğenmedimŞikayet

Üzgün_ ()

Tamam abi alacam inşallah abi cok zorlanıyorum neolur satılan yerlerde banada şöyle belki kayibimi erken alıp çıkarım bundan

0BeğenmedimŞikayet

Mulayimm ()

birden zengin olma hayali olanların en büyük hatası

Leonidas36 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Üzgün_ ()

Abi biraz tl var almaya korkuyorum düşer diye

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum