Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (57)
0BeğenmedimŞikayet
Etipufferr ()Ben yadirgamiyorum zaten bu işlere girenlerin hemen hemen herkesin yaşayacağı bir durum tecrübe olur
Melisima için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisima ()Çok doğru ama insan yeni olunca panikleyebiliyor be de aynısın yaptım şu an çok pişmanım amaçlan oldu tecrübe olur artık zarar gelmez ama tecrübe eklendi diyelim
Etipufferr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Etipufferr ()Kanka herturlu bekleyecekti gerekirse 1 yıl yani alttan almayida beceren biri değilse tek yapacağı sen beklemek
cancan3460 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Etipufferr ()Ben genelde çok düşüşler de kapatıyorum ekranı bir sonraki güne kadar bakmıyorum sonra bi giriyorum aynı yerin üstüne bile çıkıyor bu iyi bi yöntem
Melisima için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Etipufferr ()168 almis 98 e düşerken panik yapmış yani daha ne kadar düşebilirdi ki
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisima ()Çok doğru bozulmaz ama burdan çıkıp öldük bittik söyleyapın böyleyapın derken işte insan panik oluyor
Etipufferr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Etipufferr ()68 den yüklü alıp 98 e düşerken satmış
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Üzgün_ ()Tamam abi gelirse inşallah satarım
Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Üzgün_ ()Abla cok kötüyüm ben hiç bilgim yoktu nerden bulaştım buna cok kötüyüm hazir parayida kaybediyorum
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Üzgün_ ()Ben aldim abi az aldim belki daha cikardiye
0BeğenmedimŞikayet
Üzgün_ ()Tamam abi alacam inşallah abi cok zorlanıyorum neolur satılan yerlerde banada şöyle belki kayibimi erken alıp çıkarım bundan
0BeğenmedimŞikayet
Mulayimm ()birden zengin olma hayali olanların en büyük hatası
Leonidas36 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Üzgün_ ()Abi biraz tl var almaya korkuyorum düşer diye