Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1522 22:20:20
EUR 50.9227 22:20:20
USD 44.1649 22:20:20
ALTIN ONS $5012.6200 22:20:20

Konu: Ons altın 1s grafik senaryosu

Yorumlar (107)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

:(( sürü pyskljısı, varsa düşünecek kadar beyni olabilir :))

16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Challengerr ()

Bende iyiyim çok şükür hocam.
Elinize sağlık, siz ve birkaç arkadaş olmasa sayfada grafik paylaşan olmayacak.

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Panik psikolojisi malesef; ( beklentiler alınır gerçekler satılır, pax gold grafiğine (- ) layk veren kara kara düşünsün ben ne yaptım diye;

Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Teşk. ederim iyiyim şükür siz nasılsınız. Ramazan modu; )) Önemli destek dirençlerde grafik analiz paylaşıyorum

Challengerr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Teşk. ederim iyi kalpli Beyzacım inşllah yüzümüz gülsün ama barışla çıkan Ons Altın la gülsün, Zirve direnci de çok önemlidir o seviye gelirse paylaşırız haftalık Sar dirençleride temizlenmeden rahat yok; ))

Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Hayır hocam zirveden düşerken önemli psikolojik destek 5400 ve 5372 fibonacci önemli destğini kaybetmiştik yine aynı yerden red yedik grafiği emojilerle güzel anlatmıştım o zaman 5011.4 Altın da üzerler diye sonra 4402 ye iğne atmıştık geçmiş tekerrür etti rakamlar aynı çalıştı

Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

Amin Allah razı olsun, inşallah tek dileğimiz bu, kuyumcularda hafta sonu 9 bınlerden sırada alım bekleyenler varken biz pax goldu cizdik :((

1BeğenmedimŞikayet

Challengerr ()

Zeynep hocam nasılsınız?
Bu ara çok gözükmüyorsunuz.

2BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Amin cümlemizin ibadetlerini dualrını Allah kabul etsin barış huzur diliyorum.
Teknik disiplinin ışığında elimizdeki mala göre deyil tarafsız grafik analiz paylaşıyoruz eğilip bükülmeden teknik çalışmaz diyenlere hediyemiz olsun

1BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Eline emeğine sağlık iyi kalpli arkadaşım, inşallah gülen yüzlü emojiler bizim olur:)

0BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

İkili tepenin dibi mi oldu hocam?

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

Allah kabul etsin grş üzere biz her zamanki gibi teknik ile devam ediyoruz kayn üzerinden değil üstadım

2BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

İyi akşamlar hoşgeldiniz haftasonu insanın canı masumların gözyaşı varken çok analiz yapmak istemyişimizden uzak kalmaya çalışıyordum, bana müsade teravih namazına sonra görüşürüz üstadım

1BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

iyi akşamlar elinize emeğinize sağlık sayfadan ve emtialardan bıraz uzak kaldık

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Rica ederim önemli destek ve dirençlerde elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum

Salih_C için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Salih_C ()

Tsklr zahmet verdim

1BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

@Salih_C hocam yeni attığım grafikle le 30 ocak tarihli Ons altın grafik aynı sevileri inceleyin kıyaslayın lütfen regresyon kanal desteği savunma hattımız korunmalı destekler dirençler iğne atmakla kırılmaz kalıcı iki gün kapanışı şartı aranır

0BeğenmedimŞikayet

Yön_Kuzeydoğu ()

Biz teşekkür ederiz kıymetli hocam, iyi ki varsınız sağ olasınız var olasınız. Saygılarımla. @Yön_Kuzeydoğu

0BeğenmedimŞikayet

prototip_s87 ()

Ona garanti veremezsin Dostum, belki 100 yıl sonra altını ikame edecek başka bir metal bulurlar, bilemezsin.

Dogan33 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rais0244 ()

Benimde hedefim öyle hocam 10k görünce çıkar tl de beklerim

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Aynen Altın altındır çamurada düşşe parlar ışıldar:))

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Teşk. ederim cansın emojilerle belki daha iyi anlaşılır:)) 5400 psikolojik direnç di red yedi grafikteki fibolar rakamlar hep aynı regresyon tavşan kanalımız yükselirleken de düşerkende hızlı koşan kanal En tepeye çok hızlı giden At terledi yoruldu düşerken de hızlı düştü acayip bir kanal bu iyi çalışıyor :))

Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Bildirime şimdi Baktım:) çok Bereketli olsun arkadaşım bende alt iğneyi yakaladım eklemdim bir miktar

deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dogan33 ()

altın milatttan önce de Altın dı şimdide 100 yıl sonra da altındır hocam :)

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Güzel strateji tebrik ederim bende Desteklerde ekleme yaparak ilerliyorum balinalar gibi fırsat kolluyorum:))

1BeğenmedimŞikayet

Yön_Kuzeydoğu ()

Fazla grafik yorumlayamıyoruz ama gayet net ve nokta atışı olmuş hocam. Aynen, grafiğin söylediği gibi 5400$ dan red yedi, grafik harika ve anlaşılır hocam, devamını bekleriz. Saygılarımla. @Yön_Kuzeydoğu

1BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Merhabalar Heyran:) çok zarifsiniz ama ben masumum @Masum_Masum_ sabah grafik yorumunda kritik seviyede analizde etiketledim düşüremedim ablanız grafik atıyorsa vardır bir sebebi:))
@16paramıknatısı

Mekanize_15 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Mekanize_15 ()

Yinede beğeneyim :)

1BeğenmedimŞikayet

deLiogLan_ ()

Eline sağlık Zeynep valla bugün son kurşunuma kadar gram ekledim artık izleme zamanı arkadaşım.

0BeğenmedimŞikayet

Pisagoras ()

Bu ay içinde gelir…

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum