Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (107)
0BeğenmedimŞikayet
Negince ()Birde grafiğe bence sadece saatlik bakmak doğru olmuyor , sürekli ekrana baktığımız için hislerimizle düşünüyoruz
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SamurayX ()Hadi Altın tamamda, gumuste ne yapacagız
Negince için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yldeloy ()Kara gecsem denemek istiyorum ama henuz gecemedim
SamurayX için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Yanlış anlamadım istişare ediyoruz tekniğin gücünü küçümseyelim lütfen mesela hafta sonunu düşünün neler yaşandı balinalar tepeden satarken kuyumcularda kuyruklar küçük yatrımcı terste kaldı önemli ders çıkarılım lütfen dip destek toplamakla zirveden almak aynı şey mi alırken kazanılır uzn vadede birktirilir.. bu ayın başından beri direnç verirken 5372 Ons önemli fibonacci zorlu direnci burada yine karar verecek diye paylaştım başka üst direnç vermedim haftalık sarlar üste oldukça baskı oyalama devam eder demek teknik disiplinin sonucuydu
Yldeloy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Negince ()Sürekli haber vs takip etmek lazım insan kafayı yer:) uzun vadeci olduğum için sikintiyok ama uzun vade de şöyle belli bir kar marjım var o gelince artık yeter çok şükür diyorum
0BeğenmedimŞikayet
SamurayX ()Al satcı olursak belki daha mutlu oluruz hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Challengerr ()Başka bu işin hakkını veren hocalarda tavsiye ederdim ama dili ağır gelir başlamadan bırakır:)
Mesela yükseliş demezde inpuls der İngilizce sini söyler baslamadan biter yani:)
Kıvanç hoca en sade dille herkesin anlayabileceği şekilde gayet akilda kalıcı bir şekilde anlatır.
İnsanın kendini eğitmesi lazım hocam, eğer bu sularda yuzeceksen..
Ahmet öyle dedi mehmet böyle dediyle olmazz.
0BeğenmedimŞikayet
Negince ()Hocam benim zamanında bitcoin de kalma biraz grafik analizim olmuştu ama , psikoloji çok önemli ben psikolojimin yetmeyeceğini düşüneceğim yerde çıkıyorum artık , ya karımı alırım yada zararı keserim ama Altın da zararı kesmek çok doğru değil bence tabi acil paraya ihtiyacın yoksa , ha madem paraya ihtiyacın vardı o zaman girmek yanlıştı
0BeğenmedimŞikayet
Yldeloy ()Okuyunca da gerekeni yapmalisinuz. Yani al satci oluyorsunuz. Onu soylemistim zaten. Alsatcinin isine yarar grafik
0BeğenmedimŞikayet
SamurayX ()Hocam her zaman dogru okuma yapıyor musunuz? Yoksa en kotu ihtimalle zarar kess yapıp en az zararla cıkmaya ve alttan almaya mı yarıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Yldeloy ()Bir bulsam bende yapistiracagim:))
0BeğenmedimŞikayet
Negince ()Aslında grafik anlamsız değil , kırması için hep bir bahane var zaten , bunu okuyabilmek mesele
0BeğenmedimŞikayet
SamurayX ()Hocam niye hevesimi kırıyorsun :):)
Ayrıca kim o kurekle kazananlar, agızlarına kurekle vurmak lazım
1BeğenmedimŞikayet
Yldeloy ()Lutfen yanlus anlamayin. Daha onceki yorumlarimda emek veren arkadaslarin emegibe saglik demistim. Amacim emeginizi kucumsemek degil. Al sat yapmayip uzun sure bekleyeceksek bunlarin hic bir anlami olmuyor. Illaki bir yere inecek bir yerden dusecek. Gunlerce kirsin diye bekledigimiz direncleri ikiser ucer asagiya kirdigini goruyoruz. Ankamsiz geliyir bu nedenle bu grafik isi bana artik
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Siz bu yorumu yazdığınız grafik postunu incelermisiniz lütfen üzerine tıklayın 30 ocak tarihli ondan sonra yorum yaparsanız sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
SamurayX ()Tamamdır hocam sağolun.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hocam aynı anda aynı hocayı yazmışız @SamurayX inanın kendi grafinizle yaşayarak çok tecrübe ederek öğrenirsiniz bende böyle başladım, diyelim ki grafik atan hocanıza ulaşamdınız ne yapacaksınız kendi kendinin patronu olmak en iyisi;
Challengerr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yldeloy ()Al satci degilseniz grafigi anlasaniz ne olacak ki. Grafiklerde 1000 dolar lik aralik . Bu noktadan asagi inerse su noktaya kadar iner. E inmezse o zaman cikar. Ee ne isime yaradi. Abd acilisindan bu yana 3 defa 5100 un altina indi cikti. 5000den asagi inmeyecegini soyleyyecek var mi. Yok. Su noktayi kirarsa iner yoksa cikar. Ozet olarak birileri kurekle kazanirken bekle cay kasigiyla damlar belki.
1BeğenmedimŞikayet
SamurayX ()Sagolun hocam.
0BeğenmedimŞikayet
SamurayX ()Sagolun hocam
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teknikte istediğinizi sorabilirsiniz alım satıma karışmam prensip gereği ayrıca Kıvanç Özb.. hoca fibonacci ichmoku indikatör destek direnç anlatımları çok akıcı izleyebilirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Challengerr ()Hay yaşa kardeşim..
Burda gecirecegin zamanı öğrenmek için gecirsen inan onun bunun ağzına bakmazsin.
Kendi çalışman, kendi fikrin olur.
Kıvanç ozbilgiç'in videolariyla baslayabilirsin.
Fibonacci serisini izlemeni ve ogrenmeni. ozellikle tavsiye ederim.
Ufkunu açacaktır.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@Çakarkeyf üstadım şu grafik postuna bir bakrmısınız 30 Ocak tarihli emojilerle anlatmışız yine aynı yerden red yemek niye zorlu fibonacci direnci nerde destek buldu regresyon kanal desteği:)
0BeğenmedimŞikayet
SamurayX ()Burada sorup ögrenmek zor oluyor. Sizin grafkleri anlayabilmek icin izleyebilecegimiz önerebileceginiz vdeolar varsa izleyelim. Bende ogrenmek isterim
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Bize doğru sorularla gelin dimi Teknikte Doğru soru hayat kurtarır yükselen kamayı öğrenmiştir şimdi hayatta unutmaz:))
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Karizma yıkılıyor:) sarı Laciler grafikte HO. destek direnç haberiniz olsun sizin grafikleride görürüz inşllah özledik hocam..
Yemek yol masrafıda istemiyoruz:)
Sesiz takipçilerimiz faydalansın sevabı yeter
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()ne deyim üstadım yüreğine sağlık, soru yok maalesef bır kaç kişi var dogru sorularla gelenler, yükselen kama gördünmü bir düşüneceksın yani
0BeğenmedimŞikayet
Challengerr ()Hep paçoz mu gezicez hocam, çekelim dedik lacileri:)
Siz çizin hocam biz cizemiyoruz şimdilik.
Eminim değerlendiren oluyordur.
Bir kişi bile olsa yeter.
Zaten amaç o degil mi?
Yoksa siz zaten biliyorsunuz, niye paylaşım yapıyorsunuz dimi:)
Birazda böyle düşünmek lazim..
Ne madalya veriyorlar maaş:)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ne desem herkes kalbinin ekmeğini yesin; Hadi grafik okumayı bilmiyor sor öğren Yükselen kama takoz formasyonu nedir de svaş fiyatlaması bile tekniği çöp edememiş; )) niye HO korkuyu da çoşkuyada içinde fiyatlar
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İyiliğiniz daim olsun Takım elbise yakışmış:)
Hocam elimden gediği dilim dödüğünce grafiklerle yol haritası çizmeye çalışıyorum faydam katkım olur inşallah
Balinalar fibonacci zorlu dirençte satıyor bizimkiler kuyumcuya koşuyor balinalar önemli destekte mal topluyor bizimkiler dökülüyor ben ne edem:))