Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (107)
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Tsk ederim mahcup oluyorum varolasın.
Masum_Masum_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Masum_Masum_ ()Likeni gönderdim dost
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Masum_Masum_ ()Teşekkür ederim zekamerek eksik olma
zekamerak için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bende tükendi :)) @Masum_Masum_
2BeğenmedimŞikayet
Masum_Masum_ ()Güllü Lokumları gönderdim :(
1BeğenmedimŞikayet
Masum_Masum_ ()Hayırlı akşamlar akıllıoğlan
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Hayırlı aksamlar masum :)
0BeğenmedimŞikayet
Masum_Masum_ ()Teşekkür ederim Zeynep eksik olma
borsa ve altını n uzmanı
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Düşenin dostuyum:))Masum seni Ons da sitenin en relax pozitif üyesi ilan ediyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
Masum_Masum_ ()Sorun yok Zeynep çıksada düşsede
sonuna kadar Altın
kahvemi içiyorum Onsuma güveniyorum
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Nerelerdesin Masum ons çok dengesiz az ayar çek:)) kahvemizi içelim
1BeğenmedimŞikayet
Masum_Masum_ ()Hayırlı akşamlar Zeynep paranın uzmanı
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Güzel dilekler için araya girmeniz daha anlamlı oldu teşekkür ediyorum barış için dualarımızı eksik etmeyelim saygı ve selamlarımla
Ayaz26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Sağolun arkadaşım, (araya girmek gibi oldum, kusura bakmayın) Nekadar güzel bir yorum):. Gizlice beğenirdim ama bu sefer açıkça beğeniyorum :) Saygılar
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Kazançlarımız barış ve huzurla gelsin kan göz yaşıyla çıkan Ons içime sinmiyor az kazanalım ah la deyil mübarek günlerde dualarımız hep bu yönde Beyzacım merhametli vicdalı kalpleri Allah daim etsin
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
7BeğenmedimŞikayet
dolarkes ()Önce trup ve Netanyahu kafirleri gebersin inşallah sonra barış olsun
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()İnşallah barış gelsin bir an evvel de ben beklemeye çoktan razıyım kan ve gözyaşı oldu her yer bir hafta olmadan kaç can yok oldu, dua ediyorum huzur ve barış için, hayırlı sahurlar
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir..
diyelim bizden bu kadar üstad...
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Emeğinize saglik balık tutmayı ozendirmeye calissakta olmuyor maalesef hayrolsun
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Çok Teşk. ederim teknikten çok keyif alırım..
Teknik analizmi dediniz o da neymiş:)) sorusuna en güzel cevabı vermiş hocamız
Challengerr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Haklısınız sadece saatlik bakılmaz bu örenk bir çalışma hızlı bir düşüş yaşamıştık o zaman ve nasıl çalışmış hala o rakamlar destek direnç işte öyle seviyeleri nerden bulduk uzun vade Ons Altın 2078 çanak kırlımından Regresyon kanalı çizdik hocam, sayfama uzun vade graiklerde mevcut ve şimdi bakın grafikte o kanal ort bant destiğini görürsünüz inceleyin lütfen her grafikte aynı fibonacci nasıl çalışıyor sebebi büyük resim yolumuza ışık saçar
Negince için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Challengerr ()Teknik analiz dersleri adlı videoları da takip etmenizi şiddetle tavsiye ederim.
Şahıs başka bir level..
Zevkle izleyeceğinizi tahmin ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Bence İchmoku çok eğlenceli kolay:)zor gelen Bolinger bant denesin Fibonacci ve HO. ortlamar 5 8 13 21 55 vs destek direnç ne demek bilmeyen var yani alıcılar satıcıla nerede pozisyon alır balinalar trey ederken szan gibi avlar öğrensek dökülmesek yeterli
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Eline para geçtikçe dipten Altın gününün değerli yatrımcı örneği Ayşe teyzeleriniz yıllardır altın topladılar kazandılar onları tebrik etmek lazım kollarına bilzik taktılar ajda modasına bizde uyduk geçen yıl kasım sonu 10 gramı 27 binden aldığım ajdalar şu an kaç bin tl oldu düşünün yeterli
Yldeloy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Challengerr ()İchimoku gerçekten kafa yoran birşey hocam:)
Ama temelini anladıktan sonra kolay tabi. bir bakışta piyasayı çözersin.
Ama Fibonacci yi öğrenmekle başlaması en doğrusu olur bence.
Zaten zamanla yetmeyecek ve dada derinlere daha derinlere gitmek isteyecek:)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Dili sade gerçekten akıcı Ali Perş. de var ama hiç izlemedim fibonacciyi Kıvanç hocadan öğrendim iğne uclarını mıknatıs modunda yaklama stratejiyle önemli düşüşlerde ters fibonaci trend temeli fibo impalse desek anlamşılmaz ama teknik bilen şak diye cevabı yapıştırır bir ichmoku bulutların üzerindeysen huzur var bulutun Altın da hasta komya düşer demekte işin pratiği tenkansen kujin sen aşağı yukarı kesiyormu desem kim anlar teknik bilen basit ve net saygılar hocam bereketli sahurlar
1BeğenmedimŞikayet
SamurayX ()Bende yeni kurutacagım alanlar arayısındaydım. Al satcılar bekleyin beni.
Yldeloy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yldeloy ()Dogru soyluyorsunuz. Fajat biz tum bunlardan habersiz mahalledeki Ayse teyze modunda aldikve zarar ettik. Evet bundan sonrasi icin hakli olabilirsiniz ama su an icin bekle modundayiz mecburen