Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İç sesinize güvenin:))grafikte şu an izleyin lütfen mumlar 5182.8 direncini dövüyor:)
Arsemia0202 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arsemia0202 ()Değerli Hocam kesinlikle sizde bırakın vebali sayenizde ekonomi adına çok şey öğrendim. İçimdeki ses sat dedi yoksa kesinlikle hiç bir zaman herhangi bir yönlendirmedi. Takibe devam uygun yerler gelirse tekrar girerim. Tekrar teşekkür ederim.
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İyi olamıza sevidim değerli abim Ekrandaki Sar Emrah hocamın hediye indikatörü 3 lü kombin..
Grafiğim solunda 9 indikatör var kapalı şu an onları teyit için kullanıyorum ichmoku kama ema medyan pivot süpertrend vs..
Alp_58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alp_58 ()Sağ ol kardeşim iyiyim, grafik üzerinde sar ve lrc den başka hangi indikatörler var..
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Piyasa kuralı Kimsenin etkisinde kalmayın lütfen ben dahil bilgiyi tekniği harmanlayın tartın en güzel karar kendi kararınızdır.. vebal üzer vicdan sahibiyiz yorum yaparken insan yüz kere düşünüyor
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın abim nasılsın görüşmeyeli; )
Ons direncler
5182.8
5372
5400 -5418 vs sar direncleri grafiğin sağında renkli rakamlar
5506.7*
5577*
Önemli destek regresyon ort bant 5101-5014 savunma hattı desteğine dikkatli takip lütfen ytd.
Alp_58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arsemia0202 ()Hocam yeminle yakaladım fakat yanımdakiler sattırmadı. Zaten hocam sitedeki sizin gibi bu işi bilen hocaları takip edince inanın kısa zamanda sayenizde bir şeyler öğreniyor insan. Tekrar teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın teşk. ederim, kanal direnci 5577 civarı yakalasanız üzülmezdim; ( gönlünüzce olsun
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim sizinde emeklerinize sağlık bilgilendirmeler çok başarılı
alpachino için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim ablacım cumanın hayrı huzuru üzerimize olsun
Mekanize_15 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alp_58 ()Günaydın, emeğine sağlık kardeşim..
0BeğenmedimŞikayet
hakankaos ()masallah Allah dahada arttırsın
1BeğenmedimŞikayet
Arsemia0202 ()@16paramıknatısı hocam bu kadar strese dayanamadım 900 g çıktım. Artık beklemedeyim düşerse tekrar girerim. Düşmezse arkadan bakmaya devam ederim:))) Elinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
alpachino ()grafik calısmanız için teşekkür ederiz. emeğinize sağlık. takipteyiz
1BeğenmedimŞikayet
Mekanize_15 ()Emeğine sağlık zeynep abla hayırlı sabahlar