Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
_ayhan_ ()Ne kimsenin size olumsuz birşey söylemeye hakkı var ne de siz böyle şeyler olursa kabul edin. Sonuçta emek verip, insanlara faydalı olmayı düşünüyorsunuz ve ihtimal olduğunu belirtiyorsunuz
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()aslında 104 de satmak şartıyla alınabilir dese imişim :)
artık böyle diyim .. direnç değil destek takip ederiz .. desteğe yatlaşınca o destek kırılınca satma şartiyla alınabilir deyim.
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Yoruma ilave olarak gayretiniz emekleriniz için teşekkürler çabamız takdire şayan
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ahben3866 ()Ben sizin grafiğe bakarak alım satım yaptım dün gece. 157 den çıkış yaptım. Çok şükür hedefime ulaştım yönlendirmenizle. Sağolun var olun. Bir beğenide benden olsun size
1BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Böyle bir piyasada herkes yanılabilir uzun zamandır olmayan şeyler oluyor bir kişi içinden gelerek manipülasyon yapmıyorsa yani art niyetli değilse hiç bir problem yoktur
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()abla dünde dedin 104 üzeri kapanış yaparsa yön yukarı diye ihtimalleri söylüyorsun sonuçta estağfurullah ne özrü.
1BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Estağfurullah Aynur hanım katkikarinizdan dolayı tesk ederiz
3BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()dün sabah ilk yorumumda panikletmiş olabilirim .. buna bakıp satan olursa sebep olduysam özür dilerim .. ne deseniz kızsanız kabul ederim ..
belirteler tepeye çok benziyordu .. sadace önceki gün kapanış 104 Altın da gün kapanışı yaptırmadılar .. yoksa 96 tutamayabilirdi ..
gümüş doyuma ulaşmamiş, balınalar doymamış demekki
5BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()sabah ki ilk yorumum ..11 kişi görmüş beğen vermiş ...
her kes her yerde yükseliş bklentisine kapılmışken tepe belirtileri , tepe olabilir diyebilmekte cüret ister .. hatalı olabilirim .. yanılırsam utanmam
0BeğenmedimŞikayet
Servant ()33 nereden gördün
karan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Gümüş çok dik yükseldi. Biraz gazını aldılar. Rasyo 33 bekliyorum
1BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Pes etmek yok:)))
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Çok teşekkürler hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Dün gümüşteki hareketten Altın gümüş rasyosunda günlük yüzde 10 oynaklık oldu
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Aynen dostum iyim çok şükür 118 götürdüm sizi ama enseye tokat yedik daha erken niye geldin dediler pes etmek yok:)
Rico_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kocEMİN ()Teşekkürler hocam emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()işlem hacmi dünya çapında önde .. ilk sırada olmuş dün ... 2011 de öyle olmuş .. hacım var .. oynayamıyor hacım düşerse manıpole başlar ...
işlerim var .. bol kazançlar
kocEMİN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Düzeltmeler sert. Ancak toparlanması destek üzerinde kalması olumlu
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Nasılsın bugün dün salladı bizi ABD :)))
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Ben üstüme alınmadım zaten:)
1BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Bu şekilde manipülasyon da çok zarar eden olur eden de oldu dün gece valla çok dikkat etmek gerek bu tarz hareketlerde
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()@Piyasaya_takipcisi . sana değil kendime yazmışım :)))
0BeğenmedimŞikayet
kocEMİN ()Dün akşam Altın ons hiç hareket etmeden gümüş ons 10 dolar a yakın çıktı o yüzden sordum
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Abd tarafında bir manipülasyon oldu. Birilerini patlattılar
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()sen ve her kese hayırlı sabahlar
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()gümüş başka bir olay şu an
kocEMİN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kocEMİN ()Aynur hocam metallerin birlikte yürümesi daha sağlıklı olan değilmi
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Dünkü hareket hakikaten uzun zamandır hiç bir enstrüman da görülmeyen bişeydi 117.5 dan 103 e bir anda nasıl indirdiler 14.5 dolar lık hareket epey fazla ve şaşırtıcı
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()105 değil 103.80 e dikkad .. dünkü düşüşün teyidi 103.80 altı kapanış olmamalı
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Emeğine sağlık hocam hayırlı sabahlar