Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (177)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Profile deki Atbaşı olabilir momentum güç kazanması için:)
Grafiği tam zamanında paylaşmışız Direnci dövüyoruz:))
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()At başı olmaz mı; )) yatay trend demiyiz tebrik ederim
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Beton beton koç başı lazım:))Mumlar Viyana kapısına dayanıyor üzerinde kalıcı kapanış alamadıkça dön dolaş 5081.8 ons direnci
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Beton dökmüşsünüz mübarek ; ))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim hiç gözüm arkada kalmaz arkdaşım gerken desteği verir düşüncesinin eminliğindeyim)
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ekranda yanmaya doyamadı:))
5081.8 önemli direnci üzerinde kalıcı mum kapanışı arıyoruz..
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın selamlar balyoz olsa belki işler:)) gümüşte dün ki işlem hacmi 32 milyar usd diye duymuştum alıcıllar satıcılar boğa ayı svşları:)) bizde kısada teryd ettik kaçırmadık:))
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()günaydın dün çekici taşa vuran çok oldu :DD millet iyi gaza geliyo he :DD
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bu arada sayfan ziyaret edildi arkadaşım :)
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın mum analizi güzel aydınlatma oldu teşekkür ederim arkdaşım emeğine sağlık
eğer ters çekiç uzun bacaklı doji asılı adam haftalık mumlar da olsaydı daha temkinli duruş izlerdik hürmetler..
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Günaydın Zeynep eline sağlık tepede ters çekiç mumu nedir; bu ilk önce alım baskısının olduğunu ardından piyasa fiyatını aşağıya yetmeyecek kadar zayıf bir satış baskısı olduğunu gösterir yani; alıcıların kısa sürede piyasayı ele geçireceğini düşündürür diyerek ky yi aydınlatalım arkadaşım selamlar sevgiler.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim Ekranda yaktık 5081.8 izliyoruz.. 4s Sar direnci 5108.7
dün ons Altın 4s doji günlükte çekiç mum gümüş tl de uzun bacaklı doji dikkatimi çekmişti mum gövdesi üzerinde kapanış arıyorum:))
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Günaydın emeğinize saglık teşekkürler ekran ons Altın 5082 tebrikler
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın altın dostları..
Dün 5081.8 direnci üzerinde kalıcı kapanış alamamıştık ve red yemişti yine bir onay alma denemesi daha yapıyor ikili tepe oluşmaması için üzerinde kalıcılık önemli yoksa alt desteleri yoklamak ister...
5011.4 destek konumunda
5081.8 direnc
5182.8 direnc
Destekler
5011*
5000- psikolojik destek
4955*
4876.7* trend takip seviyesi
*Ons altın 5011* üzerinde gücünü toparlamaya geçer bu seviyenin altında karar verme aşaması oyalanma devam eder..
Dirençler iğne atmakla geçildi sayılmaz üzerinde kalıcı kapanış şartı aranmalı ve
https://altin.in/ayarlar
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Sizinde kıymetli emeğinize sağlık.. Beğenilerim hemen tükeniyor olsa dükkan sizin:) hayret ayrıcalık mı tanınmış; )
Depresyonda gülersek depredyon bozulurmu gibi olmuş fed haftası çarşambaya kadar karar aşaması psikolojik destek korunmalı:))
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Emeğinize sağlık üstadım beğeni hakkım bitmişti size ama verdi şaşkınım ; )) ons Altın 5 bin altına düşerse pskljmz bozulurmu ; ))
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ons Reg. kanal orta bant direnci ve fibonacci 5081.8 direnciden kısada red yedi ve ve 5011.4 desteğimiz HO.5010 birbiriyle çakışan önemli desteklerden tepki aldı üzerinde kalıcılık önemli 5000 psikolojik desteğimiz..
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim grafik okumayı öğrenmenize çok sevindim direnc farkettiniz deyilmi hem kanal hem fibonacci 5081.8* iğne atmakla geçilmez kalıcı kapanış gerekir diye çok bahsettim balık tutmayıda öğreniyoruz selamlarımla
Arsemia0202 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Varlığın desteğin yeterli ben teşk. ederim
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim beğendiğinize sevindim 5081.8 destek konumunda kalmalı alt destek 5011 korunmalı kısa vadede
Mekanize_15 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Çok teşk. ederim emeğe değer katan yüreğinize sağlık
ksadriya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Grafik teknik Çalışıyormuş:)
Dutem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Eline sağlık arkadaşım lıke veremedim sana hakkım kalmadı ama bir şekilde hallederim çok tsk ederiz.
1BeğenmedimŞikayet
Mekanize_15 ()Emeğinize sağlık. muhteşem çizim
1BeğenmedimŞikayet
ksadriya ()geldi muhteşem grafilerinizden biri daha:)
1BeğenmedimŞikayet
Dutem ()Proflar bile grafikler çalışmıyor derken...