Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (177)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Kaç liraya iğne attı gördün mü 6950 Altın a iğne atmış yandık biz
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Evet canım oğlak burcu hisleri kuvvetli oluyor ama kendine güveninin önüne geçiyor kararsızlık özelliği
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hislerin kuveetli ama kkafa karışık:))Keşkeler olanı geri getirmez kabule geçerek önümüze bakalım
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Aynen canım ya 7800 8200 arası sağlam düzeltme dedim dedim dinlemedim hem de etrafımda 30 40 tane kuyumcu varken:(( sebep şu ben dünü Cuma sanmışım tersim döndü pazartesi toplar hafta bitiyor bugün cuma ne kaldı düşse nereye düşer dedim günleri şaşırdım millete dün Cuma mesajı atmışım kafam yerinde değil inan
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Kuyumcuda denk gelmek iç sesin harika ama dinlemiyorsun:)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ben kuyunmcu önündeydim ama 7700 lerdeydi ben eve yollanmışım düşüş olmuş ben de bakamadım sonrası görmedim nasip 6950 altı gelmesin de
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İçimize doğan başımıza gelebiliyor lakin bende yoğundum ve ekranda değildim nasip kısmet bak alt yorumda sabah ne demişim; ))
Bu yorumla ilgilidir:
Çok kısa vadede Abartı Şamarmış bir Ons fiyatlaması izledik kendini suaçlama:) gayet normal koin piyasaı na döndürdüler:))
5506.7 destek 5400 psikolojik destek tutarmı izleyelim @16paramıknatısı
Yorum sahibi: 16paramıknatısı(1 gün önce)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Dün içime doğmuş bu düşüş ayaklarım kuyumcu önüne gitti sat işte değil mi gerçi satarken 500 alırken 500 zaten 1000 lira düşüşü alıyorlar senden alttan aldığını sanıyorsun sonra neyse sağlık olsun
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ons 5577* fibonacci kanal zirve direncine çok hızlı koşunca yoruldu ve red yedi dün gecede riskli bir seviyede tutunmaya çalışıyordu sabah daha makul seviyelerde yorum yapmak kolay değildi kendi kararınızı lütfen kendiniz verin..
5101 desteği savunma hattı, ilk direnc 5182.8 5372
Alt destek
5081.8
5011.4
Tasarruflu_anne için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tasarruflu_anne ()Kısa vade derken 6. Aydan sonra bakmayı düşünüyoruz ama o güne kadar ne olur bilmem belki almayız. Yani bı düşüsnolursa bu seviyeden aldığımızda pişman olmak istemeyiz
0BeğenmedimŞikayet
Veysel101 ()Allah'tan senin elinde olan bişey değil yok 20 bine çıkarılsın 3 hafta icinde
memur_memur için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Nazara inanırım bir dua gönderirseniz sevinirim; ) kapanışa kadar bekleyen takipçilerimize iyi geceler diliyorum güzel sabahlara uyanmak dileğiyle sevgilerimle
Arsemia0202 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
serkanlı81 ()Grafikte anlatilmak istenen 5081 altina inmedi mi demek istenmiş
Arsemia0202 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Fibonacinin koyu takipcisi teşk. ederim harikasınz:) Ons 5372* site kapanışı, piyasa yapıcı tekniği seviyor:)
memur_memur için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
memur_memur ()Hocam pes nokta atışı tam Fibonacci desteğinde:)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Tekrar hemen yeni bir evmi alacaksınız uzun vade yatrım içinmi kısa vademi sizin yatırım tarzınızı bilmiyoruz o nedenle böyle sorulara yanıt vermek kolay deyil
Tasarruflu_anne için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()01 kapanış 02 açılış
Beraalya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tasarruflu_anne ()Dün yazdım ama kimse cvp vermedi bı miktar para geldi ev sattık bı kaç gün beklesek mi acaba ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı okuyorum ama finansal okur yazarligim yok
0BeğenmedimŞikayet
Tartaria ()Her gün Saat 01:00'de kapanıp 02:00'de yeni bir güne başlıyor piyasa
Beraalya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beraalya ()Kapanış saat kaç oluyor
3BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@memur_memur alt yorumda direnci vermiştim hocam Ons 5372* fibo direncini destek yapmalı
5400 psikolojik direnc üzerinde kapanış dengelenme açısından önemli
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Çok yoruldum kuzum doğru diyosun:)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()5101* SAR falıydı:)enerjisel bir alanım auram varmış lakin nasıl çalışıyor kontrol edemiyorum:) siz kontratları emirleri görmüşsünüz nacizane bendenizde regresyon kanal zirve direncine hızlı iğne gördüm tekniğe sadık kalarak emirleri dizmeleri entresan; ) 5400 psikolojik direnç fibonacci direncide 5372*usd 4s kaufman HO. 5397 anlık, üzerinde kalıcılık önemli nefeslenme adına
Ganeja için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Tam da istediğim gibi 7800 den 7300 e 500 lira düzeltme olmuş
0BeğenmedimŞikayet
Ytd_bükücü ()5419daki bahsettiğiniz satış emirleri vb. görebildiğiniz bir ekran mi var? Yoksa analiz mi?
Ganeja için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk ederim. Sizinde değerli emeğinize sağlık.
5372 fibonacci direnci üzerinde nefeslenirmiyiz
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ganeja ()Hocam tebrikler 5101 için.. zamanda yolculuk mu yapıyorsunuz nedir.. ? rakamları görüp gerimi
mi dönüyorsunuz. =) .
Aslında 5100'e bir iğne attı Biz ekrandan görmüyoruz tabii.. orada çok yüksek miktarda short emri... kontratlar vardı onları topladı.. Yukarı çıktı şimdi de 5419'da dağlar gibi satış emri.. long ve kontratlar var.. bakalım ne olacak..?
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Tebrikler rakamlar muazzam çalışmış emeğinize sağlık
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim Son cümle Regresyon kanal zirve direncine yaklaşıyoruz bilginize için mi..
Yoksa analiz mi, fibonacci direnci 5577* ons reg. kanal duvarına vurmuşuz:) ayrıca orta bant kanal desteği dün sar direnci diye eklediğim 5101* iğne atmışız bu kadarmı denk gelir; )) @Çakarkeyf
Mekanize_15 için cevaplandı (yorumu göster)