Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (177)
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Çok haklısın çiçeğim:) Fırsatlar bitmez ama Allah can sağlık versin öncelikle
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Kafam pek rahat değil bu aralar Yarına kadar netleşir herşey beklediğimiz bir haber ailecek olumlu olursa yatırım yapcam bende olmazsa elimdekileri abime vercm :) bu yüzden sağlıklı kararlar veremedim abi yaa
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın elime her nakit geçtiğinde eklemiştim nasip diyelim alamayanlar için üzgünüm en çok da en kıymetlim senin için; ( yüselen reg. kanalı fibonacci seviyeleri Ath yani kanal katlama geçince tavşan gibi koşar vs. çok emek verdik ablacım içim buruk; ( @Çakarkeyf üstadın en son tobo yükseliş formasyonunda anlatmaya çalıştım desteğe alarm kurmuştum nokta çalıştı ellerine emeğine sağlık..
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Adamın dibisiniz @Azraa_
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Est. takıldıgın konu sadece Altın sa emin ol fırsatlar bitmez abicim.
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Dalginim biraz abicim yaa kusuruma bakma lütfen:) Çok çok Günaydın
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Maşallah sarı kızımıza:)) gümüş hızlı koştu az soluklansın rasyosu dip desteklere yaklaştı rüzgar Altın dan yana diye dün ekslanaslarına bahsetmiştim:))
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Msj attım ama ben erinmem :) bir kez daha günaydın hayırlı günler)
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Günaydın zeynebim :) Bu gidişle almayanlari terletecek
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bi maşallah diyelim yaw gümüşe nazaran daha yeni başladı :))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydı üstadım Altın da kafa rahat hisse takip etmek daha zor:)) teşk. ederim..
At dört nala çok hızlı koşuyor ne zaman terler:))
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın Halil Aleykümselam biz yorulduk Ons yorulmadı tavşan gibi pardon at gibi dört nala koştu:)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Günaydın hisse takip etmek daha kolay oldu ons Altın a göre :(( emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Eline sağlık Zeynep tşk ederiz selamlar.
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Tamam canum:(
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Çok kısa vadede Abartı Şamarmış bir Ons fiyatlaması izledik kendini suçalam:) gayet normal koin piyasaı na döndürdüler:))
5506.7 destek 5400 psikolojik destek tutarmı izleyelim @16paramıknatısı
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Şoma ağzımı açtım mı ne sert iğneler gelmeye başladı bile alta
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Sabit gramda 500 lirayı geçmeyecek şekilde düzeltme olağan ama olağandışı bir düzeltme gelebilir mi aence
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim Seldacım bereketli bol kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın Seldacım alım satımlar herkesin kendi kararı vebale girer karışamam yalnız regresyon zirve kanal drenci ve çin yeni yılı aynı zamanlara denk gelecek gibi bir senaryoda aklımda çok hızlı yol aldık soluklanma dinlenme olabilir gayet nizami direnç desteklere göre teknik disipline sadık kalarak izleyelim
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Emeğine sağlık canım:)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Kuzum günaydın bu gram uçtu 7800 8200 arası satıp beklemek mantıklı gibi sen ne düşünüyorsun çin yılı 17 şubat başlıyor sağlam düzeltme gelir gibi
8BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Gram Altın için 16paramıknatısı yorumu (21 saat önce)
Günaydın hocam uzun vade Regresyon kanalı grafiğimde tüm desek direçler mevcut alıştıra alırştıra gidiyorum:))
Ons Altın dirençler bu ne hız bam bam:))
5372* 5506.7* 5577* 5678*
Destekler
5506.7*
5372*
5182.8*
5081.8*
5011.4*
memur_memur için cevaplandı (yorumu göster
@Çakarkeyf @deLiogLan_ @Arsemia0202 @Alp_58 @Mekanize_15 @BuğraKağan @Ganeja @Yön_Kuzeydoğu @memur_memur @Selda09
Boğa bayrak form. Destek direnç yazmaya yetişmekten yorulduk:))Regresyon kanal zirve direncine yaklaşıyoruz bilginize
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()En iyi Örneği Kısa vade grafinizde bu modeli izledim direnci dövme ters fincan algısı sonra benzer takdikle yukarı yönlü ivmelenme Ons Altın simetri grafiğini dün atmışsınız tekniğe ders niteliğinde tebrik ederim şahane bir çalışma olmuş..
Teşekkür edermi adlı Grafiğe sonsuz teşekkürler..
5277 direncinizi destek yapalımmı:))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Selamlar değerli abim bende yoğunluktan dönemedim
Ons 5300* psikolojik direncimiz destek konumnunda kalabilirse
Fibo direnci=5372*
Kısada Destekler
5182.8*
5101*
5081.8*
Alp_58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Merhabalar hocam bereketli kazançlar sevgiler selamlar.
Alp_58 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Alp_58 ()Hoş buldum kardeşim. @16paramıknatısı , @deLiogLan_ , @umut5134 , @zekamerak , @alpachino hayırlı işler, kolay gelsin..
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Ons Altın da 4306 direnci şimdilik çalışmış görünüyor ALT YORUM gece fed'i izlemeye devam.