Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (260)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()126.51508 den % 8 satıs yaptım TL mi gene artirdım yukarı dögru devam insaallah ytd.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İda ()@REŞAT12 bey en son 2.79.. dan ve 121.60 dan ekleme yaptım
0BeğenmedimŞikayet
İda ()2.80 den de alım yaptım şimdi Tl ye bakacağım.
0BeğenmedimŞikayet
İda ()2.80 den ve 2.81 den dolar la ekleme yaptım
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()122.66816 dan sattığımın uçte birini 121.5867 den geri aldım. @İda aşağı dogru sakince sdolarla sembolikten başlarak artan oranlarda biraz gir istersen. Ful sattın almaya hakkın var. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Hocam nasil bu kadar düşük makas aralığıvar palmiye degilmi bu banka bizim çok fazla makas araliklari azda paramız yok 5 milyon para var ana dusurmuyorlar araliklari
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Bende fazla Tl yok 98 den bayağı gir çık yapmıştım. Alt emirlerim gerçekleşmedi 88 civarına kadar emir vardı...
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Üç aylık kırmızı mum illaki olur demiştiniz. Bir yakınım 1 milyonla ilk defa yatırım yapacak bana sordu bu işlerden de anlamıyor. Fiziki Altın için bir öngörünüz var mı marta kadar sular durulur mu acaba?
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ful sattığın için alım yapmaya hakkın var yenile döşe alt alta TL ni artır dolar yerinde sayıyor iki kere de makas vergi ödüyorsun. Ytd
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Kaça gırersın
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Emirlerim duruyor bakalım emir yenileyebilirim.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kazanılan kârı kaptırmamak yüksek kârla stop olmakta fayda var ne zaman hangi seviyede düzeltme yapacak bilmiyoruz düzeltme başlayınca yazık olur. ytd.
Black_57 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Eksi vermeye devam et insanları uyarmaktan hiç vazgeçmedim tek hesapla kimseyi engellemeden uyarmaya devam inşaallah. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Black_57 ()Bayrak yarışı demek istedim
Black_57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Black_57 ()Hocam ancak alttan alanlar taşımalı gidecek diye sürekli alım tarafında olan arkadaşlar dikkatli olmalı tabii onlar alım tarafında olmasıda gitmesine sebep oluyor sürekli bir talep olunca paytak yarışı misali
0BeğenmedimŞikayet
Abi_ ()Hocam al sat zarar verebiliyor ben denedim gramımdan kaybettim bu dönemde riskli bence ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gerçekler21 ()Net imzamı atıyorum Altın a hocam
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ne zaman düzeltme yapacak belli değil şu an sadece küçük al satlarla para artırmak uygun görunüyor. Kriz dönemlerinde fiyatlarda boyle kısa sürede anormal yükseliş olduğunda alım yapıp gram biriktirenler hep aşırı zarara uğradı bunun tersini tarih hiç yazmadı ytd..
Gerçekler21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gerçekler21 ()Hocam ben 2015 lerde çok yapıyordum . Burada belki siz hatırlasınız sarıboğa diye bi abimiz vardı. Oda siz gibi muazzam yazılar değerlendirmeler yapardı. İşte o sıra daire aldım baya uzun süre yapmadım. Sonra 2021 tekrar geldim yine 1-2 yıl yaptım tekrar başka şey aldım:) sonra yine geldim bu yılda ev yapacağım aslında Allah nasip ederse. Ondan sonra aylık gram gram almalar olacak
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()133 TL den günlük satış emrini girdim. Ful satan için fiyatta gevşeme olduğu zaman düzeltme beklemeden az miktarda kademeli alım emri verile bilir alttan üstten fark etmez.. Az miktarda terste kalmak hele ki ful satıp gümüsten kurtulan için hiç problem olmaz. Destek direnç analiz grafik ile formasyon v. s paylaşanlara güvenmeyin ben 2020 den beri hep buradayım kimseyi de engellemiyorum. Hesabinizda bir miktar TL bulundurup emir verin sürekli ekran takibi yapar acele ederseniz çok ciddi zarara uğraya bilirsiniz ytd. @İda
1BeğenmedimŞikayet
Gerçekler21 ()Hocam siz değerlisiniz bizim için. Ben sizin yprumlarınızı her zaman dikkate alırım okurum. Dediniz çok doğru
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Tekrar giriş yaptıysan yukarı doğru azdan çoğa satıp stop ola bilrsin mühim olan parayı artırmak fiyatta gevşeme olunca da azar azar alım yaparsın terste kalsa bile bir şey olmaz ben burada 60 dolar larda artan oranlarda alım yönünde paylaşım yaptığimda 41 dolardan önce alım önermedim diyerek zittıma insanlari zarara sokanlar sürekli saçma sapan grafik v. s paylaşıp kendi kendilerine hocam diyip sürekli kendi kendilerine bol like vererek sayfayı gene zehirlemeye çalışiyorlar bana da engel atıyorlar. Dikkat edin. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Gerçekler21 ()Ben kârdeyim şuan hocam 120 den tekrar giriş yapmıştım. Benim düşüncem, bunu vu kadar hızı 100$ getirmezler! 95$ öncesi kesin bi düşüş olacak ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kardeşim istersen sen de sattığın parcaya alttan alım firsati vermediği sürece her gün üste iki TL koyarak günlük satış emri ver. once satar kâri cebine koyarsın sonra az miktarda ister daha yukaridan alıp daha da yukaridan satarsın ister aşagidan alip daha yukaridan satarsın önce eldeki gümüşten kurtulmak gerek. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gerçekler21 ()Hocam düngibi hatırlıyorum, yaz öncesi euro ile al sat yapıyordum. Siz tutun diyordunuz. Bende siz gibi düşünüyorum. Bi düzeltme yaparsa satın alırım
Şuan elimde ki ufak miktarı çıkmam lazım
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Pozisyonum azmiktarda kalan gümüşleri ful satip kurtulmak sonra istediğim yerden küçük islemlerle devam ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Uzun zamandir ne teknik ne de formasyon ne de analiz yapılacak bir durum yok fiyat manipulatif olarak kasten yükseltiliyor bu konu tartışmaya açık değil herhangi bir görüş dile getirilemez. Yt
Vaha6 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gerçekler21 ()Reşat hocam posisyonuz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben her gün 2 TL daha yukaridan ful günlük ful satış emri girip önce kârımı alıp gümüsten kurtulacağim inşaallah. Daha sonra duruma göre istedigim fiyattan girer küçük al satlarla devam ede bilirim ytd.
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vaha6 ()Zaman düzeltmesi tamamlanmak üzere; volatilite sıkıştı, momentum korunuyor. Yapı bozulmadığı için bu bekleyiş fiyat düzeltmesi değil, devam formasyonu. Teknik olarak yönlü hareket şimdi başlıyor ytd