Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (260)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()164.24870 ten küçük bir parça geri aldim ytd
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Farketmez mal mundar olmuş yukaridan daha ds az alirım. Daha yukarıdan satarım. Istedigi gibi manipule etsin tek hedef TL artirmak bu kadar yuksek kârı kaptırmamak. Duruma göreczevk için üste para alarak belki gram biriktirilebilir simdilik sinek in hediye TL leri birisin ytd.
GrySykn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GrySykn ()Düşmesini mi bekliyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()160.56388 den sattım gene TL mi artırdim ytd
0BeğenmedimŞikayet
YEMLİK ()Sinek sinnn
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben en yukek 19.53 TL den ekleme yaptım alım yapmiyorum sembolik al sat yapiyorum 153 ler veya aşagısi yukaridan sattigimi geri girerim. Ben ekleme yapmıyorum mal mundar olunca 5,19 TL den baslayip evire cevire en son 150 TL üstü ful cıkıs yaptım. Bu paylaşimlar ve ispat icin. Manipulatorler gene rezil kepaze olacak. Allah rizasi iş yapanı Allah mahcup etmez isterlerse 10000 hesapla her hileyi yapsinlar engelciler. Bak YEMLİK ismiyle binbirsurat bana hakaret etmis neden sayfa tepki göstermiyor utanmiyor musunuz aninda islem paylasiyorum benle hareket edip su ana kadar kim zarar etti. Ytd
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Bereketli olsun abim. Artık sahalardasin hep satardın. Almaya başlamışsın. Sayın abi diyelimki 157 den bi parça aldın hala düşüyor 2. parcayi nereden alırsın.
0BeğenmedimŞikayet
YEMLİK ()Yalan senin içine işlemiş
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()157,03327 ilk minik sembolik geri giriş
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()159.34383 ten Geri sattım TL mi gene artirdım. Ful TL deyim. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()157.59740 klavye hatası. Ilk sembolik geri giriş ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()267.59740 tan ilk sembolik geri alımı yaptım ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()150,73420 den geri sattım. TL artırdım asagidan da yukaridan da sembolik alirim tek maksat TL artirmak ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()146.88360 tan İlk sembolik geri girişi yaptm. TL artirmaya devam inşaallah ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Dün 146 lara kadar verdi uyuyakalmisim 149 lardan iki sembolik alimla kaldım bu gunde satttim.
Lotus80 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lotus80 ()Dün almışlar sanırım
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Normal makasla bile 156.51 den satıyor yanlısin var. 165 ten alamazsin.
BABAYAGA_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BABAYAGA_06 ()165 den aldık :)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Aldiklarimi 154.68050 den geri sattım. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Adrenalin11 ()İnşallah yükselir
Ahmetsaim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()Evet, işte dediğim buydu.
Bozkurt09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F1nanscı ()dostum yapma lütfen. kimseye al deme mumdaki tehlikeyi görmuyormusun. ytd
Herkes yataya girmesini beklemeli ama riski kabul eden girerse canı yanabilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()Usta ne oluyır böyle nerdesin bi bilgi ver elimizde kaldı mal durum nedir neden bu kadar düştü
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Makas duzelince aşagivdogru sembolik geri girişe devam insaallah ytd. Bunlar sadece manipulatorleri rezil edip zarar vermesini engellemek ispata debam için sembolik 108
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()149,18530 sembolik girise devam ytd
0BeğenmedimŞikayet
YEMLİK ()Utanmazlar
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()149 88762 sembolik geri giriş yaptım ytd. Asagi sebolik devam ytd. Tek masat eldeki parayı artirmak. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Iki saat önceki yaptığım yorum. Gene aşagı hayali destek paylaşimlari sonuç ons 106.40 tan tekrar 109.50 sonrada yüzsuzce al sat yapan zarar etti diyorlar. 20 TL inip cikan mal nasıl zarar ettiriyorsa. 120 TL ye cekildigide de daha once de gelmeyecek seviyeleri yazıp zarata sokuyorlar. Yukarı donünce de olmadık rakamlar yazıp sattirmamaya ugraşiyorlar. Ya da kem küm. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
MaliMüşavir25 ()Gaplı açtığı boşluğu doldurmak için geri dönmesi mi beklentiniz . Eğer öyleyse beklete de bilir bu rakama gelmesi
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Eyvallah Efem Varol :)
Seyhanefe için cevaplandı (yorumu göster)