Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1813 04:55:18
EUR 51.9207 04:55:18
USD 43.9202 04:55:18
ALTIN ONS $5278.1500 04:55:18

Konu: 9. Tur son sinek kasa masa kaybetti

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (260)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 5 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

@REŞAT12 6377 den Tl ile gram ekledim 60.000 Tl lik. Başka da Tl yok limitim de doldu arkama yaslanacağım. Her şey için tşk.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu eksiler beni hic etkilmiyor cesur 22 dolar seviyesinin asagi dogru kirilmayacagini yazdigimda verdigin eksi de sayfada dun biri televizyonda maliniza sahip cikin diyordu ful satan aşagi dogru sembolikten baslar ciddi düsuste de % 5 10 15 20 aşagi dogru ananir hadi bakalim. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Elimdekileri satma demistin ben de yukarı tepki verdikce % 3 3 4 satilir demistim iddiami ispatladim yaptiysan sattiklarini asagi dogru toplayip parani artirirsin ytd.

kalbi_Allah için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

2.85509 dan da ekledim.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

2.86800 den de ekledim.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Satmıştım.74.74 den 35 gr daha platin ekledim.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Yani yukaridan ful satmadın mı ? Bana sattım yazmıştın!

İda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Evet 2.2.89230 dan daha fazla ekledim şimdi

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ful sattım demiştin ekledim yazmışsın?

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

@REŞAT12 bey 2.91366 dan ikinci parça gümüşü ekledim.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

75.25 den 30 gr pt aldım.

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşsüsüm ()

Bende hep ihtiyat akçesi bulunur, bu ister kıymetli maden olsun ister Tl. olsun ister döviz olsun, kar buldumu bir miktar hemen satarım kademeli, sonra üç beş dolar altından alım fırsatı verdimi başlarım almaya, kazanmadığım hiçbir gün yoktur, o yüzden sizi izlemeye aldım. Takibimdesin, sağol varol Reşat usta

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Tepeden sattıysan tabi ki düstukçe geri alır paranı artırirsın cok düserse de % 5 10 15 20 abanır yukari tepkide de kademeli olarak satar gene paranı artirirsin şu an bu gecerli sattiysan almaya aldiysan da acımadan satmaya hakkın olur ytd.

Gümüşsüsüm için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

Aslında etikete gerek yoktur eskiler bilir kimin ne olduğunu ama yeni üye olanlar bilmiyor yan hesaplarla kendi kendilerine konuşuyorlar @REŞAT12 tAmam

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

@REŞAT12 bey 2.92200 den gümüş aldım.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Inceleyemezsin binbirsurat defalarca istifa etti sayfada binlerce yan hesap var. Biri yazmazsa seneler sonra farkli isimle tekrar yazıyor oda olmadı araniza yeni katildım diye yenilerini açıyor. Incelenmesi gereken hangi dönemde nasil algı olüsturulup manipulasyon yapılarak zarar verildiği. Insanların okuyup etkilenmemesine imkan yok. Televizyonda her yerde uzman diye çıkarılıp hırsizlara hizmet ediyorlar. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşsüsüm ()

Alttaki yorumunu görünce hemen izlemeye aldım, o arada düşmeye başladı ve 75,20 den bayağı alım yaptım. Teşekkürler Reşat ustam, sen devam et insanları bilgilendirmeye, Bunlara küsüp orucunu bozma. :))

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşsüsüm ()

Yüreğine sağlık Reşat ustam, sayfadaki insanların 3/4 ü bunları yazmak istiyor ama, bulaştırmak istemiyor kendine, bulaştımı kurtulamıyormsun. dün izlemişsindir Tekirdağlı muratı, İşin gücün rastgelsin ustam

1BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

Ağzına sağlık @REŞAT12 başkan tamam

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Alımdan sonra inceleyeceğim dediğiniz kişiyi...

3BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Niye bekliyorsun yukardan ful sattin sembolikten başla unutma platin 1632 oldugunda da elimde yeterli platinim var dedin cesurhayalet sana mesaj gönderdi bir de teşekkür ettin buralar normal dedi az aldin 2600 oldu gumüş 60 dolar ın aşağisındayken al demiştim sürekli saçmasapan grafik paylaşan 57 destek dedi alamadın paladyumda gittikçe iceri alır dediginde 1100 ün Altın i gordü 24 dolar olmadan gümüşé şut cekmişti hayal edip paylaşiyordu simdi de hayalet oldu bana edilen beddua ve hakaretlere az bile söylemiş diyordu herkesi zarara sokup bedduasinı aldı. Yan hesaplarla kendi kenine konuşuyor. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Sakince bekliyorum alamadım henüz... Umarım ciddi çekilirde uğraşmam fazla parça işiyle...

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Basla sembolikten aşagı dogru artir. Ful sattigin icin istediğin gibi almaya hakkın var ytd. Ciddi geri cekilme olursa da aşağı dogru elinde kalan paranın % 5 10 15 20 aban ytd.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Gümüş henüz almadım. Gümüşe de başlayayım mı?

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

75.50 den alıyorsun düştukçe yerine koy düşüs devam ederse elindeki paranın % 5 15 20 si ile al istersen paranın % 60 ı kalır ytd.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

@REŞAT12 bey yazınızı sabah gördüm uyumuşum gece takip edemedim. Şimdi eve geldim. Küçük küçük başlıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Platin fiyatlari aldığının cok aşağisina indi düstukce aşağı doğru artan oranllarda geri al paranı artır. Gümüş te aynı şekilde benim uyumam lazım saat 02 50 16.1.2026 ytd

1BeğenmedimŞikayet

kalbi_Allah ()

Teşekkürler sağlıcakla kalın hocam

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

az kazan ama hep kazan duruma göre strateji firsatlar bitmez. Ya sattığına alim verir TL ni artirirsin ya aldığına satıs firsatı verir TL ni artırirsın. En kötü ihtimal çök düşük ortalamayla elinde mal kalır ciddi geri çekilme olunca oran artırirsın ytd. @kalbi_Allah estagfirullah. @İda küçük islemlerle acele etmeden devam inşaallah ytd.

Alikara27 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Alikara27 ()

Hocam bazen açgözlülük yapıyoruz işte insan nefsi böyle , hepsiyle alayım daha çok kazanayım dşyebiliyoruz :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum