Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1813 04:55:18
EUR 51.9207 04:55:18
USD 43.9202 04:55:18
ALTIN ONS $5278.1500 04:55:18

Konu: 9. Tur son sinek kasa masa kaybetti

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (260)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 6 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Rasyo düstükce bir miktar kademeli Altın toplayıp yukari tepkilerde birazını kademeli satarsan düzeltme bile olsa elindekinin ortalaması düser ytd. Fiyatta gevseme oldukça az miktarda gümüs te kademeli alınıp satilabilir ama az alttan satılan üstten az miktarda alinip gene al satla para artirilabilr ustten alan da az miktarda alttan kademeli satıp geri girer. Her turlü de kazanılır. Ytd.

İda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kalbi_Allah ()

Tamadir hocam sizide yordum hakkınızı helal edin

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

kalbi_Allah ()

Kardeş sorun ozel kurda değil cok yukswk makas aralıkları 5 milyonda az para değil sanirim

engalt28 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

engalt28 ()

Kardeş özel kura çok takma palmiyede artık özel kurun bir anlamı kalmadı. Bende de güya var tl de piyasanin 1.5 tl altinda parite de de 0.033 civari marj var. Ilk basta bizimde iyidi. Ama terse dusupte bekleyince islem adedi ve hacim azaldigi icin marj artti. Resat beyin kuru muhtemelen portföyü ve adet sebebiyle cok cok iyi. Yani o kuru yakalamak küçük yatirimci isen biraz zor

kalbi_Allah için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Rasyo düstükce gümusleri Tl ye geçip fiziki Altın ala bilirsin ya da bir senelik ihtiyaclarını alıp kenara koya bilirsin. Enflasyon daha hızli artiyor ytd.

0BeğenmedimŞikayet

kalbi_Allah ()

Kusura bakmayin sizde yoruyorum altını fiziki vermek için suan 130bin tl miktara göre komisyon istediler ozel kuruda bugün defalarca konuştum kesinlikle yapmıyorlar nasıl bir yol izlicem nereye gidecem başka bilmiyorum

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

O zaman yukarı dogru 3 3 zararkes yapıp geri dönüs yakaladığin yerde de yerine koyar kazandıkca orani az az artirirsin burada defalarca uyguladık ytd. Cok mesaj geliyor yetisemiyorum Altın lari bankadan fiziki olarak al veriyorlar. Vermezse ozel kuru vermek zorunda. Altina makas 19 TL fiyat düserse makas ta düşer. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

kalbi_Allah ()

Ve hocam elimdeki ile al sat yapmam direk 68 tl kardan zararım oluyor bu kurla

0BeğenmedimŞikayet

kalbi_Allah ()

Hocam sadece gumus yok bende altinda var Altın daki makasta çok kaybına sebep oluyor onu alıp satamiyorum yoksa şu altin makasi düşük. olsa derhal çıkıcam

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

@REŞAT12 bey son büyük kısım platini 77.83154 den gönderdim. Şu an gümüş platin sıfır. Altına dokunmuyorum o fazla değil zaten aydan aya bir iki gram ekleyip biriktirdiğim küçük miktar.. Şimdi siz nasıl yön çizerseniz o şekilde ilerleyeceğim. Altın toplayabilirim... Ne derseniz o şekilde ilerleyeceğim yarın karneyi de verince özgürüm artık ailemin yanında olacağım ancak takip edebilirim.

0BeğenmedimŞikayet

Getto ()

Sağolun hocam Allah razı olsun ilk çıkış yerimiz neresi sence

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Hiç isimlerini dahi bilmiyorum hem pc den hem cepten bir çok kişiyi engellemiştim zaten cebi yeni aktif ettim görmüyorum. Hafta sonu fırsat bulursam bakınırım.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Buradan % 20 devaminda 30 devaminda 50 satılir once kâr cebe konur geri dönüş yakaladigin yerde de hemen % 1 2 3 4 toplam % 10 yerine koyar TL ni artirirsin ytd.

Getto için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Getto ()

Hocam kademeli yüzde kaçını alalım bilgi verirmisin yükselişler de ne kadar kar alalım

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kademeli satarsin geri dönüş yakaladıgin yerde de yerine koyarsin zaten kazancin en az 200 TL ye gelir 133 beklemene gerek yok. Ytd

Ardahanlı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Gümüsten hiç bir zaman zarar edilmez en düsük 6 TL inip çıkıyor özel kura da ihtiyaç yok yukarı dögru kademeli çıkar dönüs yakaladığin yerde kademeli girer TL ni artırirsın parite de zaten herkes aynı özel kur yok. Emir diz ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Ardahanlı ()

Merhaba
Bende 100 tl aldığım var parayada ihtiyacım var 133 görürmü gerçekten yoksa çıkarmı bilemedim bir öngörünüz varmı çok teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

barbaros38 ()

Abi bu dediğin nasıl oldu gözünü sevdiğim

3BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Sayfayı yeni takibe başlayanlar bunları tanimiyorlar aynı kişi farkli hesaplardan girip kendini övuyor bolca like veriyor. Zararı görünce iş isten geçiyor.

0BeğenmedimŞikayet

kalbi_Allah ()

Valla nasıl cikicaz burdan bilmiyorum hocam suan cikcsam 250 binlira kafadan kaybım var yazık değilmi bize

0BeğenmedimŞikayet

Gerçekler21 ()

Hocam siz bu işin pirisiniz! Ama bugün cidden yoruldum artık baka baka ekrana kâr cepta güzel dedim çıktım

0BeğenmedimŞikayet

Mami_nobır ()

Hocam hangi banka kullanıyorsunuz limitler ne kadar

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben de alttan aldıgimı cikacagim gece 12 ye kadar gecerli 133 TL emir gercekleşirse ful çıkip bende kurtulurum. Almazssa yarın 135 ten bir günlük emri yenileyeceğim. Sattıgimı alttan geri vermediği sürece her gun üstune 2 Tl ilave disiplinden sttatejiden taviz yok. Ytd.

Gerçekler21 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

@REŞAT12 bey kimseye tepki gösteremiyorum çünkü okumuyorum. Benim yazdığım alımlar satımlar sitede okunuyor bence bu bile bir çok yatırımcıya rol model oluyordur. Emeklerinize sağlık. Vaktinde okudum oyalandım bir sürü işlem kaçırdım. Ben sadece bana bildirim gelirse cvp yazıyorum çok nadir siteye bir kaç saniye bakıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

@REŞAT12 bey 71.. 72.. 73.. den aldığım platinleri 77.38 den sattım. Şimdi daha fazla miktar olan 75.. 76.. ve 77 den aldıklarımı da tek seferde çıkacağım.. Şu an 77.65 -75 civarı satılıyor. Satayım da çıkarsa üzülmem.. Sizinle altın toplarım.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Onlar öyle inanctan dem vururlar ama haram helal gibi bir dertleri yok vicdan denilen nimetten yoksunlar kibirliler. Kafir münafıktan derece olara daha üstün.

0BeğenmedimŞikayet

Gerçekler21 ()

Hocam artık hepsini saldım
Aşağıdan almalara bakacağım….

0BeğenmedimŞikayet

kalbi_Allah ()

Bir kurusumu helal etmiyorum hocam onlara paramı çekerim diyorlar tamam çekin ozaman diyorlar

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben de alttan aldigımı TL artirarak satacağım inşaallah. 133 emir bu gün gerçekleşirse rasyo ve altin onsta yatay dengeleme olursa rasyo düştükce belki Altın toplarim. Burada 41 dolar dan sonra alım onermedim rasyo yüzden sonra gümüs alınır 57 destek diyerek insanlara gümüs aldrmamak için sürekli grafik paylaşan yaratık hakkında sayfayi uyariyorum. Bir de rasyo 107 olacak diye tutturan her gün 50 paylaşım yapan hakkında Gene zarara sokarlar manipulatorlere tepkinizi gostermezseniz ayni vebali taşırsiniz. Yt

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

@REŞAT12 2.957... den büyük çoğunluğunu gönderdim. Tl olan minik parçayı da 26.90 ye yakın yerden sattım. Şimdi platine döneceğim. Yanlışlıkla aldığım gümüşten dünyanın karını elde ettim. Her şey için teşekkür ederim.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum