Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1678 17:49:27
EUR 50.3057 17:49:27
USD 43.0461 17:49:27
ALTIN ONS $4436.5900 17:49:27

Konu: Ons gümüş

⭐⭐Hayalet_adam ()
Gümüş

Aşama aşama takibin devamı. İşaret edilen yerlere ve sonrasındaki hareketlere iyi bakın.

Yorumlar (132)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 5 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Dediğiniz gibi düzeltme olacak gibi bakalım Çinliler ne yapacak?

Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Bereketli olsun kardeşim iyi ettin deneme yerlerinde risk alıp satılır her yerden alınmaz satılmaz. Tabi kişiden kişiye değişir takip yerleri herkes aynı yerleri izlemiyor değişiyor bu takip yerleri kişiden kişiye. Ben kendi yerlerimi yazıyorum grafik ortada zaten anlatacak birşey yok.

Oppodayi için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Oppodayi ()

Tam ordan yedi hocam 77.7 den sattim bi kisim ciktim olaki giderse bi parcam var duserde 74.5 lardan alim icinde nakitim var haa bunlsrida 70.5 dan retest yaptiginda aldim yani 71 e yakindi sen bildin niye aldigimi :))

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Sende sağol kardeşim yok bu yeni değildi neler yaptık kısa bir özet geçtim sadece. Zaten olmuş olanı çizip paylaşıyorlar amaç bu değil amaç oluşan grafiği izleyip yön bulmaya çalışmak zaten olmuş olanın kimseye faydası yok onu kastettim birazda.

Ynsbdk için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ynsbdk ()

Hepsini adım adım sizden takip ediyorum sayın hocam elinize emeğinize sağlık sadece grafik atılınca ondan anlamıyorum acaba yeni bişey mi oldu diye
Baştan beri sizinle ve sizin nezdinizde tüm kıymetli hocalarımızla devam sayın hocam
Eywallah var ol

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Sağolun teşekkür ederim.

Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Bugün iyi çıktı yeter 72.8 den 78 e dayandı düzeltme yer oradan dedim bugün çıkış yapmadan önce.

Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Daha ne diyelim kardeşim bunlar aşama aşama yazdığım çizdiğim şeylerin devamı son güncel hali. 74.26 oradan geriye 71 de retest sonra üste doğru hareket önce 74 75 sonra 78 80 e doğdu daha sonra da hedefe 84 e devam dediğimiz durumlar. Yeni olan birşey değil yani sen takip ediyorsun bilmen lazım bunları aslında.

Ynsbdk için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Retest işaret ettik indi oraya yine takip ettik üste hedefe doğru gitmesi lazım normalde dedik ve aynen devam etti işaret ettiğimiz yerlere. Aşama aşama izliyoruz zaten olduktan sonra olanı çizip atmıyoruz a aa bakın şöyle olmuş diye. Henüz hedefe ulaşmadı ancak retest sonrası çok güzel çıkış oldu bugün dediğimiz gibi. Onay aldıktan sonra formasyon normal şartlarda çok iyi hareket eder hedefe kadar ve ara dirençler ancak oyalama yaparlar sonuç değişmez.

0BeğenmedimŞikayet

Ynsbdk ()

türkçe tercümesini de kısa bir şekilde yapabilir misiniz sayın hocam
Yada hep anlattıklarınız mı
Bu yeni bişey değil galiba :)

0BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

İnşallah bir tepe daha yapar hocam kalp grafiği gibi oldu bu gümüş

1BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Elinize emeğinize sağlık değerli hocam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum