Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1678 17:49:27
EUR 50.3057 17:49:27
USD 43.0461 17:49:27
ALTIN ONS $4436.5900 17:49:27

Konu: Ons gümüş

⭐⭐Hayalet_adam ()
Gümüş

Aşama aşama takibin devamı. İşaret edilen yerlere ve sonrasındaki hareketlere iyi bakın.

Yorumlar (132)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Ynsbdk ()

Sayın hocam şöyle farklı bir durum var Altın ons ağırdan iniyor ama gümüşe etki etmiyor yerinden kımıldamıyor altın ons a alım gelirse gümüş te gider yukarı

ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Valla hocam benim aldığım rakamlar çok yüksek kimse cesaret edemez

Ynsbdk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ynsbdk ()

İşte o zaman seninle girecektim sayın hocam girdim aslında sonra sattım taa ki siz korkunun ecele faydası yok dediğinizde artık gümüşü tanımaya başladım kademe usulüne geçtim :)

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Valla hocam bu gece ne olur bilmiyorum Altın kendini aşağıya atmaya başladı...76.50 ons geçmezse aşağıya çekilir...

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Çok iyi düşünce olmuş böyle devam et bence... valla hocam sende biliyorsun 90 liradan Full girdim.. onlar duruyor...

0BeğenmedimŞikayet

Ynsbdk ()

Engo hoca geceden mal da sayın hocam onun için yatamamış gelmiş zaten :) çekik gözleri bekliyor
Oda benim gibi onları seviyor :)

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Bereketli olsun inşallah maliyet nedir...

Engo4460 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ynsbdk ()

Yoruldular sayın hocam zaten kerim hoca yatmaya giderken bile yazıyordu:)) @Hayalet_adam kulakları çınlasın

0BeğenmedimŞikayet

Engo4460 ()

ful maldayım

0BeğenmedimŞikayet

Ynsbdk ()

Allah razı olsun siz ve sizin gibi hocalarımız sağ olsun sayın hocam ilk başlarda sürekli terse düşüyordum bi türlü destek direnç tutturamıyordum sonra bekle bekle maliyete gelsin az kar biniyordu hemen sat diyordum panik telaş ne istersen vardı :))
Bazı şeyler oturdu Allaha şükür ki en önemli ve faydalı da gördüğüm asla yarın lazım olacak parayla işlem yapma
asla elinde full mal bırakma
Ve asla full tl de olma :))

Kademe usulü

2BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Dün gece sayfa çok hareketli idi bugün kimse kalmadı...

1BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Daha önce den aldıkların yokmu hocam. yeni almaya başladınız

1BeğenmedimŞikayet

Ynsbdk ()

Az önceki ufak kademe hariç 105 in üstünde mal yok elimde hepsi Altın da Allaha şükür bu sefer zarar yok henüz

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Maşallah işi öğrendin. bereketli olsun inşallah...

0BeğenmedimŞikayet

Ynsbdk ()

Yok sayın hocam Allaha şükür bugün 2 al sat yaptım kar ile çıktım diğerleri de zaten bildiğin sabitler aşağıdan almıştım 101 gibi bişeydi onlar duruyor

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

İnşallah tersde değilsin... ben günlük bir yada iki kilo al sat yapıyorum diğerleri Full duruyor...

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Çokda iç açıcı gözükmüyor şuan,76.50 üzerinde kalması lazım..

0BeğenmedimŞikayet

Ynsbdk ()

Şu an entübe olmuş yoğun bakımdan çıkarsa belki birazdan izliyoruz ufak bir giriş te yaptık 105.2 den bakalım hayırlısı

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

İnşallah olur neden olmasın tecrübe her zaman önemli birde araştırma yapıyorum...

0BeğenmedimŞikayet

Ynsbdk ()

Tamam eywallah sayın hocam

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Elinde mal varmı yoksa boştasin

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Cokda iç açıcı değil şuan kararsız kaldı...

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Tamam inşallah borsa için girecek siniz Çarşamba günü son gün meysu gıda.. bilgin olsun... alışırsan devamlı girmek istersin... bu emtialar iyide makas ve vergiler insanı öldürüyor...

0BeğenmedimŞikayet

Engo4460 ()

son durum ne gümüştee

0BeğenmedimŞikayet

Ynsbdk ()

Ben şu anda müsait değilim sayın hocam daha sonra sizi rahatsız ederim müsait olduğunuz bir vakitte tecrübelerinizden istifade ederiz sayın hocam

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Müsait tim sorun yok arayabilirsiniz

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

554 7532945 hocam

0BeğenmedimŞikayet

Ynsbdk ()

Ben sonra dan aradım bulamadım numaranızı sayın hocam çok aşağılarda kalmış verebilir misiniz şimdi

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Meysu gıda ve cuma günü formül plastik var... yüksek başvuru yaparsan iyi Lot almak var 5 tavanda yüzde 50, alırsın...

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Sana bilgi veririm görüşme yaparız telefon oraya yazmıştım kaydettin mi

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum