Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (141)
1BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Kenarda dursun, gerekebilir )
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Estğ. kibir bizden uzak olsun fikir alışverişi yapıyoruz. Altından vazgçemem paslanmıyor her daim ışıldıyor:))bu sene yüzdelik olarak altını geçti yalnız gümüş agresiftir tersi fenadır alsatlık düşünübilirim @Çakarkeyf iyi anlizci ona soralım kupl çanak formasyon grafikte ne görünüyor hocam...
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Harika Kahvenin Kırkyıl hatrı kalır yanına çikoltada benden:))
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Çektiğimiz sıkıntılara bir bedel lazım onu da gümüşle telafi ederiz inşaallah )) tabiki yatırım tavsiyesi değildir sizin gibi bilgili bir insana tavsiye vermek bana düşmez ))
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Wooow:))Gümüşten havuz yaptır hem dezenfektan görevi görür ilaçlamaya gerek yok:) Amin inanki birlikte kazanmak en keyiflisi
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Biz en iyisi müthiş karlar elde edince kahve tokuşturalım )) başkası kurtarmaz çünkü ))
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Çeşme ne ki gürül gürül nehir gibi akacak )) ben leğeni hazırladım )) hep beraber kazanalım
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bildirimlere bir bak :)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Güzel kalpler Cömerttir başka bir keyif verir ellerinize sağlık) benimde size hakkım bitti telafi ederim mutlaka
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Güzel analiz emeğinize sağlık, zirve direncleri önemlidir. lakin bu yıl Altın dan daha iyi performas gösterdi çeşme akarken dolduramdım şahsen gönlünüzce olsun..
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Elimden geldikçe beğeni atıyom arkadaşlara kurban olsun onlara )) onların sayesinde parmaklarımız spor yapıyor ))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Estğ. sayfada her arkadaşımız ayrı bir renk Yaldızı olmayan analiz veri paylaşanlarada layk verlim lütfen moral olalım güzel enerjilerle sayfamız çiçek gibi olsun; )
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla babında; ))
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Bir tane daha benden )))
Ayaz26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()Aynen bence 2026 aralıkta gümüş Altın a göre daha fazla kar bırakacak siz daha iyi bilirsiniz gümüşte 51 dolar üstü 100 dolar potansiyeli var hesap yapınca baya baya iyi )) avuçlarım kaşınmaya başladı)))
1BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Aynen iade ettim :)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Aklımı okuyorsun:) eskiden gümüşcüydüm bahçe makasları yüzünden bırakmıştım gayet makul özel kurada gerek yok
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()Olur mu hocam güzel düşüncenizden dolayı bir kahve daha )) hadi bakalım))
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Ahahaha bence grafiğe otomatik beğeni gelmeli en büyük emeği grafikçi arkadaşlar yapıyor biz de kafamızı sağa sola çeviri p sanki çok şey anlıyoruz gibi bakıyoruz ))) hepinize kocaman likeler)
1BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Gerek yoktu ama sağolun
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hiç sorun deyil almışmkadar oldum.
Beğeniler sayfada emek verenlere gitsin güzel motivasyon olur zaten 24 satte yenileniyor bedava jest; ))
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Eksik olmayın elinize sağlık benden de size bol köpüklü latte ))
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()))) aslında oraya gümüş için girmeyi düşünüyorum bakıyorum da kullandığım bankalarda çok makas var emeğimizi makasa kaptırmak istemiyorum))
1BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Sizin yerinize ben verim :)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rica ederim, 3. denemede hesabı açabildim son anda nette bağlantı sorunu yaşadım Bursa da 2 şubesi varmış gitsem daha iyiydi; )bende Altın lar fizikiye dönmüştüm makaslardan dolayı, biraz pas tutuk işlem açınca yazarım deneyimlerimi)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Tühh bu yoruma da beğeni o kadar güzel yakılıuor ki ne yazık ki bugünkü beğeni hakkım bitmiş olsun ?
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Cır cır böcekleri işte )) güçlü ışık görünce vırlamaya başlayıp minnak ışıklarıyla sana kafa tutmaya çalışıyorlar )) buna sadece gülerim ))
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Işığımdan rahatsız olanı gölgede bırakıyor olablirim:))yada grafikmi atamıyor içine dert oldu bilmedim relax diyelim:))
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Ben tşk ederim nezaketinizden dolayı şi kayet sayfasına göz gezdirirdim hesap açmakta çok zorlanan olmuş itici ve iç karartıcı şeyler )) sen kullanmaya başla memnun kalırsan beni de bulaştır ))
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Birilerinin sizle ilgili çekememe derdi var sanırım hem size hem de size tşk eden ve like verenlere d like veriyorlar ))) ne kadar da içlerinde kötü şeyler barındırıyorlar ah ah )))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim exselansları:)emeğe saygı ve bu nezakete - tire vermek hiç hoş olmamış düzeltildi efenim; ) katılım bankası yorumum düşmemiş galiba yeni hesap açtım daha işlem yapamdım aklındaki soru aynı ben:)