Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1621 12:51:42
EUR 50.1032 12:51:42
USD 43.0222 12:51:42
ALTIN ONS $4509.6200 12:51:42

Konu: Ons altın 4s ve günlük grafik eğitim çalışaması yt

Graikte zirveden gelen düşen trend çizgisi test ediliyor 4s de sarı çizgi önemli
4.162 mavi çizgi 4.205 ortlama değerler olduğu için zamansallıkla değişebilir diğer seviler grafikte mevcut.
Grafiğin solunda uzun vade dipten tepeye attılan ters fibonaci düşüşün düzeltme sevileri ihtimali
Sağ taraftaki fibonacci son zirveden tepki aldığı seviye direnç ve destekleridir..
Eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiye deyildir saygı ve selamlarımala..

Yorumlar (141)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Elinize emeğinize sağlık, epey uğraş vermişsiniz, teşekkür ederiz.

akifuysal19a77 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

akifuysal19a77 ()

Daha önce normal bir sekilde grafikli paylaşim yapabiliyordum. Site yönetimi grafikli paylasim yapmami engelledi. Baska bir yöntem sayesinde grafik eklemeyi başardim. Sayfa uzerinde "KONU" olan kisimda paylasilmis bir yorum uzerinde cevap ver kismina dokununca grafikli yaplasim yapabilmek icin yol açılmış oluyor

16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Tamamdır pazartesi görüşmek dileğiyle))

1BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Ekselansları sizin analizde güzeldi:) konuştuk aslında harekete geçemedik Şimdi baktım rasyo Çizim sitesinde 74.5 görünüyor haber edersin açılaşa bakarız

General_S için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Gümüş rasyosu 78 Altın a düşmüş bu da gümüşün altına göre daha fazla yükseleceğini gösteriyor tabiki burda çok bilgili ve değerli hocalar var onların da yorumlarını dikkatlice okumak gerekiyor p. tesi açılışı görelim ona göre değerlendirme yaparız YTD

1BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Biraz temkinli duruyordum elim alışmamış ya işlem yapmadım gümüş analizini @Çakarkeyf hocamız güzel yorumalmıştı aklımdan çıktı gitti fincan kulp formasyonu güzel çalışmış tebrikler lakin değerlendiremdik(

1BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Hocam merhaba dünya katılımdan hiç alım yaptın mı)

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Hocam merhabalar birşey sormak istiyorum attığım grafik postunun üzerine nasıl grafik paylaştınız rica etsem anlatırmısınız yada bilen arkadaşlar varsa izah edebilirse memnun olurum grafikleri devam niteliğinde paylaşmak istedim nasıl olduğunu çözemedim...

akifuysal19a77 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

İğneler yani pinler düşni kırmak için yetmiyor daha hacimli iri gövdeli yeşil mumlar gerkiyor mesela balyoz gibi hayal ettim:)

Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

Hacim düşüklüğü çok bariz yukarıda trende pin atmalar var sürekli

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Karasızlık alıcı ve satıcıları yorsada uzun vadeciler keyiflidir) desteğe inmem diyor direncide kıramıyor yatırmcının psikolojine oynuyorlar

Orçe için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Teşk. ederim hocam izliyoruz daralan üçgen sıkışması bizleride darladı yön arayışı mevcut hacim biraz düşük ne tesadüf globalde şükran günü tatili..

Ganeja için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Orçe ()

Evet kırıp kırmamakta çok kararsız

2BeğenmedimŞikayet

Ganeja ()

emeğinize sağlık.. düşeni kıracak gibi duruyor.. ytd

2BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Ons Grafik çalışıyor zirveden gelen düşen trendi kırma çabasını izliyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

Burda da var ; )) Çok belli ediyorsun kendini neyse

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Eliniz değmişken usd baksaydınız zahmet olmazsa

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Aydınlanma yaşandı hayata daha güzel bakıyorsun daha çok gülümsüyorsun affediyorsun doğada olmayı seviyorsun:)hayalim Altın ları toprak bungalov ev için bozarım nasipse

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

Rica ederim baktığınızda hedefleri paylaşırsınız

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Hiç sorun değil)) İnan sen de bu yaşa gelince bir aydınlanma yaşarsın)) daha durağan daha olgun ve daha zamanını efektif kullanma becerisi hissedecen ))

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Emeğinize sağlık form. fincan kulp her teknikte muhteşemsiniz, grafiğe hiç bakmadım hocam usd bazlıda siz yorumlayın lütfen

0BeğenmedimŞikayet

eskici ()

Tim? dogrumu tahmın ettım?

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

35 yaş yolun yarısı şiiri tarif harika:) kıyamam ya nerden söyledim:)

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

Fincan derinligi 45.65, kulp derinliği 49.15, boyun 54.50, anlık fiyat 53.29 usd fiyat hedefleri de sizden gelsin

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Profil resmi eski )) şu an Cahit sıtkının şiirinin 5 üstü )) bitter olur yanına da cappicuno)) rüyama girecek ya oyy ))

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Bol Şifalar diliyorum prfil foto çok genç dualarımdasınız, şekeri çok azalttım bitter olurmu)

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Yarın devam ederiz her gün yeni like umutları demek ))

Ayaz26 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Tabiki hocam her bilgiye muhtacız dediğin gibi kibir bizden uzak olsun biz sadece aynı amaç etrafında toplanan şirin insanlarız ))

1BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Şeker hastasıyım ama hatır babında çikolata da yerim )) özlemişim ya

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum