Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (141)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Fizikide Arz sıkıntısı haber akışıyla açılan makaslarla tepeden allanları üzer dipte alanlar falezlere tatile gitmiştir:)) akdeniz akşamları şarkısını söylüyorlardır..
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()İnşallah fiziki külceleri satmamislardır sonra falez lerden atarlar kendilerini ; ((
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Fomoya kapılmak; ( cumartesi kuyumcuda kuyruk vardı külçe külçe gümüş alanamları görünce anladım
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim layk için yorum yazmadım estğ. hocam tekniğin uzun vadeden gelen reg. kanal dirençlerinin nasıl çalıştığını sayenizde şahitlik ettik doğru zamanda doğru soruyu sordunuz bende size teşekkür ederim düzelteme nerden gelir sorusu harikaydı tebrikler @Çakarkeyf @deLiogLan_ @zekamerak @Yön_Kuzeydoğu çok etiket yaptım af ola sadece yorumu okuyun diye nacizane; ))
Salih_C için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Maalesef yatırımcı profilimiz genelde yükseleni sever, daha geçen gün yazmıştık koyrkuda al coşku da ver @Yön_Kuzeydoğu
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Sizinde analizleriniz yolumuza ışık oluyor inşllaha, fomaya kapılıp kanal dirençlerinde tepeden alanlar biraz üzülmüş olabilir aynısı gümüş içinde geçerliydi biz elimizden geleni yapar gerisini sıkı takkipçilere bırakırız, uyan nakiti yeni eline geçenlere fırsatlar bitmezmiş
1BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Eyvallah eline sağlık like verilmiştir
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Emeğinize sağlık tebrikler inşallah teknik diysipline sadık kalınmıştır dikkate alan olmuştur
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@Salih_C hocam Regresyon kanal direnciniden bahsedince ordan düzelteme gelirmi diye sormuştu alt yorumlarda mevcut yani kanal direnci uyarısı bir hafta önceden yapımış efenim; )) @Çakarkeyf @zekamerak @deLiogLan_ birde gümüş için globalden gelen haberleri sormuşlardı bu haftasonu cevabı düşmeyince cumartesi profilime kopyalamıştım okurmusunuz lütfen; )) sevgilerimle özellikle pax gold kısmı önemli?
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Regresyon kanal direnci 4490-4500 denk geliyor nedir bu kayden çektiğim; (( çok özür diliyorum yanlışlıkla yazıldı
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Gram Altın için 16paramıknatısı yorumu (20 saat önce)
Konu: Ons altın 4s ve günlük grafik eğitim çalışaması yt
Grafikte fibonacci seviyeleri güzel çalışmış Haftalıkta sar direncleri yani örümcek ağları gecilmeden rahat yok diye üzerinde durmuştuk.. zirve direnci 4381.4 üzerinde kalıcılık şartıyla fibonacci direnci Altın oran *1.618 4687.5* olarak kaç hafta önce çizmişiz
Ayrıca regresyon kanal direnci(turkuaz renkle çizilen reg. kanalı)
zamansallıkla *4390-4500* denk geliyor şahsi düşümcem ytd.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim sizinde gönlünüze sağlık
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()tepe direnci 4381 klavye hatası olmuş çok özür @Salih_C hocam
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Eder mi göreceğiz ellerine saglik
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Merhabalar Salih hocam, ons Altın uzun vade Grafikte geçmişine bakarsak regresyon kanalında ath kanal katlayarak yol aldı örnek verirsek Ağustos sonundan sonrası üçgen sıkışması kırılımıyla hızlı ivmelenme harketlerini beraber izlemiştik ve 3481 kanal tepesinde direnç görümüştü tarih tekerrür edermi diye senaryo çiziyoruz bir ihtimal ya tutarsa:)
Kanal direnci gecilemeyecek anlamınada gelmez o zaman gelince üzerinde kapanış alacakmı bakılır adı üstünde direnç;
0BeğenmedimŞikayet
munutvan ()Siz çok ayıp ettiniz alacağınız olsun
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Fibonacci ve teknik stratejiye sadık kalmışşsınız yatırmcı disiplini tebrikler, aynı olayı haftalık Sar direclerinde değerlendiriyorum pozisyon al gibi bu da tekniğin teyidi açısından bende önem arz ediyor burdanda örümcek ağları sar direncleri temizlenmli diye çok bahsetmiştim anlayan almaıştır umarım:))
duckylayne için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()4500 den sonra bi düzeltme var mi ne gorunuyor oradan :)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim fibo 4275 de güzel destek buldu nokta atışı yapmışsınız tebrikler sizin fiboyla pişti olmuşuz:)
duckylayne için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()FİBONACCİ Altın oran grafikten örnekle inceleyebiliriz..
Sağdan sola fibo çekilmez…
Trend dönmeden fibo çevrilmez...
Mumların göbeğinden fibo atılmaz…
Fibonacci seviyeleri (düşüş yada yükseliş) “hedef belirlemekte” sevileri olarak kullanılır..
Yatırım tavsiyesi deyildir..
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Grafiktw fibonacci swbikeri güzel çalışmış Haftalıkta sar direncleri yani örümcek ağları gecilmeden rahat yok diye üzerinde durmuştuk.. zirve direnci 4381.4 üzerinde kalıcılık şartıyla fibonacci direnci Altın oran 1.618 4687.5 olarak kaç hafta önce çizmişiz
Ayrıca regresyon kanal direnci(turkuaz renkle çizilen reg. kanalı)
zamansallıkla 4390-4500 denk geliyor şahsi düşümcem ytd.
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Günaydın hocam fed 9-10 aralıkta kuvvetle muhtemel 25 baz indirim yapacaklar bu da piyasada karşılık bulmayacak ekstra bir durum olmadığı müddetçe onsun yukarı gitme potansiyelinin olmadığını düşünüyorum YTD
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Fed 10 Aralık mıydı, her yöne göre pozisyon almak en mantıklısı, uzun vadede keyfine bak kahveni yudumla; ) iyi akşamlar
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Fede kadar izleme pozisyonunda olacam düşerse ekleme yapacam düşmezse uzun vadeli hedefimize odaklanıp kararlılıkla son alımımı da yapıp arkama yaslanacam)) YTD
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Kademeli alım güzeldir bende bir parça nakit ayırdım
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Valla para bana mutluluk veriyor bir kaç haftadır hesabım şişkin sabah uyandığımda çok huzurluyum)))
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Tamam )) yanına da şekersiz çay mis
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Amin cümlemize, para mutluluk getirmiyor sadece kendini maddi açıdan güvende hissediyorsun