Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (141)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()En Şekersizinden; ) künefe
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Fiziki tarafı da dengelendi sayılır alımlara başlamak mantıklı ben 2 parça alım yaptım kaldı 2 parça )) 1 parça daha Altın alıp diğer parçayla gümüş alacam))
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Bereketli olsun uzun vadede benden daha mutlu olacağın kesin )))
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()O zaman tatlılar senden ))
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()Uzun vade için sorun yok hocam sıkmayın canınızı YTD
Slmgkdl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İnşallah alamayanlar borcu olanlar içinde fırsat verirse sevinirim, Yedekte beklesin bakalım fırsatları makaslar yüzünden çok kaçırdım
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Uzun vade de teselli eder; ) Ons 4052, usd 42.37 de alım yapmıştım:)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Olabilir kuzum daha bakamadım)
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Slmgkdl ()Ben de bugun ekleme yaptim ama dususe gecti biraz:(beklemeli miydi)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Al sat için kullanılabilir bence önümüzdeki süreçte de al satta güzel fırsatlar gelecektir ))) YTD
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Acemi şansı diyelim )) çok Tşkler sen ne zaman alım yapacan))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Makaslar güzel az nakit attım pusuda bekliyor uygulama daha geliştirlmeli bence alarm falan yok başka bankadan kurdum
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ons 4222 destek mi kuzum
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ons Tam Dirençteyken nasıl yakaladın:))neyse çok bereketli olsun komutanım
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Dünya katılım işi nasıl gidiyor)) bir karara vardın mı
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Göz ucuyla baktım rica ederim; ))Kıymetli bir hocam tam fincan kulbun dibinde grafik atmıştı kaçırdığıma yanarım @16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Allah razı olsun daha tl var :DD
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Bereketli olsun arkadaşım
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()38 k dan 5 Tam altın aldım bilgine :))
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()hocam onsta fincan kulp gördüm siz de bakabilir misiniz? kulp kısmı da tamamlanmak üzere DD
bilgi amaçlıdır kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın bol kazançlı bir hafta diliyorum..
Teyit ettiyseniz doğrudur bilgilendirme için teşekkürler yldızlı üyeler hariç grafik yetkisi kullanılmaması üzücü olmuş oysa arkadaşlar adına sevinmiştim
Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()yine döktürmüşsünüz :) bilinçli alım yapmak en mantıklısı keşkeleri iyikilerle silmeye çalışıyoruz :)) beklemeye devam
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın efenim bilgilendirme için teşk. ederim fikir alışverişi iyidir:) ons gümüş önemli Altın oran fibonacci direnci 1.618= 57.97 grafikte 57.86 görmüş , bu direnc üzerinde kalıcılık ararım izliyorum bakalım bir önceki zirve destek konumunda aynı zamnada fincan kulp boyun desteği alrma kurdum şansımız bol olsun iyi haftalar ytd. YTD. ; ))
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()günaydın hocam nasılsınız bir kuble daha beklemek mantıklı olabilir cumaya kadar gelişmeleri takip etmeyi düşünüyorum :DD düşerse alırız biraz daha yükselirse birazcık pahalı alırız 1 yıl sonra çok daha pahalıya satarız :DD YTD
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Grafik için arkadaşın söylediği yöntem denedim ama paylaşım olmuyor hocam. Bu yöntem sanırım yldızlı üyeler için geçerli. @akifuysal19a77
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Genellikle bildiğimiz yöntemleri kullanıyoruz deneyip aramak lazımmış:)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Çok şaşırdım doğru soruyu sormuşum Sitede Kimsenin bilmediği bir konu aydınlanmış oldu)
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hocam tekrar teşekkürler umarım yldızı olmayan grafik paylaşmak isteyenler aradaşlarımız faydalanırlar emeğinize sağlık
akifuysal19a77 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Aynen ben de tebrik ettim.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Sayfaya grafik atamayanlar için devrim niteliğinde bir paylaşım, çok önemli bir konuda aydınlattınız soruma cevap verdiğiniz için teşekkürler..
akifuysal19a77 için cevaplandı (yorumu göster)