Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (71)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Paradatoru benzinlikte pompacı tokatlamıştı hatırlıyor musun adam tüm parasını hot coine basmış
muro__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()İnsanın zoruna gidiyor işte ne diyim yoksa bu kadar kayıp yaşayan biri daha bulaşmazdın akılsız kafa işte
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Sen zengin adamsın benim üç kuruş param kalmadı yerimde olsaydın böyle sessiz olamazdın
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muro__ ()Kanka tamam da yine kimseye suç bulmamamız lazım sonuçta adamlar gelip telefonla kendi elleriyle bize aldırmıyorlar biz alıyoruz emin olun onlar da belki istemezler belki samimi olabilirler yine bilemiyorum farkli niyetleri de olabilir onunla bilemiyorum ama her zaman için dikkatli olmak lazım ya burada kaybı olan sadece sen değilsin ben 2022 yılında sıfır aracımı kaybettim burada şu anda şu an o arabamın ortalama değeri 1,5 milyon ne yapayım şimdi alayım gözden mi alayım canımız sağ olsun
Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()caylak bende aldım bake gecen zarardayım bısey dıyommu 2 gun ıcınde yukselırse kazanırız duserse stop oluruz 90 stoplu
Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Bu sitenin de mk ben buraya gelmek istemiyorum ama soruyoruz işte ne alalım alınca da bi bk olduğu yok stop olup sövüp gidiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Yelizz59 ()Bende duydum öyle doğru
0BeğenmedimŞikayet
Yelizz59 ()Suç bizde ama hiç bişey bilmezdik doğru dersin şimdi dikkat ederim az alırım
0BeğenmedimŞikayet
muro__ ()Borsanın manipülatörleri sadece kripto piyasasında değil biz de Altındağ gümüşte her yerde varlar bir ekip olarak bunlar borsaların maaşlı çalışanları aman dikkat et frenim birkaç kişi daha var onları da sana söyleyeceğim şu Gram altın isimli biri var o da şüpheli
Yelizz59 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muro__ ()Bu saydığımin isimleron borsaların adamları olabilme ihtimali yüksek çünkü bu sektör manipülasyonlarla yürüyor tabi yinede kesin konuşmak olmaz sadece ihtimaller arasında bu piyasada çok dikkatli olmak lazım çok
1BeğenmedimŞikayet
muro__ ()Hiç birinin de bir halt bildiği yokmuş ama suç Bizim ben kimseye suç bulmuyorum o zaman biri bize şuradan atla desin inanıp atlayım ne kadar saçma geliyor değil mi insana bu işte böyle
0BeğenmedimŞikayet
Yelizz59 ():( İyi geceler hocam
Alptekk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alptekk ()Ben muslum gitti dinleyim hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
Yelizz59 ()Şimdi kanmam daha korkarım az alırım ama o zamanlar inanırdik :((
0BeğenmedimŞikayet
Alptekk ()Bunlar hep tecrübe olsun ben sana desem tree 100 dolar olcak inanıp bütün varlığın ile alirmisin şimdi?
0BeğenmedimŞikayet
Yelizz59 ()Ahh bilirim ben o dönemi bende slp son sahibi oldum burdada 1 dolar olcak dediler önüne sayısız sıfır aldı
0BeğenmedimŞikayet
Alptekk ()Neler kaybedenler var arka planda bir bilsen ama kimse kaybını söylemiyor
0BeğenmedimŞikayet
Alptekk ()Benim gelme sebebim arkadaşlarım battı icerde mücadele edenler var görsünler diye
1BeğenmedimŞikayet
muro__ ()Sitede şu kiniklikar nikotinler lord ibolar varken acemiydik inandik onlara neyse işte yinede tabi suç bizim bu bilgim bu aklimla 3 yıl öncede olmak isterdim ama olmuyor maalesef acı tecrübe
0BeğenmedimŞikayet
muro__ ()Hemde 1 yılda
1BeğenmedimŞikayet
muro__ ()Ben 2022 model arabamı kaybettim burada dostum
0BeğenmedimŞikayet
_elvabd ()Üstad mitonun 4 saatlikteki iniş iniş devamı anlamına gelir mi
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alptekk ()İyi yaparsin dostum zarar noktan olsun 5 ayda kazandığın tek gecede gider
1BeğenmedimŞikayet
muro__ ()Ben vadeli poz açarsam % 3 zararı göze alır kaybettim sayar açarım
0BeğenmedimŞikayet
muro__ ()Stopsuz iş yapmam çok da kalmam bu mahallede duygularımı bir yana bırakirim insan en büyük zaafı duygusudur vadeli
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()muro vadelı zamanı degıl
0BeğenmedimŞikayet
Alptekk ()Yüzde 50 girmek riskli dostum dikkat et eklediğin yerden tekrar düşer ise ne olcak? Ben Yüzde 10 dan fazla girmem
1BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Tamam bereketli olsun bol kazançlar dilerim beni yanlış anlama ben sadece yüksek xli görsellere karşıyım her şeyini kaybetmiş insanlarla dolu bu piyasa
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()21 de di mi çay- cugara saatim kral beni tanıyan herkes bilir 22.15 23 gibi bir bakarım
_elvabd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muro__ ()Ben % 50 ile girerim vadeliye düşerse ekler giriş yerimi aşağı rakama çeker zararsız çıkarım pozisyondan işte en önemlisi bu ful giren vadelide biter
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)