Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1680 05:53:28
EUR 48.0432 05:53:28
USD 41.1024 05:53:28
ALTIN ONS $3447.3200 05:53:28

Konu: dolar zarar garantili kasa masa sinek hep kaybeder

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (140)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 4 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Gerçekler21 ()

Ülkemi aşağılamıyorum ki, aksine yanlış anlama ama yorum atan kişi bizi aşağılıyor! Ne yani sen biz mi olduk?

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Kardeş burası ülkenizi aşağılama yabancı ülkeleri methü sena etme yeri değil bi zahmet bukadarınıda bilelim.

Gerçekler21 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Gerçekler21 ()

Bu hakkı sen nerde alıyorsunda ? Bana gelmesen diyorsun? Sen kimsin yaw

MUKARNAS için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Geçen gün bir paylaşım seyrettim. Bizim Türk Mısıra gitmiş 5 TL ye karnını doyurdu. 5 binle gitsen bir ay geçinirsin. Ama küçük pet su 7 TL

0BeğenmedimŞikayet

Gerçekler21 ()

Şun vatana geldim, fiyatlar ne böyle yahu! Alım gücü olarak bile daha iyi yurtdışı ha

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Yukarıdan alım yapan için başka bir yol yok. Bu gün de örneğini görmüş olduk. Bu arada hem euro hem dolar da TL karşısında düşmeye devam etti. Ytd

1BeğenmedimŞikayet

Gerçekler21 ()

Gerçekten buda çok iyi düşünce hocam

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Gerçekler21 alt yorumda TL kârını ihmal etmemekte fayda var diye uyarmıştım makasa rağmen satana TL ike daha aşağıdan alım fırsatı verdi. Elinde mal yoksa böyle ani geri çekilmelerde 1 2 küçük parça al istersen varsın terste kalsın yukari tepki de hem üste kâr alırsın hem de eksi ortalama ile mal biriktirirsin. dolar TL karşısında yerinde saymaya devam ediyor euro ise düşüyor. Şimdi de trail suriyeye saldırdı aşiretleri kışkırtıyorlar balonun sönmesi bakit alıyor. Ytd

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

dolar gibi euro da zarar garantili ama başlığa sıgmıyor kademeli TL kârını da ihmal etmemekte fayda var. Tek amaç eldeki döviz miktarını artirmak diye akıntıya karşı kürek çektirenler değişik versiyonlarla manipulasyona devam ediyorlar. Dikkat dolar 4 ayda 37 kuruş yükselebilmiş euro da TL karşısında geriliyor ne kadar komik değilmi?

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Abbas__baş alt yorumda grafikle gösterdim kısa sürede TL bazında bile 13 TL den fazla geri çekilmiş.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

TL ve dolar karşısında geri çekilme devam ediyor 46.92

1BeğenmedimŞikayet

YUSUF_ENES16 ()

Aynen öyle kardeş

0BeğenmedimŞikayet

Gerçekler21 ()

Hocam Avrupa birliğinin güç kaybettiği falan yok. Adamlar taş gibi sistemle giidyor

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bak yüzsüz onursuz dolar üç kuruş yükseldi paladyum bir günde % 8.44 arttı arkadaş dün 1101 dolardan aldı bu gün 1194 doları géçti. Dolar zarar garantili kağıt paraya yatırım yapılmaz düseni toplarsın yükselince de birazını kademeli satarsın eksiye devam et.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Avrupa birliği de amerika da giderek güç kaybediyiyor toplam ticarette kullanılan dolar ve euro oranı gittikçe düşuyor. Dünya ve dünyadaki güç dengeleri değişiyor.

0BeğenmedimŞikayet

Gerçekler21 ()

Ama euro nun da buralar yeri olmadını tüm herkes biliyor! reel değeri euronun 55-60 tl olması gerek ama ne hikmetse turizimi daha yok edecek kadar frenletiyorlar

0BeğenmedimŞikayet

Gerçekler21 ()

Benim kafamda şurası gelsin alayım olayı yok, tamamen euro fazlalaştırmaya odaklıyım anlık düşüşte direk gümüşe parite yapıyorum daha zararlasatmadım

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Yerine koyabiliyorsan o da iyi. Daha 25 dolar görmeden satıp uzun süre aşağı donecek diye bekleyenler olmuştu.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Son altı aya baktığımızda gümüş gene 29 euro dan gelmiş 31 euroyu geçmiş euro değer kaybetmiş. Nisan ayinda cok kisa bir sure geri çekilmis daha mayıs gelmeden yukarı dönmüs.

0BeğenmedimŞikayet

Gerçekler21 ()

Aslında bende sizin düşüncenizde gidiyorum hocam. Bazen kâr ı görüp satmıyorum 2-3 kere düşüyor. Ben kârı gördüğüm an tekrar euro ya geçip euro yükseltip tekrar düşüşlerde gümüşe geçiyorum

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben bazen TL kârımı alıyorum biriken dolar larla da bir yandan gram artırıyorum. Uzun vade işlem stratejim ortalama düşürerek en yüksek oranla gümüşü taşimak oldu çok ciddi artış olursa hepsini de satar sıfırdan geri başlarım. Kazandığı karı kaptiran hep hüsrana uğradı hep bunu gördüm. Bu tarih boyunca asla değişmedi.

0BeğenmedimŞikayet

Gerçekler21 ()

Evet ama son 6 aydır ise euro yukarıya doğru gidiyor hocam. Anlık düşüşlerde tekrar gümüşe parite yapıyorum ztn

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Akıntıya karşı kürek çekmişsin. euro bir senede gümüş karşisında % 36 civarı değer kaybetmiş. Aslolan tepeye yakın seviyeler hariç hep gram artırmak ve TL kârını da ihmal etmemekte fayda var. Euro 47.30 TL civarindan 46.80 E defalarca gerilemiş şu an da 47.05

0BeğenmedimŞikayet

Gerçekler21 ()

Hocam ben euro üzüerinden yürüyorum yani euromu her defasında artırıyorum. Yani asla tlde olmuyorum

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ortalamanıza elinizdeki miktara ve önceki işlemlerinize göre devam edin.37.40 üstünü bekliyorum. Ben en son 34.77 üstü bir kademe sattım ya sattığımı geri yerine koyacağım ya da 37.40 üstü bir kademe satışa devam edip sonrasında aşağidakileri yavaş yavaş yukarı cekeceğim. % 71 gümüş % 29 dolar dayım. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Gerçekler21 ()

Reşat bey gümüş kâr ı gördü tekrar euro ya parite yapalım mı

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Şu an elimde bilgisayar yok telefondan bakıyorum Platin en son 1430 civarı tepe yapmıştı şu an 1403 civarı paladyum ise 1160 civarı zirve yapmışti orayı da geçti son 24 saatte platinin iki katı kadar kâr yazdı 1175 e kadar gördüm şu an 1172 civarı ikisi de şu an yukarı yönlü rakamlar değişiyor.

Pusula_58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

43.88 satış verdi şimdi alış veriyor.

İda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

43.38-43.88 pt palmiyede

Pusula_58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Pusula_58 ()

S. A Reşat kardeş usd olarak platin ve paladyuma bakabilir misiniz? Anormallik var mı? Vkf ktlm ve kvyt

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum