Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (140)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet edecek gibi biraz evvel basamaklama olduğu konusunda uyarmıştim. Altın ons balonuna biraz daha az üfluyorlar.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Abi daha aşağıya devam edermi, buradan ilave edelim 37.700 bekliyelimmi.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum hatırlatma inşaallah faydalanan olmuş olsun. Gümüş alış 50.4946 satış 49.0488 27.5.2025 saat 18 12
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gümüs alış 50.6102 satış 50.6102 27.5.2025 saat 17.58
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum hatirlatma. Aylar önce dolar ertesi gün 40 TL olacak diye manipulasyon yapılmıştı dolar satış alış 41.0035 satış 39.8383 gümüş satış 50.8002 alış satış 49.3542 TL de bekleyeceğine al diye manipule edenler hatta once dolar al parite et diyenler iki kere makas odeterek zarara soktu. 27.5.2025 saat 17 54
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Akıllı adamın hali başka :) gelen TL ile de ekleme yaptım usta 36.80 de ama dediğim gibi asıl 32.8 ile 33.2 arasından aldığım duruyor taşımaya devamke tamam
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Anladım sen de bir kaç tur atmışsın iki aydir da tutuyorsun.
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Ayrıca bana her ay sermemin % 5 10 u kadar TL geliyor ekleme yapabiliyorum miktar olarakta çok parçalı işlem açabiliyorum buradan yazmakla anlaşılacak gibi değil baya bi gümüş Yani tamam
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Burda bi kaç tane aklı evvel 33 de alıp terste kaldığımı zannediyor ama o 33 bu 33 değil :) tamam
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()O zaman Fed yalandan 500 baz indirim yapınca yükseliş fake olmuştu :) kast ettiğini hatırladım yani Eylül 2024 de uçuyor diye alım yapmadım 30 da alıp 34.30 da satmıştım geri dönüşte erken aldım 32.5 32.8 arası ordan 30 a düştü 32.30 tekrar çıkınca orada sattım 12 Aralık 2024 de 5 ay gümüş yatayda kaldığında TL fonda kaldım sonra da Mayıs sonu 2025 de dediğim gibi 32.8 ile 33.20 arası aldım Full gümüşteyim tamam
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Yok usta o zaman 29 da alıp 34.30 da satmıştım 32.50 de 32.8 de alım yaptık 30 a düşmüştü tekrar 32.30 a çıkınca orda satmıştım tamam
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Usta 22 dolar dan bu yana defalarca al sat yaptık en son 12 Aralık 2024 de 32.30 da sattım TL klu fona attım Mayısın son haftası 2025 de 32.8 ile 33.2 arasında aldım buraya kadar taşıdım tamam
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()2024 eylülde mi aldın diyecektim yanlış oldu.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()2025 eylülde mi aldın
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Usta ben 33 de aldım hala Full roket tarafındayız tutuyorum 40 üstünü görünce kademeli olarak euro Ya geçeceğim nasip artık tamam
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bunların işi gücü tezgah manipülasyon tuzak. Gümüş üç ay önce 29 dolar da şimdi altını n verdiği destekle 39 doların üstünde. Zamanında varlık alımını azaltacagız diye tutturmuş kimse alım yapmasın diye sürekli algı oluşturmuşlardı. 17.50 dolardan nerelere geldi. Altın 2025 Martta 3500 doları geçmişti 5 aya doğru gidiyoruz yükseldikçe altın uçuyor diye altın alan anormal zarara girdi. Şimdide gümüşü tepelerden satmaya çalışiyorlar. Elimde % 58 gümüş % 42 dolar var çok yükselirse bir önceki kademeden daha fazlasını satarım. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Tuzak yok usta powelen kellesini alacaklar tamam
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Şimdide temsilciler meclisi üyesi tarafından powele soruşturma talebi ile Altın balonu şişirilmeye devam yukarı tuzaklama nereye kadar?
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Şimdiden tutup 45 dolar ı hedef göstermesi mantıklı gelmedi. Bu sene zor. Belli bir seviyenin üstüne çıkması ve üzerinde kalması orayı kırdı manasına gelmez. 2024 Eylül ve 2025 mart ayında 34 dolar seviyesini denemiş, Sonrada 5 6 dolar aşağısına kadar fırsat vermiş. 39.5 ile 5.5 dolar fark var üzerine eklersek 45 dolar eder yaptığı hesap bu şu an hiç bir hükmü yok. Bunları söylemek için erken. Şimdiye kadar 5 senedir uzman diye öne çıkan kişilerin sürekli yanıldıklarına şahit oldum. Şura kırıldı bura geliyor veya kıramadı bura gelecek gibi bir iddia tamamen hükümsüz. Acele etmeden kademeli işlemle kısmen kâr alarak ortalama düşürerek devam etmekte fayda var derim. Ytd
BEREKETİYLE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kardankadın ()Merhaba
Kimin değerlendirmesi bu acaba bakmak isterim
BEREKETİYLE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BEREKETİYLE ()Üstad gümüş 39.5 kirirsa 45 onslarin geleceği çok net ve 39.50 kiramaz ise 36 lar geleceği bir ekonomi uzmanından dinledim bu doğrumu sizin görüşünüz nedir
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet şu an alıma yeni başlayıp elde bekletmek eldeki parayı hediye etmek enflasyona kurban etmek manasına geliyor aralıklı, parçalı alsat yaparak acele etmeden her zaman olduğü gibi ortalama düşurerek devam etmek doğrusu diye düşünüyorum. Aksi taktirde geri çekilme oyalanma veya düzeltme durumunda hem eksiye düşer hem de arada geçen zaman zarfında enlasyon karşısında kayıp meydana gelir. 39 dolar seviyesindeyiz TL ile alan 51 TL nin bayağı uzerinde alabiliyor. Ytd. 22.7.2025
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Kesinlikle haklısın usta yeni alım için buralar mayınlı arazi Ya 41 direncini destek yaparsa alınır ya da düzeltme yaptıktan sonra ytd tamam
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()altın ons balonuna böyle üflemeye devam ederlerse tuzak çıkış devam eder. Nereye kadar kestirmeye imkan yok. İkide bir fed yetkilileriyle ilgili manipulatif paylaşımlar surekli servis ediliyor. Ticaret dengesi ve tarifelerle ilgili de manipülasyon aynı şekilde. İsrail bir taraftan saldırmaya devam ediyor Kıbrıs dahil etrafımıza silah yığinağı yapılıyor Türkiyenin soğuk kanlılığıni bozmaya kışkırtmaya çalışiyorlar. Hayır ben şu an parça çıkış düşünmüyorum 14 ay süre verdim geri giriş yapmadıgım sürece parçâ çıkış yok. Ancak çok yukselirse öncekiden fazla çıkarım. Daha önce de açıklamasını yapmıştım yukarı hareketlenme olduğunda manipulatif paylaşımların etkisiyle heyecana kapılıp tepelerden alım yapmak simdiye kadar hep olduğü gibi büyük ihtimalle hüsranla sonüçlanır. Aşağı gevseme olduğunda iki parça terste kalmayı göze alınarak kademeli alınır yukarı tepkide daha az gram verip daha fazla dolar alarak çıkılır. Yeni başlayanları uyarıyorum Ytd
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Bende Full. Gümüşteyim geçen hafta platinleri gümüşe geçmiş size de yazmıştım dediğim rakamlar gelirse satarım hocam Şuan roket tarafında devamke tamam
0BeğenmedimŞikayet
İda ()bir kaç gün sonra ailemin yanına gidiyoruz. Takip zorlaşacak o nedenle bakalım artık.
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Şu yüksekten aldığımı düşünüyorum sadece. Yoksa bekletiyorum. Satış yapsam da beklemem geri alırım. Çok yüklü oldu hesabım. Full sayılır.
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Hocam 40 41 arası satış yerim naçizane hiç gözünün yaşına bakmam 5 Ağustos döngüsü var o zamana kadar çıkış olur da bu rakamlar gelirse kâr cebe yakışır ytd tamam
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Reşat bey bunun anlamı tuzağın devam edeceği şeklinde mi? Siz buradan parça çıkışı düşünüyor musunuz? Beklenilen yerlere yaklaşıldı. Yarın yatılı misafirim geliyor. Giriş yapamayabilirim. Ancak cepten okurum. (Cuma günü 1.23 küsürlerden parça aldım o dahi karda bugün 1.25 küsürlerden satmadım.)