Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (140)
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Beni desteklediğin için cete ve yancıları senin de like ını sıfırlamış. Maalesef bayağı bir zaman oldu teknik analiz işlemediği gibi trend takibi ve hatlar yanlış formasyonlar da yanlış bilmeyen kişiler de inanıyor. Mumların dolu taraflarına ikili tepe ve diplere dikkat edin ve trenle birleştirin. Bununla birlikte mevcut sartlar destekliyor mu yoksa sahte manipulatif bir hareket var mı cok dikkat etmeniz lazım. İç içe formasyonlar oluşuyor ve mum adetleri ve şekli de uyumlu olması gerekir farklı zaman dilimlerinde karşılaştırmazsaniz tuzağa düşersiz. Bir igneden tutup ta ilerden başka mumla birleştirip hayali hat cekilmez. Çok fazla ayrıntı var hat cekecekseniz birden fazla hat farklı zaman dilimleri ve iç içe formasyonlara bakmanız ve en yakın mumdan başlayarak ilk üç mumu tutmanız kırilim varsa ustten ikinci bir hat megafon var mı bir kanal boyu ustu nere kontrol etmeniz lazım. Ayrinti cok kitaplar dolar . Ama bitmez. En muhimi günlük gelismeleri takip etmek yoksa teknik analizin sıfir oldugunu gördük.
40_in_40 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()O malum insan müsveddesi ve ekibiyle benim işim olmaz usta onların alayı benim karşımdadır özellikle o iki ayaklıya selam veren muhabbet duyan herkes bende engellidir tamam
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bak senin bu sözünü sayfa begenmedi sana verilen like ı sıfırladılar. Doğru söyleyene sahip çıkmıyorlar. Hangi birini ifşa edeceksin binlerce yan hesap var. Seni de kandıriyorlar senin ismini etiketleyip hakaret beddua eden adamın yan hesaplarını çiraklarını tebrik ediyorsun.
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
40_in_40 ()Benden 3 like size
"İyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir demişler!
Herkesi memnun edemezsiniz burası öyle bir yer!
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Usta 1 kişi bile istifade edip kimin ne olduğunu öğrense kârdır sen bu subjektif ajanlara ve manipülasyoncu çetelere takılma yazmaya devam et şerbetli olanları yani seni beni kandıramazlar ama acemiler bu tipler yüzünden çok zarar ediyor bu yüzden bizim görevimiz bu insan müsveddeleri ile mücadele etmeye devam etmek günü geldiğinde bizzat ifşa etmeye devam edeceğiz tamam
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben insanlık namına bir karşılık beklemeden uyarıyorum ve yazdığım en son yorum da üç eksi alarak gizlenmiş. Siz insanlığı hak etmiyorsunuz. İstifa etmeyeceğim inşaallah. Ama bu sayfada artık iyilik yapmaya gerek yok. Bana Allah yeter.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum ve konu başlığı hatırlatma.1
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum hatırlatma. Verilen eksilere aldırış etmeden de devam edeceğim inşaallah. Manipülasyon ve insanları zehirleme zarar ettirme çabaları ve eski sabıkalı manipülatorlerin yoğun bir şekilde sayfayı ablukaya aldıklarını gördüğüm için.
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Alım ıcın fedden sonrayımı beklesem bırqz almak ısyıyorum
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Klavyenin azizliği Altın ons 3291 lere kadar geriledi 30.7.2025 saat 18 25
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Diegribht ve bazı kişileri adımı etiketleyerek şahsımı hedef alan beni uzak durulması gereken kişi olarak gösteren humanistin takipçileri olduğunu yazdım. Sen de bu kışiyi hem de beni takibe almışsın. Kimi takip edecegimi gayet iyi bilirim Altın la hukukum eski sizinle polemiğe girmem demişsin tabi ki kendi yatırımın ben iyi niyetle bilgi ve tecrübelerimi paylaşıyorum. Ayrıca beni ismen etiketleyerek hedef gösteren olmadık hakaretler eden kişiyi de takip edebirsin takip edeceğin kişileri iyi bildigini zaten yazmışsın. Bana gelince hiç kimseye engelleme yapmdığım için takip eden etmeyen her kes benim paylaşımlarımi ve simulasyondaki işlemlerimi de görüyor puanlamam da açık verilen eksilere de aldırış etmeden iyi niyetle ne gorduysem yazmaya ikaz etmeye işlemlerimi analiz ve stratejimle birlikte devam edeceğim inşaallah. Altın onstaki balona biraz az uflerlerse gümüste fırsat verir diye paylaşmıştım. Gümüşün firsat verme ihtimali dev ediyor yukarı nereye kadar tepki verebilecek takipteyim bir basamak daha aşağı inecek gibi. Ytd 30.7.2025 Altın ons 1292 saat18.21
Kaz_Dağları için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()Ayrıca, bundan 10 yıl kadar önce, o dönemlerde öne cıkan bir Altın forumunda çok paylaşımlarım oldu..
Kulakları çınlasın Ümit Çoban isimli kardeşimizle Altınla ilgili paylaşımlar yapardık.
Gümüşün esamesi pek okunmazdı bizim sayfada..
Altın 90 liranın altindaydı..
Zarar edenker çoktu. Lakin, ben ne kar ne zarar edenlerden dim. Bu yüzden, altını n ayrı bir gecmişi var bizde usta.
Yorumlarınızı begeniyorum.
Karar sizin..
Sizinle asla polemiğe girmem.
Kıymetlisiniz.
-1BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()Ayrıca, bundan 10 yıl kadar önce, o dönemlerde öne cıkan bir Altın forumunda çok paylaşımlarım oldu..
Kulakları çınlasın Ümit Çoban isimli kardeşimizle Altınla ilgili paylaşımlar yapardık.
Gümüşün esamesi pek okunmazdı bizim sayfada..
Altın 90 liranın altindaydı..
Zarar edenker çoktu. Lakin, ben ne kar ne zarar edenlerden dim. Bu yüzden, altını n ayrı bir gecmişi var bizde usta.
Yorumlarınızı begeniyorum.
Karar sizin..
Sizinle asla polemiğe girmem.
Kıymetlisiniz.
Duâ ile..
-1BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()Ayrıca, @Ali_Cesur beni takip ettiğini göruyorum. Çok uzun süredir engelliyim, sebebi ne ola.. Engelleyen engelledim, hiç umurumda olmaz..
@REŞAT12 bu sayfada takdir ettiğim nadir insanlardan birisiniz. Severim sizi. Her zaman takip eder ve saldırılara karşı söyleyecek sözüm olur güzel insan.
Bir başka husus; ben herkesi etiketleyip Takibe almam.
Teknik yorumlara asla girmem.
Tahminlerde bulunmam. İstersem bunu yapabilirim.
Lakin, bir sarraf gözüyle, bu sayfada hangi ustaların takip edileceğini buradakilerin çoğundan iyi bilirim.
Merak edenler sayfama girip kimleri takip ettiğimi değer verdigimi görebilir..
Burası kurtlar sofrası..
Yazmak istesem, yorumlar yapmak zor değil. Asıl marifet, geyik muhabbeti yapanlarla, emek veren ustaların yorumlarını analiz edebilmek ..
Bu konuda mahir olduğumu düşünüyorum.
İki yılı askın buraya uğruyorum.
Bizi bilen bilir..
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Biz de sadece 10 k kaldı . Kalan bizim de usd de. Alimi uygun buldugunuz noktalarda siz alim yapmasaniz dahi etiketlerseniz sevinirim.
1BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()Sayfaya sürekli giremiyorum.
Yorumlarımın da çoğu düsmez sayfaya.. Yahu Reşat Usta, Hümanist isimli şahsı bırakın takip etmeyi, kendisi tarafından ben engelliyim. Bunun sebebi de sizinle ilgili kendisine yazmıs olduğum bir kaç yorum ve paylaşım yüzünden..
Böyle bir paylaşımda neden beni etiketlerin anlamadım.
Üzüldüm doğrusu.. Takip ettiklerim hesabımda belli.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gumüş hala zirvede ve hala düzeltme yapmış değil şu an bir rakam vermek için erken ben geri giriş yapmadım % 52 gümüş % 42 dolar beklemeye devam inşaallah ytd
husniyealtun için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sürekli tarafıma hakaret ve beddualar edip hem bana engel atıp sonra da ismimi etiketleyerek beni hedef gösteren hemde arkamdan konuşarak saygısizlığa ve sataşmaya devam eden kişiye sayfa üyeleri gerekli tepki göstermediği sürece sorulan sorulara bir süre cevap vermeyeceğim inşaallah. Bende engelli yok. Butun yorumlarım sayfamda ve hep buradaydım simulasyondaki işlemlerimi de gizlemedim. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Tamam inşaAllah biraz daha bekleyelim o zaman. Ön gördüğünüz bir rakam var mi?
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()ve aleykum esselam daha aşağısı gelir kanaatindeyim ytd 30.7.2025
1BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Tamam inşaAllah Reşat bey çok teşekkürler hayırlı günler
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Zaten 37.5205 takip et durakladıgi yerde başlâ. Hep soyluyorum iki parca terste kalmayı goze alarak aralıklı alınir yukari tepkide yatırdıgin paradan fazlasıni alır yarı kârı da gramda bırakır usye para alıp gram biriktirirsin yyd. Daha sonra devamı halinde durakladıkça aralıklı aşaği artan oranlarda 2 3 4 5 6 parça alır cika gire ortalamanı düşürürsün ytd.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Aylar önce dolar ertesi gün 40 olacak dendi arkasindan 1.20 hayaliyle ısrarla euro téşvik edildi tek maksat eldeki döviz miktarıni artirmak dendi gram alarak aslında ons almış oliyoriz dolarla gram almak arasında fark yok dendi uro dolar parite si 1.1476 TL kârını göz ardı edip önce dolar uçuyor sonrafa euro ucuyor diyerek insanlar zarara uğratıldı.
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Esselâmu aleykûm Reşat bey. Ne dersiniz buralardan bir kaç kademe girelim mi yoksa bekleyelim mi? 37.50 aşağı kırılır mı?
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Etti ve sorduğun rakamın altı geldi gümüş on 37.6985 30.7.2025 saat 16. 02 @Ali_Cesur ilaveten sayfaya ikaz, humanist ismiyle yaptığı paylaşımla tarafıma şeytan hadsiz terbiyesiz gibi hakaretlerde bulunup beddua eden ve ismimi etiketleyerek beni uzak durulması gereken kişi olarak niteleyip sahsımı hedef alan kişinin takipcilerindn bazıları deibright Baba_Vanga globalkriz_lusi azrcl işsizadam eser38 - şans_ @Kaz_Dağları
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Aynen devam et kardeşim, işaret yukarı ise yukarıya, aşağı ise aşağıya bilgilendir.
4BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Burada hem bana engel atıp hem de arkamdan ismimi etiketleyerek tarafıma beddua ve hakaret edenin ve takip edenlerinin ve takip edenlerini takip edip paylaşım yapanların yaptıkları paylaşımları ve benim paylaşımlarımı geriye doğru tarayıp sonuçları itibarı ile değerlendirmeniz zarara girmemeniz açısından çok mühim. Ben sayfada insanları zarara sokacak tarzda paylaşım gördügümde verilen eksilere aldırış etmeden puanlamamı da kapatmaksızın devam edeceğim. Sayfamdaki takipçilerin içinde çok sayıda sahte art niyetli takipçim de var. Ben ne like ne de takipçi pesinde değilim ihtiyacımda yok verilen eksıden de korkum yok. Yeri geldikçe ikaz etmeye devam edeceğim inşaallah.
0BeğenmedimŞikayet
MUKARNAS ()Anlamadım. konu ne?
Gerçekler21 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Değerli arkadaşlar her kardeşimiz akıllı insanlar. Birileri aldırmadı, birileri sattırmadı der. Bırakalım bu aldırmadı sattırmadı tartışmaları. Site aynı ülkemize döndü. Tam bir sorun kapandı derken yeni bir tartışma çıkarmayalım.
Hepinize hayırlı tatiller.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()O zaman biraz izleyelim bu Avrupa, ardından amerikada satarsa nereye gideceği belli olmaz.