Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1728 00:55:03
EUR 46.9863 00:55:03
USD 40.0416 00:55:03
ALTIN ONS $3301.8750 00:55:03

Konu: dolar zarar garantili kasa masa sinek hep kaybeder

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (6)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bundan önceki 4 haftada da 36 dolar ın aşağısına 35,28 e kadar iğne atmış ondan önceki haftalarda da 33 ve 32 doların Altın da 31,60 lara kadar alım fırsatı vermiş. Hatta 34,50 üzerindeyken 31 dolara yakın alım yeri diye yazmıştım. Düzeltme zaman alabilir, onun için ani geri çekilmelerde aşağı doğru bir iki parça terste kalmayı göze alıp, yukarı tepkide de üzerine dolar veya TL alıp eksi ortalamayla gümüş biriktirilebilir. Risk almaktansa satarsın aşağıdan gerekirse daha yukarıdan alır tepki de dönüş yakalayana kadar aynı şekilde satarsın ytd.

Benim 2025 başında sene sonu gümüş ons kapanış tahminim 33 37 37,75 ti düzeltme gecikse ve geçse bile 2026 mart sonuna kadar belki biraz daha fazla gecikmeyle düzeltme yapar kanaatindeyim ben son işlemlerimde hem dolar hem gram artırarak işlem yaptım. Satarken daha az gümüş verip daha az dolar vererek alırken de daha az dolar verip daha fazla gümüş alarak. Ancak ciddi bir geri çekilme olursa biriken dolarları ekleyip sadece gram yukarı beklenmedik bir atak olursa da sadece dolar artırmayı tercih ederim ytd. Ancak bu şekilde risk almadan ilerlenebilir derim. Ytd.

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kaz_Dağları ()

Bu grafikler zararda olanlar için önemli..
Emeğine sağlık.
Beklemedeyim. Hedeflerinin geleceğine inanıyorum.
Yorumlarım düşmüyor. Like verip paylaşımlarını takipe alıyoruz bilesin.

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Biliyorum aylarca dolar da park ettirdiler, gümüşte kalsalar çok güzel kâr elde ederlerdi. Neyse onsda beklenen hareket bir türlü gelmiyor. Ne 36 Altın a düşüyor nede 37 üzerinde kalıcı olamıyor.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

nedense grafik gene hatalı çıkmış bu grafiğe bakabilirsin.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Şahsi görüşüm geri çekilme bekleyip aşağı doğru artan oranlarda almak mantıklı.Geri çekilme olunca bir parça al istersen şu an bir fiyat veremiyorum. dolar TL de aralıklı olarak geri çekilmeler oluyor bu da gümüş TL ye yansıyor.
Ben Gümüş onsun 37,40 üzeri göreceğini daha sonra düzeltme yapabileceğini düşünüyorum.
yedi gün içerisinde 45,42 den alım 47,97 den satış fırsatı vermiş görünüyor. 46 TL den alıp 47 den satmış olsan 1 kiloda yaklaşık 22 gram sıfır kuruş maliyetle gram ekleme fırsatı vermiş.

2025 Martta sayfada birileri elde avuçta ne varsa dolar almaya teşvik etmişti hala ellerinde dolarla zararda bekliyorlar Temmuz ikinci haftadayız.

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Reşat hocam ne alabiliyor, nede satabiliyoruz. Gümüş te yön yukarı mantığı sanki daha ağır basıyor. Elime bir miktar TL geçti. Sence 36. xx dan Gümüş buralardan yukarı yani ons 37 , 38, dermi.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum