Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1680 05:53:29
EUR 48.0432 05:53:29
USD 41.1024 05:53:29
ALTIN ONS $3447.3200 05:53:29

Konu: dolar zarar garantili kasa masa sinek hep kaybeder

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (140)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Şu alt yorumu ve grafiği tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum. Çeşitli konularda yaptığım bilgilendirmeler uyarılar ve sonuç olarak yaptığım hatırlatmalar da sayfa geçmişimde mevcut ve verilen eksilere aldırış etmeden de uyarmaya devam edeceğim inşaallah. Fiyatlar manipulatif şekilde yukarı tuzak bir şekilde köpürtülmeye devam ediyor. Ytd

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Amin kardeş...

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Görüşlerini paylaştığın için teşekkür. Rabbimden cümlemizi gazaba uğramatan azıtıp sapıtmayanların dosdoğru istikametine hayırlara yöneltmesini diliyorum.

battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Sınırlı kaynaklar önemli brnce ve en çok bunlar değerlenecek. Altın , gümüş ve arsa ( onun değerlisi tarla ) fakat iklim kanunu kabul etmeyen ülkelerdeki tarla...

Kaz_Dağları için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Ben 1.70 lerden bu yana al sat yapıyorum gümüşte. Tarla mevzum oldu. Dayım imar çıkan tarlayı 2016 de dönümünü 4000 tl den 4 dönüm satmak istedi. Talip oldum. Teyzem taş koydu. Ben o dönemde zarar ettim. Zarara bozdum tarla alıcam diye. O paraya araba aldım. 2019 da kalanı sattım. Evlenirken satmak zorunda kaldım. O arada arabayı değiştirdim vs. Hep yatırımlardan harcadım. 4.65 den bu yana param oldukça alım yönündeyim. Tahminen 2 sene içinde 115 tl bandına gelecek. Normalde sat diye düşündügüm yerdi. Fakat bu noktayı geçecek.. diye tahmin ediyorum. Eski kg geldim. Neredeyse aldığım kadar daha alım yapıcam. Büyük alımlarım 15 tl nin altında 100 tl ye kadar alım yönündeyim. Kg hedefim de var alıma devam yönündeyim. Yerin çok önemi yok. Genelde geri çekildikçe alıyorum. Yada yukarı vurmadan önce. Bu benim ortalamayı çok yükseltmiyor. Rasyo 50 seviyelerine kadar gümüş 50 nin altında altın alımına devam edicem. Rasyonun 10 15 bandına inmesini bekliyorum. Düğünde takılan Çeyrek ler, altınlar duruyor. 420 tl den bekliyor. Acelem yok. Buralar sat yeri değil. Dediğim rasyo görürsem beklediğim zirve geldi derim. Oradan ya dolar a ya dip yapan borsaya. Dönüşünde kg geri alıcam. Aradaki farkı borsaya geçicem. Fakat borsa gir yerim %70 80 değer kaybı olursa. Girip 3 yada 5 sene beklerim. Parayı katlar çıkarım. Altın gümüş haricinde arsa yatırımına giricem. Bununla ilgili bazı projelerim var. Yüklü bir para elime geçmesini bekliyorum. Yurt dışından alıcam. Bazı projelerim var. Onlar için kaynak yaratmaya çalışılıyorum. Yıllık izindeyim. Bu 15 günde tatil yaparken hazırlık yapıyorum. 2 yaşında çoğun var. Onun geleceğini garanti altına almaya çalışıyorum. Olay bu yoksa birikim yapmasam çok rahat yaşarım. Belki yaşlılıkta rahat ederim. Bilmiyorum ? yatırım 1.8 milyon dolara gelince beklediğim en zirve gelmiş olur arkama bakmam. Orta uzun vadede toprak altın gümüş korkmam.

1BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Teşekkürler ben bunu 6 sene olacak belki paylaşalı. Altın ons 1236 dolar ken 2100 dolar 2700 3300 dolar seviyeleri. Görünüyor demiştim. Gümüş ons için uzun vadede 100 120 dolar bandı görünüyor demiştim. Hatta yükseliş için tarih verdim. 8 ay sonra diye evet o noktada yükselişe geçti. Hâlâ düşüş yok. Orta uzun vadede metalde duran üzülmez gibi geliyor bana

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Diğer yorumlara da eksi ver puanlamam açık ve yazmaya da devam edeceğim inşaallah.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Rasyo 87.776 da kapatmış ve Altın hala 3350 dolar yukarı devamı durumunda alım için gümüş aşağı gelmesi durumunda da altın elinde ürün olmayanlar için alım firsatı. Paladyum sert bir şekilde 90 dolar civari geri çekilmiş devamı gelirse aşağı dogru öncelikle iki kademe sonrası gene devam ederse aynı taktik aşagı doğru artan oranda abanılır ytd.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

İşlem yapmayı düşünüyorsanız vadenize göre önceki dip tepe sonraki dipten ve dipten tepeye iki fibonacci ile 45 15 ve 1 dakikalık grafikler açarak takip ederseniz faydalı olabilir. Bende bilgisayar yok arada bir bakıyorum devamlı takip edemiyorum. Haberleri de bir taraftan takip etmekte fayda var. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Öncelikle grafik ve formasyona güvenmediğimi belirterek soruna bilmiyorum olarak cevap vermiş olayım. Elimde bilgisayarım yok dün haftalık grafikten gördüğüm bir onceki hafta 39.13 civarı yukarı iğne ve iki haftalık mum kapanışı ikili tepe ile kapanış son mum doji sonraki mum kapanısı da kırmızı gelirse normal şartlarda daha sonra düzeltme gelmesi lazım. Peki olur mu bilmiyorum. Sürekli sahte krizler ve kargaşa çıkartılarak Altın onstaki balona üflenmeye devam ediliyor bu balon kısa vade de sönmez diye bir süredir paylaşıyorum. Rasyo 107 nin üzerine çıkmış dolar endeksi yukarı dönmüş altın maşallah taş da değil celik gibi durarak gümüşü yukarilara taşıdı. 3500 ken hala 3350. Sonuç rasyo sert bir şekilde aşağı inmez yalpalamaya devam ederse düzeltme beklenmeden aşağı gevşeme durumunda tepkide daha az gram verip daha fazla döviz alarak satmak şartıyla iki kademe terste kalmaıi göze alarak altın gümüş veya bankasından olanlar paladyum alabilir diye düşünüyorum ytd.

0BeğenmedimŞikayet

YUSUF_ENES16 ()

Gümüş ons haftaya da düzeltme yer mi dersin Reşat kardeş

0BeğenmedimŞikayet

Kaz_Dağları ()

Benim de verdiğin likeler siliniyor.. Asıl likeyi, sayın @admin e vermeyi düşünüyorum. Yazdıklarıma cevap verme zahmetinde bulunursa.
...

0BeğenmedimŞikayet

Kaz_Dağları ()

Benim de verdiğin likeler siliniyor.. Asıl likeyi, sayın @admin e vermeyi düşünüyorum. Yazdıklarıma cevap verme zahmetinde bulunursa.

2BeğenmedimŞikayet

Kaz_Dağları ()

@REŞAT12 nin bu düşüncesi hep ortak noktamız olmuştur . Zira bu husus benim şimdiye kadar değişmeyen ilkem..
Ben de Gümüşte orta ve uzun vadeciyim.
Altın için fiziki oldukça uzun vade...
Ayrıca teşekkur ediyorum

2BeğenmedimŞikayet

Kaz_Dağları ()

Güzel bir değerlendirme. Like verdim

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Size de like verilmesine izin yok iki yoruma da verdimvikisi de silinip sıfırlandı.

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

dolar alımı ile gümüş ü kıyas etmişsin. Buna benzer bir kıyas benim profil yazımda var. 1900 yılından bu yana Altın ve dolar ile ilgili bir kıyas. Dolar tl 17 kuruş altın ons 18.96 dolar. Yani ons 3.22 tl bugün 1 ons altın 135.129 lira yani artış yaklaşık 42000 katı bunu dolar sağlamıyor. Altında evet ekmeğin çoğunu yediler. Ne olur 10 kat artar. Gümüş rasyosu 10 görürse ekstrem şartlarda ben bu hareketi beklerim. O zaman gümüşte 100 kat bir artmışsam soz edilir. Bu ons olarak yani dolar bazında bir artış. Dolarda yerinde durmaz. Evet gümüş ve altın yatırımı enflasyona karşı koruyor. Hatta üzerine değer katıyor.

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Aynı fikirdeyim. Düşüşleri alım fırsatı olarak görüyorum. Ben orta yada uzun vadeli yatırım yapıyorum. Düşüşleri alım fırsatı olarak görüyorum çünkü alım ortalamasını arttırmak istemiyorum. Düşerse evet daha çok alım ile zirveye giderim. Yükselirse elindekini satarım. Yükseleme kadar alabilirim. Çünkü ilk ve büyük alımlarım. 4.65 tl ile 15 liranın içinde. Düşüş yada çıkış yapması strese neden olmuyor. Yatay giderse yeni alım için zaman kazandırıyor. Orta ve uzun vadede fiziki alım birikim yapmayı kolaylaştırıyor.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu grafikte iki meseleyi doğruluyor. Şu seviyenin üzerinde şu kadar zaman kalması gibi bir yaklaşım hiç bir şey ifade etmiyor. İkinci nokta da mal düşerken stop yapılmaz yukarı tepki vermesi beklenir. Zararkes bu şekilde kademeli yapılarak ortalama aşağı çekilir. Ani geri çekilmeler alım fırsatı paniklememek ve ara işlemleri değerlendirmek şart.

1BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Mrb.. Hafta içi her gün saat 20:30 gibi Sn. Barış Soydan you.. da program yapıyor.. Ben 24:00 gibi sessizlikte izliyorum.. Takibe alırsanız çok faydalanırsınız, tüm cevaplar orada.. Tercih sizindir.. Bol kazançlar:))YTD.. @YUSUF_ENES16

YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

YUSUF_ENES16 ()

Vanga kardeş, 26 temmuzda piyasaları sarsacak bir döngü var mı acep?

Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Evet takas parite aracı.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kuş yazdırmiyor @BEREKETİYLE ille alacaksanız geri çekilince terste kalmayı göze alıp yukarı tepkide daha az gram verip daha fazla dolar alarak geri donüşte de daha az döviz verip daha çok gram alarak devam edin isterseniz. Ben 2023 ten beri hiç ekleme yapmadım. Alım seviyesi gördüğümde zaten paylaşıyorum. Ben de yanılabilirim. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kesinlikle ama kasten bunun tersini iddia edip insanları idiot yerine koyarak zarara sokmaya çalışanlar var insan art niyetli olmasa kesin konuşupanılao

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Hatta Altın a da çok küçük bir parça giriş yaptım.

İda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Üstat ne der bana kızar mı bilemiyorum ancak ben banka marjına inat satış yerine ekleme yaptım. Bol kazançlarınız olsun.

BEREKETİYLE için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BEREKETİYLE ()

Üstad platin almayı tavsiye eder misiniz yada nerelerden alinmali

1BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Sn. @REŞAT12 ..1 Ocak baz alınır veya 1 yıl..1 Ocak'tan bu yana % 28 artmış bir euro var.. parite Trump'un 1 Ağustos'tan itibaren AB ülkelerine % 30 vergi koyacağını açıklaması ile düştü, yarın geri adım atar tekrar yükselir.. Döviz yatırım aracı değil, takas/parite aracıdır.. İlla döviz tutmak isteyenler İsviçre Frangı'nı tutabilirler, o güvenilir limandır.. Bol kazançlar:))Asla YTD..

0BeğenmedimŞikayet

BEREKETİYLE ()

Üstad hayırlı sabahlar platin almayı tavsiye eder misiniz 2 ayda baya yükselmiş

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Baba_Vanga_ Şu alt yorumda konu başlığı altında türkce olarak herkesin anlayacağı dilden açıklamış paladyumu da alternatif olarak göstermiştim. 1101 den alan oldu 1 haftada an itibarı ile % 16 kâr getirmiş. euro 1 hafta önce kaç TL idi alternatife geçmek yerine elinde euro ile bekleyen ne kazandı bunun savunulacak neresi var bir ürün yükseldikçe daha yukarısını bekleyen hep kaybetti sonuç ortada

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum