Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (88)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Allah seni:) bereket çarpsın diyeyim.
EuroDol için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EuroDol ()Düzenli yapılan sabah “matinesi” dir o :)
@Asiii__
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
EuroDol ()Düzenli yapılan sabah “matinesi” dir o :)
@Asiii__
@Babadayı
Babadayı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Maşallah abartmıyorum harikasın... sanki cümlelerden kisileride okuma yapıyor, nabza göre şerbet gönderiyorsunuz.
1BeğenmedimŞikayet
Babadayı ()Resital kardeşim.
Ama 12 saatlik değil. :))
Bir rivayete göre 7. Diğerine göre 14 günlük olduğunu söyleyenler oldu.
Yarın son günü. :))
@EuroDol
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ons altın izin verse aslında daha hızlı çıkışı olurdu, yataya sarıp dursa sıra buna daha hızlıca olur ancak işte sizler kısada al- sat yapansınız üzülmicek şekilde elbette kendinizi ayar layın. Kar alma kısmı sizlerin tercihinde. Bereketli olsun ayrıca teşekkür ederim:).
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()2/3 ü duruyor, kapanışa kadar 33.700 ler gelirse bir parça daha çıkıp beklemeye geçeceğim. Karşılıksız gayretlerinize takdir ediyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@Ali_Cesur 'da bi altyorum yapayım iyi sabr etti:)noktasal atış...
10rakama her dakika yazmayla @Babadayı , @EuroDol realist mi realize mi işte neydi unuttum ondan işte:).
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Ben alım yaptım 255.4 tan nasip oldu . Umarım dönsün burdan . 2 kez paylaşım yaptım ama çıkmadı diğer yprk ı satıp çok şükür kurtuldum hisseden.
Hnmaga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Yukarıdaki notu eksik okumuşum:))) tühh birkaç şey bir arada olunca
Bravo doğru düşünmüşsün; ) gümüşün keşkesi bitmiyor
defnemila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()255.30 beklememin sebebi gmstr de gap boşluğu kalmıştı . Umarım burdan dönüş yapar ve yükselir . Ytd
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Yine aklımdaki 256yı abes olur şimdi diye emir girmeyip 257 yazdım nereler geldi :))
Bende yedek akçeli full bekliyorum @defnemila dikkat çekilecek not olursa bana da tık tık dermisin
Yarın yok cuma gününe Allah Kerim
Kolay gelsiin
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Evet gmstr aslında fiziki almışsın gibi düşünebilirsin . Bence gmstr daha bereketli makas yok.
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Defne, bu gümüştr ile normal gümüş aynı şekikde mi düşer ya da yükselir
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Biraz teknik vs bilsem farklı olur elbette:) ama @Asiii__ sağolsun alt- üst rakamlar ondan:)
İş arasında takip sorun kesinlikle
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Takibe devam :) strateji olmazsa en başta kaybedersin . Kurallarını koy plana sadık kal :))) gerisi nasip birde iş yoğunluğum olmasa daha iyi olacakta . Telefondan ne yaparsak o :))
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Elimi korkak tutmasam aklımda olanı yapsam süper olacaktı ama olsun:) inşallah her iki yön dikkatimde altta bir emir daha bekliyor. Sanki dediğin olacak:)
Ons takipten daha zevkli hareketli
Sana da maşallah bereket çarpsın:)) @defnemila
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Maşallah :) 260 da direnç vardı süpersin . Bir satışımız daha olacak inş . 4 saatlikte ki kesişme önce geri çektirir sonra yükseliş gelir gibi . Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Günaydın:) bereketli olsun
Dün full 259.8 den sattım bugün 257.5 e emir vardı yüzde 50 aldım
Takip devam)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Gmstr yüzde 50 257.4 tan geri aldım Ytd . Gmstr çok düşmedi onsa göre bir 255.30 bekledim belki o boşluğu doldurur diye. Şuanda full gmşteyim . Herkese bol kazançlar Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Boş uygun zamanda Mobil uygulamayı incelemeni tavsiye ederim:)) kalp
@Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Tşk ederim cümlemize abla. Yok tek onu almam satmam oldu. Başka biyeri bilmiyorum vallahi:)
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Evet canım benim:) gmstr de hisse ya zaten iş uygulama içinde analiz bölümü var onu soruyordum
Ok galiba dikkatini çekmemiş
Sağol @Asiii__ canım bereketli kazançlar olsun
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Gmstr demiyon mu abla ben tek bunu biliyorum hisse olarak başka bilmiyorum inan.
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Evet canım rakamlar aklımda da bahsettiğim yerle alakalı bilgin var mı?
Mobilden hisse üzerinden bir bölüm @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Günaydın abla iş evet kullanıyorum. 252,251üstü olumlu stoplu olarak ytd.. Al- sat yapıyorsan
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Günaydın @Asiii__ kardeşim
Gmstr için acaba seninde bankan işli banka mı ; )
Analizden yola çıkarak "kademe analizi" kısmına gidiyor. Oradaki rakamların hangisi bize ışık tutar
Bilgin varsa alabilirim
Hayırlı günler olsun canım benim
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()254.4 tan aldığım yüzde 50 gmstr 258.8 den çıktım . Yüzde 50 ile devam Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Babadayı ()Günaydın dostum. çoık şeyler yazdım ama düşmüyor. Cumamız mübarek olsun Allaha emanet ediyorum
@Babadayı
EuroDol için cevaplandı (yorumu göster)