Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ()Umarım. teselli oldu son cümleniz. Ytd
defnemila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Bereketli olsun . Onsta kanal tepesi 37 yi geçti bende fırsatlar bitmez Rasyo dönerse sıra gmşe geçecek . Hiç üzülmeye gerek yok.
onbaşıı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
cem_A ()Tesekkur ederim
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Evet doğru
cem_A için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
cem_A ()Fibada gmstr Qnb portföy diye geçiyor
0BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ()Bende banka da kalan yeşille eski alıma 31,15 e 32,65 ten ilave ettim az birşey ytd artık elde kalan yeşil stepne olarak kalacak ytd :(( ama kayıp kardan büyük yazık oldu isabetli bir karar değildi benim için gmş üzüldüm buna ytd
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Yok aktif bank ve Fiba vardı elimde iki bankayıda kullanıyorum . Borsa sayfası varsa bakım orda da olabilir.
cem_A için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cem_A ()Gmstr Qnb alıyorsunuz değil mi
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Aynen öyle :) daha da düşerse düşüş bekleyenlerin olsun benden bu kadar . Ytd
0BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ()Bereketli olsun full gmştemisiniz yani ytd
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Aynen obo hedefi 32.47 bende gmstr 254.6 tan kalan yüzde 50 ile de tamamladım ben artık . Ytd gerisi nasip . Rasyonun dönmesine oynadım.
0BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ()obo hedefine 32.4 doğru mu gitmekte.. abd de satarsa yandık ytd
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Şimdiden bereketli olsun , ben ons a göre al sat yapıyorum . Yönlendirme yapamam ama al satlarımı yazıyorum anlık inş . İyi kazançlar
Kuzeylibiri için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kuzeylibiri ()Biraz önce 257,70 ten 38 adet ile ilk gmstr alımımı yaptım Defne hanım. Bu ilk gmstr işlemim olduğu için destek direnç rakamlarını bilmiyorum. Bu sabah aldıklarınızı kaçtan satmayı düşünüyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()İlk açılışı yüzde 50 olarak gmstr 257.6 dan alım yaptım Ytd . Gelirse kalanı ons 32.82 ye bıraktım Ytd
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Evet bu yıl gmş yılı deniliyordu ama Altın yılı oldu . Rasyo 3 aylık sara değdi onun düzeltmesini yapacak ki yapmalı yada hızını alamayıp 6 aylık sar direncine 115 e kadar çıkacak Ytd . Yani her türlü Rasyo altından yana . Bari o düşmesin az aşağı az yukarı oyalansın . Korkunun faydası yok al sata devam etmek lazım sayın onbaşı.
0BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ()gmşonsu çok fena harcadılar :( ytd
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Alt yorumda yazdığım 33.10 gelirse alım için bakarım demiştim . Borsa açılsada bir baksam :) 32.82 ve birde obo hedefi yeri 32.47 bende görünen buralara nakit bırakmak şartıyla alım yapıcam nasipse Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Elınde gumus varmı Altın a göre sanırım yıne gerıde gumüs bı satsaydım