Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1342 15:31:02
EUR 44.1672 15:31:02
USD 38.9156 15:31:02
ALTIN ONS $3309.6000 15:31:02

Grafiği gönderen: defnemila

.

Beklediğim onsaltında 3115 fib değerine gelmiş burdan artık düzeltme beklerim . Ytd bir 2810 gelse fena olmaz :) ytd sadece temenni ediyorum . Fiziki Altın ları bozmucam kesinlikle . 2-3 ay sonra kaldığı yerden devam edecektir bana göre . Gmş alımı için 33.10 ons gelirse tekrar bakıcam alım için zaten tatildeyiz . Ytd çokta ciddiye alınmasın grafik hepsi ihtimal . Ytd ytd ytd

Yorumlar (88)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Günaydın kardeşim çok şey yazdım ama düşmüyor cumamız mübarek olsun. Allaha emanetsin.

@Babadayı

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hnmaga ()

Hepimize inşallah:)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Gönderdim geldi daha neyapayım:) Bereketli olsun inşallah...

defnemila için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Nokta sallamışım abla bakma:). bereketli olsun inşallah

Hnmaga için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

Elinde yoksa bir miktar al derim , ben fulldeyimm Ytd . Sadece acil durum nakitim ayrı var onu yok görüyorum olaki zor durumlarda ilaç gibi geliyor . onuda borsada bağladım ordan çıkarsam çok iyi olacak . Ytd kolay gelsin iyi kazançlar

0BeğenmedimŞikayet

Hnmaga ()

Teşekkürler:) dün fazla oynaktı dayanamadım oysa sakin karar daha daha doğru; )
Bakalım inşallah

0BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

Teşekkürler :) senin de bereketli olsun . Gmş hareketli biraz 252 nin Altın a düşmezse sorun yok benim satış hedefim şuanda 268 civarı . Ytd ons 32.5 üstüne atarsa rahatız . Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Hnmaga ()

Bereketli olsun. Dün kalan %50 258.100 den verdim. Kapanısta dayanamadım 256.900 aldım. Sabah 253.500 emirle aldım ama düşecek gibi düşündüm 254.500sattım
252.500 girsem iyiymiş:) ama gümüşte keşkeler bitmiyor ; )
@Asiii__ canım tam alım yerini söylemiş sağolsun

0BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

252.5 gelmiş ama kaçırdım alımı . 254.4 te Gmstr kalan yüzde 50 ile geri aldım şimdi . Ytd . Risk aldım 252 altı kırarsa alt desteklere gitmek isteyebilir ytd.

1BeğenmedimŞikayet

EuroDol ()

Saolasın @Asiii__ ustam
Onu şikayet eden belli T. Ş. Rakamlar verendir
Abdullah efendiden şekersiz kahve bıraktım @Babadayı geçmiş olsun kardeş..

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Geçmiş olsun. Başarılı alsatçısın şkyet almışssın. @EuroDol ustam bereketli olsun bi çay sen bırak kapıya ustam...

Babadayı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Seninde Defnem yeni ekrana geçtim. Bugün iyi koştırmacaydı bana.

1BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Gelmişti sen görmedinmi, (kurtca) sanırım buydu ismi. Boşver salla gitsin.

33,07 geldi 1,058 den bir miktar sattım. Ben fuul işlem yapmam, çok düştüğünde de fırsat beklerim, çok çıktığında da, bırak bir miktar elinde doviz yada emtia kalsın, oyunda tutuyor seni, sürekli kar ediyorsun hem alırken hem satarken :)) Hayırlı günler diliyorum.

NoPaniC_34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

Emanetleri gönderdim yüreğine sağlık görüşürüz yine kolay gelsin.

2BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Ons olarakta takip edin dostlar 32.50üstü durdukça yukarılar ister yükselir... Tek rakam şartı bu...

C, ümleten bereketli olsun çıkmam lazım akşama gelmeye çalışırım abi işlerim çok bugün. K, anal çıkış yerimiz 31.74 destek üstü pozitif ... ytd. altı başka kararlarınız isabetli olsun...

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Gumus ekliyemiyecegiz galiba Altın da geri çekilme destek nereden alabiliriz

0BeğenmedimŞikayet

Hnmaga ()

Tamam canım gmstr için altları konuştuk yukarılara değinmek fırsatı olmamıştı @Asiii__
Tüyolar cepte @defnemila
Herkese bereketli kazançlar olsun

0BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

Ellerin dert görmesin emeğine sağlık asim.

0BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

satacağız, gelmezse kendi bilir, bekleriz :))

0BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

252.5 dah alalım o zaman :) ytd 251 aklımdaydı . Hadi hazırız gönder gelsin :))

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Dirençteyiz ha:)). neye başlıyosun alımamı satımamı. Gerçi sen işini bilirsin ayar larsın kendini abi.

0BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

260 dan başlıyorum birer birer kademeli tşk ediyoruv kardeşim.

0BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

Dur bakalım ihtimaller ben hazır alımda bekliyorum :) ytd

2BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Üst 258üstü 262_264_267_271bilerek heryeri yazdım. Kısada al- sat yapana...

Altta 253_252destek yeri... Buralar altı başka bakılır. Kısa rakamlar bunlar ytd... @defnemila @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Gönlü yüreği güzel dostlar Allah hepinizden razı olsun.

EuroDol için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

EuroDol ()

Tmm :) verdiğim rakamlar tuttuğu içi tüm ikramlıklar benden hatta kahvemizi çayımzı çekemeyenlerde davetlidir
@Babadayı

0BeğenmedimŞikayet

Hnmaga ()

Gmstr üst sence tahmin @Asiii__
Sağol

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum