Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1729 01:08:12
EUR 46.8245 01:08:12
USD 39.8948 01:08:12
ALTIN ONS $3274.0300 01:08:12

Konu: 6. tur işlemlerim kasa masa hep kaybeder

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş
Kısmet olursa önümüzdeki hafta Altın cı tura başlıyorum bakalım sinek az mı yoksa çok mu kaybetmeye karar verecek.

İşlemde acele etmemek ve ara işlemleri değerlendirmek lazım şu an düşen bir şey yok 22 dolar ın altından buralara gelmiş hep şunu gördük dolar zarar garantili dolar artırdım ful girdim ful çıktım fulüm diyenler hep kaybetti az kazan ama hep kazan sabırla devam inşaallah. Ytd.

Yorumlar (227)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 6 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Ali_Cesur siz iptalden kastımı takip eden arkadaşlar gibi anladınız. Anlamayanlar için gene bir önceki tepe geçildi. Altin rasyo komedisi devam ettirilerek daha yukarılara gitmesi durumunda bir önceki tepeyi gecmesini bekleme iptal.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Yüklü çıkış yapmışsınız her seferinde geri giriş fırsatı verdi bir kısmını geri girmediniz mi. Bekletir ama daha aşağıdan gene fırsat verir kanaatindeyim. ben % 10 3 3 4 çıkıp geri dönüşlerde yerine koyarak ve oranı yavaş yavaş artırarak ilerlemenin doğru olduğu yonünde gorüşümü açıklamıştım en altta 30
20 uzero vardı bu seviyede bir başkası sayfaya davet üzerine gelip düz çizgiyle 28 dolar ve aşagıdsını gösyerdi ben ise böyle bir hedef yok dedim ve 29.12 aşağısi makul seviyeler şeklinde grafik paylaştım. Yukarida da gene birileri davet edildi tobo var doye 34 dolarön uzerinde alıma teşvik etti. O zaman da ful dolara geçiş uyarısı yapmıştım.

Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Elımde çok fazla tl yok dolar var parıte ile gümüşten döndüm bıfe yarısı kadar gümüş var şuan bnde asgıyamı gıder yukarımı kesın olmafıgından yarısını çıktım sayılır

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

TL ile ilgili sorunuza daha once de cevap vermiştim anlıkta nereye gidecegini kimse bilemez 35.06 kama var den di ne oldu 38 i gecti. parite yaparak dolar la toplamak bence en dogrusu. Sene sonu gumüs TL hedefim 43 ve üzeri erken gelirse biraz kademeli TL kârı alınır dönüşte de dolar ile geri alınır. Ben böyle yaptım TL ile çıktım ama 1 kuruş bile TL ile geri almadım. Ama ille de TL ile ilave yapacaksan önümüzdeki üç ay için gelirse 35 TL civarı ve altı uygun görünuyor. Ekleme değilde ilk defa alan ise aralıklı islem yapabilecekse 37 ye yakin veya Altın dan alima başlayıp hem parite hem de TL ile devam edebilir kanaatindyim aksi durumda hiç bulaşmamalı kanaatindeyim alayim hemen kâr edeyim diyen aldım sattım aldım sattım diyerek sayfayı zehirleyenlerin etkisinde kalanlar gene zarara uğrayacaklar bu da garanti bu sebeple tarih atiyorum. 07.02.2025

0BeğenmedimŞikayet

Umutum34 ()

Sağol hocam Allah razı olsun iyi haftalar

0BeğenmedimŞikayet

Abdulhamithan ()

Artık biraz yataya sarsa 2800/2880 arası oyalansa şöyle bir ay. cok iyi olur. daha yulari çıkmasın çok çıktı Altın cunku

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Ustalar bir yorumlasa iyi olacak. Cunku veriler asagiya veya yukariya tamda yon vermedi. Hafta sonu olmasi, altinda siskinlik olmasi gibi sebeplerden ben rizk almak siz ne yaparsiniz bilemem

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Elımde gımus de var tl de var 40 sevıyelerı gelırmı yoksa burdan aşağıya düzeltme mı glır

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Sagol Resat bey... bazi sorularin cevabi yerine buldu

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

32.30 üstü çıkış yapanlara 31.74 âşagısına kadar şimdilik geri giriş fırsatı verdi bekletebilir ancak daha aşagı seviyelerden de giriş fırsatları olur kanaatindeyim. Geri cekilme durumunda ise panik satıs yapmamak ve yukarı tepki vermesini beklemek tarzinda yaptıgim uyari da yerini bulmuş oldu. Daha yukarı seviyeler de ise bir onceki paylaşimimdaki hareket tarzı sürdürulebilir değil. Takipçilerim için iptal durumunu da paylaşmış olayım. Bir süre daha takibe devam inşaallah. Ytd

Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Burdan daha asgısı gelırmı hem gümüş var hem tl napsam bılmıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Umutum34 ()

Sağol Varol hocam hakkını helal et

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Pekı teşekürler takıp edıcem

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kardeşim bilgisayarım çalısmiyor telefondan görebildiğim alt destek 27.50 yukarıda ise 30.70 31.41 31.74 anlıkta takip edilebilecek destekler yukarıda ise 32.65 daha önce paylaştığım grafikten direnç olarak aklımda kalmış. 32.30 u gécmış burdan yukarı kademeli olarak çıkış yapmanın dögru olduğu kanaatindeyim bu seviyeler de tutunabilirse 3 dolar daha yukarı atabilir ama benim böyle bir beklentim yok fazla yukarı gitmeden gerı cekilme ihtimalini daha cok goruyorum. Dikkat edilecek nokta bu tuzak yükseliş başladığından beri hep yazıyorum gerı cekilme durumunda panik satış yapmamak yukarı tepki vermesini beklemek üst üste sık işlemden kaçınmak.
Sayfamda çok ayrınti var ytd.

Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Umutum34 ()

Hocam gümüş destek direnç seviyeleri nereler nerde dikkatli olmalıyız teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Siz de sağ olun nyahu biraz evvel beyaz saraya girdi turp ile gorüşme başladı. Yükseliş gerilimden kaynaklanıyor. Ons 30.20 30.74 31 31.41 30.74 üzerinde hep geri dönüş ve giriş fırsatları verdi. Yükseliş gerilimden kaynaklı ama ciddiye alinmiyorlar ve ayrıca piyasa artık alıştı fazla tepki vermiyor. Bir şüre takip edelim. Ben hedefler geldıkce kademeli cikısa ve geri dönüslerde de önceki ışlemlerim ve tahminlerime göre yerine koyarak devam edeceğim inşaallah acelem yok Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Keşke dolar a gecseydım bıraz sımdı satıcaklarımı dolara parıte edıcem insalh karlı işlem olur çok bekledım zaten artık yavaş yavaş bıseyler yapıyım teskur ederım sızede çok sagolun

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Pekı bn bn zaten bı mıktar çıktım tl ye gecmıstım dün yarına kadar takıp edip bıraz daha çıkarım adagıdan da düştükçe toplarım

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

euro ya parite ve arkasından gümüşe parite edeceksen iki kere makas verirsin. Ayrıca euroda parite makası da daha fazla.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Evet daha aâsagıdan alım fırsatı verecegini düşunuyorum ons 32.30 ü geçmis. Ancak ben geri donüş yapabileceğini düsündügum seviyeden başlayarak yukarı dogru aralıklı artan oranlarda çikıp uzerine atabileceği seviyeden âşaği doğru aralıklı artan oranlarda geri alıyorum. Son paylaştığım hedef ve strateji de degısiklik yok. Sen bilirsin çok ayrıntı var sayfamda hepsini paylaştım.

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Aynen bakıcm duruma göre takıp edıorum daha

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

euro makas aciktir, dollar et.

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Yok bnde zaten ful çıkmıyorum yarısını cıkjcam bıraz cıkmjstım dolar amı euro ya mı geçsem

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

İlk kademe çıkış için size cevaben onsta 31.7 32 aralığını vermiştim ikisi de geldi. Turpla yahu dunya haritasının yeni şekli hakkında görüşuyorlarmış ciddiye alınirlarsa ki kimsenin onları ciddiye alabileceğini düsünmuyorum. Daha yukarıları görme ihtimali de olabilir. Ben kademeli çıkis yapmayı uygun gördüm. Hedeflerimi çok önceden yazmıştım devam ediyorum ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Yarısını çıkmak ıstıyorum kar varken düzeltme illa yapar dımı

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Pekı beklıorm bnde bı kısmını cıkıs yapıp dolar a geceyım

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Derin93 işlem yaptığımda bir sefere mahsus etiket yapacağıma söz vermiştim. Altıncı turda aşağı dogru her seferinde sinek in verdiği dolar lardan ilave ederek en son 0.94075 ten geri girmiştim hem
daha fazla dolar alıp daha az gümüş vererek ons 31.9280 üstü gibi 1.02415 ten dolara geçtim bundan sonra kademe çıkışlarım sadece dolar artırarak geri donüşlerde gene azdan çoğa acele etmeden sabırla olacak inşaallah. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorum gerçeklésti biraz daha takip edip kademe çıkışı yapmaya calışacagım. Yapamazssam da aşağı dönerse tavrım gene çıkış yapmam gene bir önceki tepeyi géçmrsini beklerim. Sebebini daha önce açıklamıştım.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorumdaki hedefe gene yaklaştı en iyi yaptığım şeyi yapar da gene işlem kaçırırsam gene üzülmem sinek nasıl olsa bana bile kâr ettiriyor. Gümüsten zarar ettim diyene de şüpheyle bakıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Azrc açıklama alt yorumdaki grafiğin altında

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum