Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0791 19:13:23
EUR 40.9934 19:13:23
USD 37.9620 19:13:23
ALTIN ONS $3114.2950 19:13:23

Konu: 6. tur işlemlerim kasa masa hep kaybeder

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş
Kısmet olursa önümüzdeki hafta Altın cı tura başlıyorum bakalım sinek az mı yoksa çok mu kaybetmeye karar verecek.

İşlemde acele etmemek ve ara işlemleri değerlendirmek lazım şu an düşen bir şey yok 22 dolar ın altından buralara gelmiş hep şunu gördük dolar zarar garantili dolar artırdım ful girdim ful çıktım fulüm diyenler hep kaybetti az kazan ama hep kazan sabırla devam inşaallah. Ytd.

Yorumlar (128)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

32.30 üstü çıkış yapanlara 31.74 âşagısına kadar şimdilik geri giriş fırsatı verdi bekletebilir ancak daha aşagı seviyelerden de giriş fırsatları olur kanaatindeyim. Geri cekilme durumunda ise panik satıs yapmamak ve yukarı tepki vermesini beklemek tarzinda yaptıgim uyari da yerini bulmuş oldu. Daha yukarı seviyeler de ise bir onceki paylaşimimdaki hareket tarzı sürdürulebilir değil. Takipçilerim için iptal durumunu da paylaşmış olayım. Bir süre daha takibe devam inşaallah. Ytd

Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Burdan daha asgısı gelırmı hem gümüş var hem tl napsam bılmıyorum

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Umutum34 ()

Sağol Varol hocam hakkını helal et

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Pekı teşekürler takıp edıcem

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kardeşim bilgisayarım çalısmiyor telefondan görebildiğim alt destek 27.50 yukarıda ise 30.70 31.41 31.74 anlıkta takip edilebilecek destekler yukarıda ise 32.65 daha önce paylaştığım grafikten direnç olarak aklımda kalmış. 32.30 u gécmış burdan yukarı kademeli olarak çıkış yapmanın dögru olduğu kanaatindeyim bu seviyeler de tutunabilirse 3 dolar daha yukarı atabilir ama benim böyle bir beklentim yok fazla yukarı gitmeden gerı cekilme ihtimalini daha cok goruyorum. Dikkat edilecek nokta bu tuzak yükseliş başladığından beri hep yazıyorum gerı cekilme durumunda panik satış yapmamak yukarı tepki vermesini beklemek üst üste sık işlemden kaçınmak.
Sayfamda çok ayrınti var ytd.

Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Umutum34 ()

Hocam gümüş destek direnç seviyeleri nereler nerde dikkatli olmalıyız teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Siz de sağ olun nyahu biraz evvel beyaz saraya girdi turp ile gorüşme başladı. Yükseliş gerilimden kaynaklanıyor. Ons 30.20 30.74 31 31.41 30.74 üzerinde hep geri dönüş ve giriş fırsatları verdi. Yükseliş gerilimden kaynaklı ama ciddiye alinmiyorlar ve ayrıca piyasa artık alıştı fazla tepki vermiyor. Bir şüre takip edelim. Ben hedefler geldıkce kademeli cikısa ve geri dönüslerde de önceki ışlemlerim ve tahminlerime göre yerine koyarak devam edeceğim inşaallah acelem yok Ytd.

Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Keşke dolar a gecseydım bıraz sımdı satıcaklarımı dolara parıte edıcem insalh karlı işlem olur çok bekledım zaten artık yavaş yavaş bıseyler yapıyım teskur ederım sızede çok sagolun

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Pekı bn bn zaten bı mıktar çıktım tl ye gecmıstım dün yarına kadar takıp edip bıraz daha çıkarım adagıdan da düştükçe toplarım

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

euro ya parite ve arkasından gümüşe parite edeceksen iki kere makas verirsin. Ayrıca euroda parite makası da daha fazla.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Evet daha aâsagıdan alım fırsatı verecegini düşunuyorum ons 32.30 ü geçmis. Ancak ben geri donüş yapabileceğini düsündügum seviyeden başlayarak yukarı dogru aralıklı artan oranlarda çikıp uzerine atabileceği seviyeden âşaği doğru aralıklı artan oranlarda geri alıyorum. Son paylaştığım hedef ve strateji de degısiklik yok. Sen bilirsin çok ayrıntı var sayfamda hepsini paylaştım.

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Aynen bakıcm duruma göre takıp edıorum daha

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

euro makas aciktir, dollar et.

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Yok bnde zaten ful çıkmıyorum yarısını cıkjcam bıraz cıkmjstım dolar amı euro ya mı geçsem

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

İlk kademe çıkış için size cevaben onsta 31.7 32 aralığını vermiştim ikisi de geldi. Turpla yahu dunya haritasının yeni şekli hakkında görüşuyorlarmış ciddiye alınirlarsa ki kimsenin onları ciddiye alabileceğini düsünmuyorum. Daha yukarıları görme ihtimali de olabilir. Ben kademeli çıkis yapmayı uygun gördüm. Hedeflerimi çok önceden yazmıştım devam ediyorum ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Yarısını çıkmak ıstıyorum kar varken düzeltme illa yapar dımı

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Pekı beklıorm bnde bı kısmını cıkıs yapıp dolar a geceyım

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Derin93 işlem yaptığımda bir sefere mahsus etiket yapacağıma söz vermiştim. Altıncı turda aşağı dogru her seferinde sinek in verdiği dolar lardan ilave ederek en son 0.94075 ten geri girmiştim hem
daha fazla dolar alıp daha az gümüş vererek ons 31.9280 üstü gibi 1.02415 ten dolara geçtim bundan sonra kademe çıkışlarım sadece dolar artırarak geri donüşlerde gene azdan çoğa acele etmeden sabırla olacak inşaallah. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorum gerçeklésti biraz daha takip edip kademe çıkışı yapmaya calışacagım. Yapamazssam da aşağı dönerse tavrım gene çıkış yapmam gene bir önceki tepeyi géçmrsini beklerim. Sebebini daha önce açıklamıştım.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorumdaki hedefe gene yaklaştı en iyi yaptığım şeyi yapar da gene işlem kaçırırsam gene üzülmem sinek nasıl olsa bana bile kâr ettiriyor. Gümüsten zarar ettim diyene de şüpheyle bakıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Azrc açıklama alt yorumdaki grafiğin altında

0BeğenmedimŞikayet

Azrc ()

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim peki burdan nasıl bir sonuç çıkarmalı güzel abim

1BeğenmedimŞikayet

Kaz_Dağları ()

Geri dönüş yorumlarımızın çoğunun düşmediğinin ben de farkındayım Usta..
Her yorumunuza Like veriyorum ki, geri dönüş olarak okuduğumuzu bilesiniz..
Ben gümüş sayfasına ne zaman girsem, yorumlarınızı okumadan geçmem. Bu iki yılı aşkın böyle üstadım.
Teknik yorum ve paylaşımlarınız bizim için her zaman önemli olmuştur.
Geyik muhabbetine vaktimiz yok. Yazan yazar..

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Israrla yüklediğim grafikler gene sayfaya yansımıyor galiba izin yok kendiniz günlük grafiği açın bakın 30 Ekimde Altın ons 2787 rasyo 82524 31 Ocak 2025 Altın ons 2797 ama rasyo dalgalanarak ta 89392 ye gitmiş.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Grafik eksik çıkmış açıklamalar alt yorumda var.
@Kaz_Dağları geri dönüş için teşekkür ederim insanlar manipulatörlerin tuzağına düşmesin diye gayret ediyorum. Okunduğunu görmek moral veriyor yoksa ne like ne de takipçi peşinde değilim. Okusalar zaten ne beni ne de başkalarını takibe gerek yok.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Her konuda olduğu gibi rasyo konusunda da fazlasıyla bilgilendirme yapmıştım.
Bu grafiği yeni üyeler için ispat olarak bir defaya mahsus tekrar paylaşıyorum. Açın grafiği inceleyin zaten aksi bir durum göremezsiniz. Açıklama alt yorumda var.
Sayfamı geriye doğru tararsanız ve diğer konularda ayrıntıları okuyabilirsiniz ve ben dahil kimseye bir şey sormanıza ve takip etmenize gerek kalmaz kanaatindeyim.

1BeğenmedimŞikayet

Kaz_Dağları ()

Emeğine, yüreğine sağlık Usta..

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Gümüş 1979 senesinde 13,94 üzerini denemiş ve 2009 senesinden itibaren burayı destek yapmış
2003 senesi gümüş ons 4,77 seviyesinden itibaren hızlı çıkışa geçmiş 23,7852 seviyesine kadar da yükselmiş artık gümüş ons un 26,35 ve 28 dirençlerini kırıp daha yukarıları destek yapmasını bekliyorum. 8 Nisan 2024 te 29,80 gören gümüş ons 29 Nisan 2024 te 26,01 e sonrasında 32,52 ye kadar yükseldikten sonra gene 5 Ağustos ta 26,471 kadar daha iki ay öncesinde de 35 dolar a yakın seviyeden 28,68 lere kadar fırsat verdiğini görmüştük. Ara işlemleri doğru strateji ile değerlendirmekte fayda var derim.

Bu sene kapanış hedefim ons olarak en fazla 33 37,75 yukarı iğne atarsa kâr fırsatı olarak değerlendirilebilir kanaatindeyim.
Tepe seviyede ful dolara geçiş ve sadece bedava gümüş biriktirmenin uygun olduğu yönünde kanaatimi paylaşmıştım bu sefer yukarı taşma yapması durumunda düzeltme yapana kadar üste dolar alarak eksi dolar maliyetli gümüş biriktirmek uygun olur düşüncesindeyim aşağı düzeltme durumunda ki bu zaman alabilir her zaman olduğu gibi sinek in hediye ettiği dolarlardan aşağı doğru artan oranlarda ilave edilerek toplanır. Ytd.
Acele panik sık işlem şimdiye kadar hep kaybettirdi. Sabırla sakin işlem yapan ise hep kazandı.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Eğer yanılırsam ve alım fırsatı vermeden yukarı devam ederse
@Derin93 @Kaz_Dağları @Gümüşçü54
Önümüzdeki hafta en son yaptığı tepenin üstüne yukarı tepki vermesi halinde ilk kademe çıkışı tamamlayıp yukarı devamı halinde 0,8715 ten kalan üçte birden fazla miktarı artık ve gene yukarı devam ederse daha alttan aldıklarımı kademeli olarak çıkacağım ve sadece dolar artırarak ilerleyeceğim inşaallah.
Altıncı tur başlangıcım.
Gümüş için Reşat 12 yorumu (3 ay önce) Cevap yaz
Konu: beşinci tur işlemlerim yeni üyeler ve kendime not

En son bir hafta önceki yaptığım işlem bu haftaya geri çekilme olursa buralardan sinek in hediye ettiği dolar lardan bir miktar ilave ederek gram artışıyla yerine koyacağım yukarı hareket olursa da işlem yapmayacağım inşaallah
(1 hafta önce) Cevap yaz
05.08.2024 te 0,8715 ten gümüşü tekrar yerine koyarken kullandığım dolar ın yaklaşık üçte birini daha 1,08664 den çok daha az gümüş vererek geri aldım.
https://yorum. altin.in/konu/33833409- besinc i- tur- islemlerim- yeni- uyeler- ve- kendime- not
https://altin.in/resat12/10

Rasyo dalgalandığı sürece aaltın da gümüşte fazla yukarı gidemez hatta geri çekilmeler olabilir. Altın ve gümüşte yükseliş için rasyonun aşağı sert bir şekilde inmesi lazım. Ben yukarı yönlü tuzak ihtimalini fazla olduğunu düşünüyorum . BÖyle bir durum olursa acele etmeden kademeli olarak ve üçüncü kademeden itibaren sadece dolar artırarak dolara geçeceğim inşaallah. Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@PİA19 ben bilgisayarım arıza yapana kadar işlemlerimi anımda grafikle paylaştım. Sık işlem yapmiyorum alt yorumlara tıklayarak görebilirsin. En son çıkışı 0.95817 de yaptım cıktıgimi geri girme fırsatı vermezse. Ikinci kademe çıkış yerim 1 üstü hem dolar hem gümüs artırarak gene geri giriş fırsatı vermezse 1.10 üstü ve sonrası sadece dolar artirarak olacak onun harici insaallah zaruret ihtiyaç dışı 6 ay da geçse islem yapmam ytd.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum