Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0791 19:13:23
EUR 40.9934 19:13:23
USD 37.9620 19:13:23
ALTIN ONS $3114.2950 19:13:23

Konu: 6. tur işlemlerim kasa masa hep kaybeder

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş
Kısmet olursa önümüzdeki hafta Altın cı tura başlıyorum bakalım sinek az mı yoksa çok mu kaybetmeye karar verecek.

İşlemde acele etmemek ve ara işlemleri değerlendirmek lazım şu an düşen bir şey yok 22 dolar ın altından buralara gelmiş hep şunu gördük dolar zarar garantili dolar artırdım ful girdim ful çıktım fulüm diyenler hep kaybetti az kazan ama hep kazan sabırla devam inşaallah. Ytd.

Yorumlar (128)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

İnsalh o zaman erken gelır ne dıyım gerılımde var gıbı ama cıkısnyok işte baskılanıor

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Gerilim devam ederse Martta da gelebilir bu oyun nereye kadar nasıl kurgulanmış bilmiyorum. Ben hedeflerimi çok onceden koydum paylaştım onun harici işlem yapmiyorum sure gene 6 ay. Haberleri takip edin derim. Yt.

Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Anldım bılıorsuzdur bn eylülde aldık o günden bu yana doğru düzgün kar alamafım şuan olmadı gerekn fıyat 42 43 bandı bu ay ıcın mart ayı ıcınde gelmeznı

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Zamanını bilemem ortamı germeye ve altını sahte bir sekilde yükseltmeye devam ederlerse rasyoda geri cekilme yaptığı an dediğin rakamin ustune rahat atar ama çok düşük bir hedef. Gümuş 2023 te zaten o hedefe yaklaşmısti o zaman o rakamlari vermıstim ve ful dolar a geciş iyarisi da yapmıstım. Ben TL üzerinden ancak çok hızlı ani bir yükseliş olursa kâr aliyorum. 4 ay icinde 43 TL yi gecerse biraz TL kârı alinabilir aksi taktirde dolarla parite ye devam derim çünkü dolar TL yavaşta olsa yukarı gidiyor. TL de makas ta açık.

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Tm bakalım gıreyım bana göre de gumus çok ucuz kaldı bı atak yapıp 40 üstü ne zaman gelır

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

31 direncinde tutunur mu tututumaz mı belli değil Altın hala çok yuksek emin değilim istersen gümüş ons 31 civarı altida bir tepkide çıkmak üzere gir ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Bırqz tl ve dolar var cogunluk gumusteyım

1BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Burdan alım yapmalımıyım sızce

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Evet ben rıskı böldum ama ısterımnkı bı zırve yapsa satsam belkı sadece Altın a gecerım dünkü gumus kazandırmadı bana malesef eylül ayıbda yapmısım

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Zaten yarısını cıktın öncé daha az dolar verip daha az gümüş vererek kademeli giris yapıp sonra çıkış düsunmen gerekir kanaatindeyim önceki verdigim anlık direncler aynı 31.41 31.74 32 32.65 once tutunabilecek mi ona bakalım. Henüz şekillenen bir şey yok. Elindeki de beklesin bence ytd

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Pekınsuan elındekı gumusu napıyım dıtenc noktaları nedir dolar a gecıcem dımı gumusu dolarla tekrr gumus yada Altın alıcam

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Biraz evvel paylaştım rakamları da verdim bir senelik zaman zarfında altını n gümuşe ustunlügü % 1.7 yani 2 bile değil ancak gümüş hem çok fazla al sat firsatı veriyor parite makası düşük yükselince de altının kat kat üzerinde artış yapıyor. Asıl problem yukarı tepelerde yüklü alım yapıp tuzağa düsmemek tepeye yakın yerlerde desteklerde biraz alım yapılırsa da dirençte geri satıp uste daha fazla dolar alırken daha az gümüş vermek suretiyle eksi dolar ortalama ile gümüş biriktirmek ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Ne zaman duzelıt bu durum şuan 42 43 bandında olması gerkıor insalh toparlar

Mmustafa69 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mmustafa69 ()

Aynen öyle kardeşim perişan olduk inanki

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Gumus Altın a göre çok fazla gerıde degılmı yarı sn bı tık fazla gumuste tüm dıkar ve tl var yınede yukselsın ısrıorun 42 43 bandına ne zaman gelir altın 3 bın ken gumus 38 dı

3BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

altını n dolar karşısindaki bir senelik artışı % 45.72 Gümüşün ise % 44.91 Alt yorumdaki birinci grafikte ise altının 2011 senesinde 1921 seviyesine kadar iğne attığını ve oradan 1046 dolar seviyesine kadar düşüp ancak 12 sene sonra igne attığı yeri geçebildiğini gorüyoruz. Tuzak yükseliş nereye kadar ne kadar sürer bilmiyoruz onun için ekleme yaptığımız en üst seviye olan 22 dolardan sonra kademeli olarak cıkış girisle biriktirdigimiz gümüşleri yukarı fırsat verdikçe aralıklı olarak çıkıp her zaman olduğu gibi geri donüşler de giriş yapmakta acele etmemekte fayda görünüyor zaman şu ana kadar verilen emeğin semeresini alma kâr alma zamanı derim. Bir de şu ana kadar gorduk ki rasyo yükselse de altın gumüse bariz bir ustünluk saglayamiyor fazla al sat fırsati vermiyor gümüşse hem cok al sat fırsatı veriyor ve rasyo sert düsunce altının kat kat uzerinde artıyor. 10.02.2024 Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kasa masa kaybeder başlığı gümüşte fırsatlar bitmez en tepeden bile alana sembolikten başlayarak ve oran artırarak devam edene fazlasıyla zarardan kâra dönme fırsatı verir tarzında ümitsizliğe düşülmememesini anlatan moral verici bir başlık. Kasa masa her zaman kazanır ise sürekli manipülasyon yapıldıgı yukarıdan mal dağıtılmaya çalışıldığı ve tuzaklara karşı dikkatli olinması yönünde uyarıcı bir ifade. Fiiliyata baktığimizda ise ifadeler farklı ama çaba aynı yönde maksat kasa masa degil sizler kazanın. Sonuçta ben 22 dolar seviyesinin kırılacağını sanmiyorum dolar zarar garantili derken eksiyi aldım diğer arkadaşta 22 dolar kırilmayacak tıka basa mallanın dedi. Son aşamada da sert hareketler yapan gümüş için al sat rakamlarını aralıklı vermek ve bir veya iki dolu boş işlem gibi stratejisini daha gelismis bir boyuta taşıdı. Gittikçe daha güzel oluyor.

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Bn parıteyı çok bılmıyorum kı bu 2 cı alısım maka farkı az olduğunu bılmıordun bıdakı satısı yaparım o sekılde sımdı anldım

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Beni anlamıyorsun kardeşim tepede ful dolar a geçisten beri hep parite ile işlemden söz edoyorum. Eski yorumlarimda 37 uzeri TL hedefi vermiştim 32 TL Altın a kadar da alım fırsatı vermişti hepsi sayfamda var. TL kârı cebinde kalır dolarla geri alirsın bedava dolar biter de cok düserse TL ile dolara zaten para vermiyorsun ki ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Alım fırsatı vermedıkı bnde makas çok fazla 1 tl yada 1.30 flan

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Resat abi sorun yok. Ben almayi bekliyenlerdenim.31.700 uygunmu. Bu hizli cikmadi, hence hizli inmez. kar ala ala iner

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Ali_Cesur siz iptalden kastımı takip eden arkadaşlar gibi anladınız. Anlamayanlar için gene bir önceki tepe geçildi. Altin rasyo komedisi devam ettirilerek daha yukarılara gitmesi durumunda bir önceki tepeyi gecmesini bekleme iptal.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Yüklü çıkış yapmışsınız her seferinde geri giriş fırsatı verdi bir kısmını geri girmediniz mi. Bekletir ama daha aşağıdan gene fırsat verir kanaatindeyim. ben % 10 3 3 4 çıkıp geri dönüşlerde yerine koyarak ve oranı yavaş yavaş artırarak ilerlemenin doğru olduğu yonünde gorüşümü açıklamıştım en altta 30
20 uzero vardı bu seviyede bir başkası sayfaya davet üzerine gelip düz çizgiyle 28 dolar ve aşagıdsını gösyerdi ben ise böyle bir hedef yok dedim ve 29.12 aşağısi makul seviyeler şeklinde grafik paylaştım. Yukarida da gene birileri davet edildi tobo var doye 34 dolarön uzerinde alıma teşvik etti. O zaman da ful dolara geçiş uyarısı yapmıştım.

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Elımde çok fazla tl yok dolar var parıte ile gümüşten döndüm bıfe yarısı kadar gümüş var şuan bnde asgıyamı gıder yukarımı kesın olmafıgından yarısını çıktım sayılır

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

TL ile ilgili sorunuza daha once de cevap vermiştim anlıkta nereye gidecegini kimse bilemez 35.06 kama var den di ne oldu 38 i gecti. parite yaparak dolar la toplamak bence en dogrusu. Sene sonu gumüs TL hedefim 43 ve üzeri erken gelirse biraz kademeli TL kârı alınır dönüşte de dolar ile geri alınır. Ben böyle yaptım TL ile çıktım ama 1 kuruş bile TL ile geri almadım. Ama ille de TL ile ilave yapacaksan önümüzdeki üç ay için gelirse 35 TL civarı ve altı uygun görünuyor. Ekleme değilde ilk defa alan ise aralıklı islem yapabilecekse 37 ye yakin veya Altın dan alima başlayıp hem parite hem de TL ile devam edebilir kanaatindyim aksi durumda hiç bulaşmamalı kanaatindeyim alayim hemen kâr edeyim diyen aldım sattım aldım sattım diyerek sayfayı zehirleyenlerin etkisinde kalanlar gene zarara uğrayacaklar bu da garanti bu sebeple tarih atiyorum. 07.02.2025

0BeğenmedimŞikayet

Umutum34 ()

Sağol hocam Allah razı olsun iyi haftalar

0BeğenmedimŞikayet

Abdulhamithan ()

Artık biraz yataya sarsa 2800/2880 arası oyalansa şöyle bir ay. cok iyi olur. daha yulari çıkmasın çok çıktı Altın cunku

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Ustalar bir yorumlasa iyi olacak. Cunku veriler asagiya veya yukariya tamda yon vermedi. Hafta sonu olmasi, altinda siskinlik olmasi gibi sebeplerden ben rizk almak siz ne yaparsiniz bilemem

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Elımde gımus de var tl de var 40 sevıyelerı gelırmı yoksa burdan aşağıya düzeltme mı glır

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Sagol Resat bey... bazi sorularin cevabi yerine buldu

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum