Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (227)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Ali_Cesur haksızsın alt yorumda da aninda açık ara alimımı paylaştım bu üç
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Ali_Cesur haksızsın bu iki sabirla bekledim aldım sabirla da sattım her hedefim geldi islem de kaçirdim ama alınacak zaman kendim kaciram da yazdim
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Ali_Cesur haksızsın alt yorum
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()elimdekinin toplam degerini TL olarak hesapladığımda % 63.23 gümüşte % 36.77 dolar dayım gümüş deger kazandıkca gümüşun oranı artar. Ons olarak 17.50 22 dolar arası topladım onun için geri dönüslerde yerine koyduğumda 34 33 dolardan da yerine koysam eksi dolarla islem yapiyorum ekleme yapmiyorum sakin ola ki öyle zannedip yukarılardan ekleme yapmayın tek alım yapılacak gümüs degil bekleyip Altın platin veya jpy de hangisi duşerse geri satma sartiyla alınabilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Ustam sana tebrik ederim. Çok iyi iş çıkarıyorsun ve yazıyorsun. Senin satış paylaşımlarını hep görüyorum lakin alım paylaşımlarını hiç görmüyorum... haksızmiyim.
1BeğenmedimŞikayet
Kimbilir_belki ()Eyi düşünmüşsünüz ağam ; ))
Anlaşılan o ki siz de kebap seviyorsunuz çorba içmekten gümüşcanlara gına geldi artık ; )) bol kazançlar kalın sağlıcakla/
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()1.10746 dan dolar artirarak dolara 1.02387 den de hem dolar hem gümüş artırarak gümüse geçmistim. 1.11435 den çok daha az gümüş vererek ve daha fazla dolar alarak dolara gectim ons 34.7745 ve sekizinci tura başladım. Beklemeyi yukarı devamı halinde artan oranlarda gümüs satmayı geri donüslerde gümüş Altın platin hangisi karliysa artık ona geçerek devam etmeyi düşünuyorum. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()İslemlerimi tek tek kontrol edip fikir olarak paylaşmak istedim ama gene eksik ve hatalı çıkti isteyen konu başlıği altinda anında paylaştığim islemlere manipulatorlerin yan hesapçiların ve yalancilarin oyunlarina gelmemek için bakabilir yt
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yedinci tur işlem özeti 1.10746 kademe kullanılan dolar ın üçte biriyle 1.0675 ten gram artirarak gümüsé 1.09273 ten daha az gümüş verip daha çok dolar alarak dolara kalan üçte iki çok daha az gümüş verip daha fazla dolar alıp dolara 1.02415 ten daha az gümüş verip dolara gecilen gümüş 0.98848 den sinekin hediye ettiği dolarlardan ilave ile gümüşé 1.03692 den çok daha az gumüş vererek biraz daha az dolara. 1.10746 dan dolara gecip 1.02387 den gümüsé gectiğim parcayı da hem dolar hem gümüş artırarak dolara geçtikten sonra inşaallah sekizinci tura başlayacağim kısmet olursa ytd.
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Ne yapmalı bilemiyorum. O kadar streslendiriyor ki. usd ye gecip daha bulasmasam mi bile diyorum.
1BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Haklısınız. Hal de bunu gösteriyor zaten
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()O zaman cok zararın var 2028 sonuna kadar süper trend oluştuğunda yukarı doğru artan oranlarda satarsın belki erken gelir. Ama al sat yapmazssan paran gene erir zarar kacinilmaz ytd.
husniyealtun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()ve aleykum esselam kardeşim madem al sat yapmıyorsun gümüş altin platin hangisinde ciddi geri cekilme olursa aşağı doğru aban. 1 aldıysan 2 3 4 katı dolar ın hele ki senin gibi alıp satmayanlar için zarar garantili olduğunu unutmayın. Gümüş 4 dolardan 35 dolar seviyesine yaklaştı. Altın 1897 tepesini kırdı 3500 dolara kadar iğne attı zirve üstüne zirve yaptı
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Yüzde 12 civarı tl bazinda kar usd tl tarafında
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Ortalamam degil parcanin birinin alımı o fiyat. O da yaklasik yuzde kırkı portföyün. Diger alimlarla 150 170 usd arasi kardayim.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()ve aleykum selam alım yaparken kullandıginızın TL karşılıği ile şu anki TL degerini karsılaştırıp enflasyon oranı ile iskonto edin.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yorumunuzu görmedim. 1.1135 ortalama nasıl olabilir ? Madem al sat yapmayacaksınız rasyo takip edin aşagilara igne atarsa altin gümüs platin ekleme yapın 2028 sene sonunu bekleyin ytd
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Esselâmu aleykûm @REŞAT12 bey. Belii görmüşsünüzdür biraz önce attığım yorumu. Al sat beceremedigimden bekledim bu zamana kadar. Elime gecince de ufak eklemeler yaptim. En yuksek maliyetim 1.11335. Totalde zarar bitti 150 usd civarı kar var. Ne dersiniz biraz daha yol alir mi yoksa biraz biraz cikmali mi? Al sat yapamayacağima göre temmuzu filan beklemeli mi?
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()40 TL altı gelir mi bilmiyorum gelirse ful al 6 ay yat Kardeşim defalarca sordun ve ben de TL için 43 TL ve üzerini hedef gösterdim simdi 40 TL den sattım diyorsunuz siz benimle alay ediyorsunuz. Düserken satmaıı cikarken almayı düsunuyorsunuz sorulariniz hep boyle.
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Resat bey bn 40 kusurda sattim yerine koyamadim neden Boyle oldi aylarca bekledim. Firlamis
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Hangi terbiyesiz bu yoruma eksi verdi utanmadan hedef verdim bir milim hedeften sapmadim insanlara sattirip zarar ettirmedim yaziklar olsun
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()1.0675 ten dolar artirarak gumüsü yerine koymuştum simdi de 1.09273 ten daha az gumüs verip daha cok dolar alarak dolara gectim. Daha asagidan yerine koydugum gumusu de ayni sisyem dolara gececeğim insaallah ytd 02.05.2025 saat16.49
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sürekli çıkış giriş fırsatı verdi aşağı doğru toplayıp yukarı doğru bir kısmıyla çıkış giriş yapana riske girmeden gittikçe daha fazla kazandirdı
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()İnşallah diyelim çok bekletti.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Devamı gelirmi yukarı yönlü
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Tekrar 33 dolar geçildi. 22.04.2025 saat 17:42
1BeğenmedimŞikayet
dolarkes ()Düzelttim kardeşim fesat insan çok
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yorumuma gene eksi verilmiş. Hayır başlamadı. Kanaatim ful acele ve sık işlem yapan her zamanki gibi gene kaybedecek. @Phoenix1 şu an değil iyice uyutmaları lazım geri çekilecekmis gibi yapıp yukarı. Ytd.
BEREKETİYLE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BEREKETİYLE ()Üstad Altın onsta satış başladımi elimizdeki gümüşlerinden euro ya geçmek mantikli mı zamanımı alttan almak icin yada tavsiyen nedir