Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 23:13:52
EUR 35.9598 23:13:52
USD 34.5492 23:13:52
ALTIN ONS $2717.4500 23:13:52

Konu: 6. tur işlemlerim kasa masa hep kaybeder

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş
Kısmet olursa önümüzdeki hafta Altın cı tura başlıyorum bakalım sinek az mı yoksa çok mu kaybetmeye karar verecek.

İşlemde acele etmemek ve ara işlemleri değerlendirmek lazım şu an düşen bir şey yok 22 dolar ın altından buralara gelmiş hep şunu gördük dolar zarar garantili dolar artırdım ful girdim ful çıktım fulüm diyenler hep kaybetti az kazan ama hep kazan sabırla devam inşaallah. Ytd.

Yorumlar (35)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Gümüşü üzerine dolar ilavesi ile 0,9870 ten tekrar yerine koyarken kullandığım doların yarısını 1,00526 tedbir olarak yerine koydum.
(6 gün önce) Cevap yaz
31,312 üzerine tepki verebilirse kullanılan dolar geri alınıp bedava gümüş tutulmak suretiyle bir miktar kademeli kâr alınabilir diye düşünüyorum. Ytd.
https://yorum.altin.in/konu/33858752-6- tur- islemlerim- kasa- masa- hep- kaybeder

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Fazla aşağısına inmedi ama destekte bulmuş değil iki arada bir derede kapanış yaptı. Vermiş olduğum zararkes aralığında ise bir kademe çıkış ve bir kademe geri giriş imkanı verdi. Bir süre daha takip etmemiz gerekiyor daha alt seviyelere inme riski devam ediyor yukarı iyi tepki verebilirse bir miktar kademeli çıkış yapmakta fayda var diye düşünüyorum. Aralık değişmedi. Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alttaki yazdığıma ve döndüğü yere bakar mısınız bu iki oldu. 30,17 nin fazla aşağısına inmeen yakın bir yerden destek alabilirse 30,84 ü geçer destek bulamazsa 29,70 aşağısı ytd.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorumda vermiş olduğum aralığa girdi acele etmeden isteyen 15 dakikalık grafiği açıp takip ederek takıldığı yerde başlayabilir 30,65 68 30,82 84 aralığını geçebilirse bir miktar daha yukarı gidebilir aksi taktirde tekrar aşağı bir süre takip etmek lazım. 32,84 ü geçebilirse hedefi 0,786 31,221 ve üzeri olur şu an maksimum 32,331 görünüyor orayı hedeflemem son girişte kullandığım dolar ın yarısını geri alırım inşaallah ytd.
Kademeli çıkış ve dönüş yakalanan yerde her zamanki gibi oran artırıp ortamalama düşürerek devam etmek bence şu an geçerli strateji. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Abi o dediğim hareketin içinde zaten bu düşüş çıkışlar o oluşum büyük resimdeki oluşum daha alt grafiklerden bakınca içinde bir sürü git gel hareketi olacaktır zaten :) ya ben sana tam anlatamadım onu yada sen anlamadın :)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@_gümüşçü1_
Kardeşim senin hatan yukarıda çanak kulp oluşumu gibi bir oluşum olduğunu söylemek ve grafik paylaşmak istemen oldu ben de öyle bir oluşum görmediğim için paylaşmaktan imtina ettim ve ekledim bunu paylaşırsak insanlar vadesine bakmaz yukarılardan maliyetlenir dedim. Bir de ısrarla pozitif uyumsuzluk neden paylaşılmıyor diye sayfaya yazdın onu da paylaşmadım. Doğru klavuzluk yapmamız ve o anki duruma göre paylaşım yapmamız gerekir. İndikatörlere göre işlem yapılmaz hareketli ortalamaya göre işlem yapılmaz formasyona göre işlem yapılmaz fede göre işlem yapılmaz birilerinin yaptığı yapacağı açıklamalara göre işlem yapılmaz hele ki kendi kanallarından paylaşım yapıp o da yetmemiş gibi long işlem açtım diyenlere ve bunu sayfada paylaşanlara göre işlem yapılmaz.
Biraz düşsün bak bu seferde düşen bıçak tutulmaz diye zırvalayanlar sayfaya yağar gene insanları zarara uğratmaya çalışırlar.
Şu an iki kesişme yeri var takriben 30,65 30,68 30,82 30,84 aralığı buraları geçemezse daha aşağı seviyelere gidebilir buradan yukarısı yok dersin gider buradan aşağısı yok dersin daha aşağı gider senelerdir bunu tecrübe ettik. Nitekim bir arkadaş bundan önceki turlarda bende tepe 31,50 dedi ben 32 dolar ın üstünde parite yaptım dibe doğru da topladım. En son ikinci kademe alım aralığı olarak gösterdiğim yerin 0,04 üstünden tepki verdi kâr almadıkça giriş yapmam isterse 5 ay buralarda gezsin insin insin çıksın Ytd.

_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Abi hep düşse nereye düşecek 26 sağlam kanal oluştu 28.5-6 aralığı oda sağlam 29 da destekler var 30 altı yakın bölge olarak ben aşırılık sevmiyorum ne düşerken nede çıkarken daha ziyade makul seviyeler ile devam ediyorum genelde öyle oluyor nadiren bazen çok fazla düşüyor veya çıkıyor şimdi olacağını sanmıyorum o yüzden aşırı düşüş yok bende bende senin gibi ne demişsem o tepede yazdık dibe geldik yine aynısını yazıyoruz he yanılır mıyız olabilir mümkün ama zaman gösterir bunu

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

ons olarak şu an 30,50 32,44 aralığı % 3 3 4 % 10 luk zararkes aralılığı olarak görünüyor. Geri dönüş yakalandıkça ıran yavaş yavaş ortalama aşağı çekilebilir. Yukarı devamı halinde % 90 zaten elde iki yöne de tedbir. Bu elinde işlem yapacak parası olmayanlar için geçerli. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Pekı teşekür ederım satıs ıcın yıl sonu 40 tl glırmı oralardan cıkıo gumusle vedalssammı bılemedım bn hep zarar ettım gumsten

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@_gümüşçü1_ sene başında ne yazdıysam aynı görüşteyim süründürmez aralıklı olarak alınan alanın yanına kâr kalır ben iki kademe daha gireceğim arada aynı sistem kâr alarak devam edeceğim inşaallah. Senin dediğin gibi 5 dolar düşüş beklemiyorum yukarı tepki ve kademeli kârla çıkış fırsatı verir diye düşünüyorum düşerse sinek in hediye dolarlarıyla oradan da alırım ytd.
@Derin93 ben tepeden beri sürekli zararkes uyarısı yaptım ve sadece % 5 o da tepki de çıkıp bedava gümüş biriktirmek şartıyla giriş yapılabilir şeklnde görüş belirttim. Bunlardan biri de alt grafikte birileri tufan koptu derken en tepe noktalara kadar yukarıdan maliyetlenmek hata olur diye sürekli uyardım. Şimdi beklemek gerekiyor önce ineceği yere bir insin yukarı tepkisini versin gene sembolikten başlayarak zararkes yapar kazanırsınız. Sonuç değişmez kasa masa hep kaybeder siz daima kazanırsınız düşerken kazanmak çok daha kolay moralinizi bozmayın.

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

34.75 den alfım 33.50 den sattıgımı vala yıne zarar kaç aydır güzel bı aldatma yapıp toparlıyım dedım ama yıne zarar dahada adagıya gıdermıkk

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kardeşim ikinci kademe alım yerimi zaten paylaştım kademeleri doğru giren ve bir kısmıyla Kâr alarak ilerleyen zaten asla zarar etmedi işte Altın cı turdayım en son eklemem 22 dolar civarı gerisi hep çıkış giriş işlemlerimin hepsini de paylaştım. Aşağı giderse 10 yukarı giderse de 1 kazanırız gümüşe yatırım kaybettirmedi kaybettirmez de yeter ki düzgün işlem yapılsın engelcilerden korunulsun isteyen daha önce ki konu başlıkları ile yazdıklarımı ve engelcilerin yazdıklarını okuyarak bunu görebilir.
Artık bu sayfayı uyarmaktan bıkkınlık geldi midem bulanmaya başladı ama ne görürsem kritik noktalarda yazıp gene kenara çekileceğim.
Arkadaşın biri 24,87 üzeri çıkanlar çok daha aşağılardan alım fırsatı bulacaklar uhulet suhuletle bekleyin dedi olmadı sonra yukarı da bu sefer tufan koptu dedi gene olmadı ve hala yazıyor.
Ben ise yukarıda ful dolara geçiş uyarısı yapmıştım ve başka bir sayfa zararlısı da beni eleştirmişti. İnsanlar ille de zarara girmek istiyorlarsa buyursun zarara girsinler.

2BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

5 dolar düşmüş asıl soru kaç dolar daha düşerde perişan edecek kadar olur? Yani ben burada alsam bi 5 daha düşer mi? Bana göre hikaye düşmez tepede satış yapın 30 dibine kadar alan var ister bekleyin ister benim gibi tepkilerde satmak için ufak parçalar alın satın dedim ben bir kaç yerde denedim tepede kâr aldım ama son parçaları çıkamadım asıl alımlarımı ise buraya sakladım ve alıyorum kim ne yaparsa yapsın ilgilenmem tercih meselesi ama tepede o kadar şişmişken 40 50 gidecek diye yüklü girenlerde neye göre girdiler onu bilemem tepede alın demem ama 5 dolar düşmüş ben alınır derim kendi adıma çokta terste bırakmaz yani böyle bir düşüşte yapılacak alımlar bana göre

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu yoruma like verdim anında silindi verdiğimiz like kar neden siliniyor bilmediğimiz bir kural mı var ?
@admin

3BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Zaten düştükçe toplamak en yanlış davranış şekli alttan gidğini lârla çıkarsan yukarıdan girdiğinin ortalamasını aşağı çekersin. Ben ons 33,80 üzerine kadar çıkış girişle devam ettim. 1,03147 çıkış 1,00288 giriş 1,02010 çıkış 0,98530 giriş 1,00004 ve 1,08664 çıkış 0,9870 giriş alt parça çıkış 0,98522 ve onun da Altın a indi onun altında 0,94140 ama onu da zaten 0,89722 den almışım. Bütün işlemlerimi paylaştım ve yol göstermeye de çalıştı % 100 isabetle altıncı turdayım. İkinci kademe yerimi de ne yapacağımı da biraz evvel paylaştım.
Burada bazı kişiler kendilerine bir sataşma hakaret veya alay etme gibi bir davranışta bukunmadığım hatta bunu yapanları da uyardığım halde hem bana engel atıp dünya kadar zarara sebebiyet verdikleri halde hala utanmadan bir şeyler yazıyorlar bu da canımı sıkıyor. Zaten sayfadaki kuru gürültüden yazdıklarımın sayfadan düşmesi de dakikayı bulmuyor okunması engelleniyor. İsteyen sayfamı açar okur. Yazacağımı yazdım artık uyarı yapmam gereken bir durum olmadıkça fazla bir şey yazıp sayfamı doldurmak istemiyorum. 29,620 28,300 aralığı ikinci kademe alım aralığım aksi taktirde son girdiğim parçanın kâr yazmasını bekleyeceğim insin insin çıksın 5 ay da buralarda gezse umurumda olmayacak elimde yeterli gümüş ve sinek in hediye dolar ları var. Ytd. Yukarı dönebilmesi için anlıkta 30,83 seviyesini geçmesi ve tutunması yukarı devam etmesi gerekiyor bu da zaman alacak gibi. Onun için bu grafiği şu an paylaşmıyorum.

1BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Eline sağlık abi. Valla ben alıyorum üstte bir kaç parça aldım ufak olarak tepkilerde satmak için onların 3 katı fazlasını 30.25 te aldım bugünde 29.75 civarı aldım bugün aldığım ufak parça al satlık aralarda alıp satacam diğeri iyi kâr olursa satarım 5 dolar düşmüş beklediğim yerler gelmiş ben alır işime bakarım tepede 40 50 demedik satış yer 30 dibine kadar salar belki yakın noktalara kadar iğne atar ben asıl orada alırım dedim aldım 34.86 da ne demişsem aynısını diyorum yerin dibine girecek hali yok ya bu gümüşün

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

ve aleykum selam kardeşim alımda da satımda da acele etmemek kazanmanın en mühim kurallarından onun için uyardım. Alttaki soru işaretime kadar geri çekilme oldu. Yukarı çıkışta kademeli çıktım dönüş yakaladım Altın cı turdayım.
Eğer geri çekilme devam ederse iki kademe daha girip yukarı dönüş yakalayacağım ve inşaallah yedinci tura başlayacağım. Nasıl ki yukarı da tepe beklemeden uygun yerlerde kademeli çıktıysam aşağıda da dip beklemeden uygun yerlerde kademeleri girip yukarı dönmesini bekleyeceğim inşaallah. Ytd.
Fibonaccinin kesiştiği iki kalın çizgi aralığı ikinci kademe giriş yerim bu bölgeye girmediği sürece 5 ay da buralar da gezse girdiğim parçadan kâr almadan giriş yapmam inşaallah.

1BeğenmedimŞikayet

BJK__35__ ()

Günaydın kardeşim.
Nereye kadar düşme ihtimali görüyorsun.

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Selamün aleyküm hayırlı sabahlar abi emeğine sağlık kolay gelsin

3BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alırken de satarken de acele etmemekte fayda var normalde yukarı tepki vermesi gerekiyor. Geri çekilme olursa ikinci kademe fırsatı olarak değerlendirilir. Aksi taktirde önce girilen parçanın kâr yazmasını beklemek sık işlemden kaçınmak mantıklı görünüyor. Şu an kesişme noktası altta 30,057 yukarıda ise 31,014 0,786 nın hemen altı . Sabırla beklemekten başka çare yok gibi. Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

İğne attığı yere bakar mısınız grafik alt yorumda. Biraz daha takip edip belki grafiği yenileyebiliriz

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

31,312 üzerine tepki verebilirse kullanılan dolar geri alınıp bedava gümüş tutulmak suretiyle bir miktar kademeli kâr alınabilir diye düşünüyorum. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

0,786 Altın dayız bir alt seviyeleri grafikte siyahla ortada gösterdim. Ben altıncı turdaki ilk işlemimi yüksek bir kar oranıyla gram artırarak tedbir maksadıyla yaptım.
Şu ana kadar gümüşte bir düşüş yaşamadık biraz daha takip edelim. Geri çekilme olursa sinek in hediye dolar larından artan oranlarda ekleyerek toplamaya devam edeceğim inşaallah. Ytd.

Daha alt seviyeleri görme ihtimali var ancak düştükçe daha aşağısını bekleyen de yükseldikçe daha yukarısını bekleyen de hep zarar etti. Belli seviyenin altına inince kademe toplamaya başlanır belli seviyelerin üstüne çıkınca da bir miktar kademeli kâr alınır. Sürekli çoğunu muhafaza diyen ben tepede ful dolara geçiş uyarısı yaptım hatta yukarı devam ederse elimdekinin % 80 ini çıkarım yazdım. Dikkate alan zarar etmekten kurtuldu çok şükür.

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Abi tepede sattırmadılar şimdi diplerdede muhtemelen aynısı olacak düşecek dahada düşecek sakın almayın diyecekler yine olan olacak ama biz takibimize devam eder elimizden geldiği kadar uyarı yapmaya çalışırız gerisi herkesin kendi bileceği iş kolay gelsin iyi çalışmalar sana

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Acele sık işlem kaybettirir sayfa parazitlerine enngelcilere kem küm cülere karşı dikkatli olun gene zarar edersiniz ytd. Aynası iş kişinin lafa bakılmaz.
REŞAT12 (8 dakika önce) Cevap yaz
Konu: 6. tur işlemlerim kasa masa hep kaybeder
çıkıp en son 0,8715 ten gümüşü tekrar yerine koyarken kullandığım dolar ları 1,08664 ons 33,80 üstü seviyelerine kadar geri almıştım. Şimdi gram artışıyla sinek in daha önce hediye ettiği dolarlardan bir miktar ilave ederek 0,9870de n tedbir olarak yerine koydum aşağı devamı halinde sinek in hediye dolarlarından artan oranlarda ekleyerek gümüş toplayacağım inşaallah.
https://altin.in/fiyat/gumus
için Reşat 12 yorumu (1 hafta önce) Cevap yaz
Konu: beşinci tur işlemlerim yeni üyeler ve kendime not
En son bir hafta önceki yaptığım işlem bu haftaya geri çekilme olursa buralardan sinek in hediye ettiği dolar lardan bir miktar ilave ederek gram artışıyla yerine koyacağım yukarı hareket olursa da işlem yapmayacağım inşaallah
(1 hafta önce) Cevap yaz
05.08.2024 te 0,8715 ten gümüşü tekrar yerine koyarken kullandığım dolar ın yaklaşık üçte birini daha 1,08664 den çok daha az gümüş vererek geri aldım.
https://yorum. altin.in/konu/33833409- besinc i- tur- islemlerim- yeni- uyeler- ve- kendime- not
https://altin.in/resat12/4için REŞAT12 yorumu (4 hafta önce) Cevap yaz
Konu: beşinci tur işlemlerim yeni üyeler ve kendime not

Devamı altta
REŞAT12 (1 dakika önce) Cevap yaz
Konu: Kasa ve Masa Daima Kaybeder dolar Zarar Garantili
En son 0,98530 dan gram artırarak gümüşe geçtiğim parçayı hem dolar hem gümüş artırarak 0,1000004 den dolara geçtim
https://yorum. altin.in/tum/gumus
https://altin.in/resat12/13
için Reşat 12 yorumu (2 gün önce) Cevap yaz
BEŞİNCİ TUR İŞLEMLERİ SADECE KENDİME NOT
REŞAT12 (6 dakika önce)
89,723 ten gümüşe geçtiği parçanıjn üçte birimi 1,0201 den enson dolar a geçmiştim üzerine dolar ilavesiyle 0,98530 dan gram artırarak yerine koydum aşağı doğru artam oranlarda sinekin hediye dolarlarından ekleyerek devam inşaallah
https://yorum. altin.in/tum/gumus
Konu: #33821306 Grafik detay ve yorumları
Tepkisini versin tekrar geri gelsin bakalım ben 0,89722 den tekrar yerine koyarken kullandığım dolar ın üçte birini 1,0314 ten geri aldım 1,00288 den de üzerine bir miktar dolar ilave edip gram artırarak yerine koydum ve parçanın son giriş ortalamasını 0,89722 nin altına çekmiş oldum.
https://altin.in/resat12/4
https://altin.in/resat12/2
için REŞAT12 (2 hafta önce) Cevap yaz
Konu: sadece kendime not

için Reşat 12 yorumu (24 saat önce)
REŞAT12 (22 gün önce) Cevap yaz
REŞAT12 (5 gün önce)
(2 ay önce) Cevap yaz
için Reşat 12 yorumu (2 gün önce) Cevap yaz
TL ile ilave alım işlemlerim 19,58303 21,01030 20,77409 alış,
21,35555 21,88313 satış 21,63321 alış
Dolar ile 0,5684 ten sonra ilave alışlar, ( 0,74335 0,73524 ), satış 0,78041, alış 0,77399, satış 0,78219, alış 0,77493, satış 0,79933, satış 0,81750, alış 0,79066, (satış 81421 0,86027 ve 0,90134, (alış 0,90134 ün üçte biri 0,88367 ) 0,8627 den satılanı 0,84748 alış.
0.8627 den satıp 0,84748 alınan gümüşü 0,86687 den satış 06,05,2024
0,90134 ten çıkıp 0,88367 den geri girdiğim gümüşü daha az gümüş vererek tekrar 0,92134 ten tedbir olarak dolar a geçtim
30,26715 ten % 033 TL ye geçtim 32,07742 den TL ye geçtim % 74 gümüşteyim. TL tarafına yazmışım sembolik bir çıkış oldu % 77 e yakın gümüş hala elimde.
32,74411 den TL ye geçtim parite değeri 1,029 1,036 civarı gümüşün % 74 ü duruyor
son çıktığımın üçte birinden fazlasını dolarla 0,99518 den girdim.
https://yorum. altin.in/konu/33524112- sadece - kendime- not
1,015532 den daha az gümüş vererek aynı dolar miktarı dolara 0,96481 den aynı doları verip daha fazla gümüş alarak gümüşe geçtim. % 74,948 gümüşü yerine koydum.
32,74411 den 32 dolar seviyesinin üzerinde TL ye geçtiğim miktarı 0,92941 den sinek in hediye ettiği dolarla yerine koydum. Aşağı ve yukarı sinek in hediyelerini toplamaya devam şu ana kadar bizim TL ile işimiz olmaz diyerek tepe noktalarda hiç TL karı almadan devam etmekle kalmayıp o da yetmiyormuş gibi bir de bunu sayfada paylaşanlar hem kendilerine hem de kendilerine uyanlara büyük zarar verdiler. Bu seferki paylaşım örnek mahiyetinde.
0,92134 ten dolara geçtiğim gümüşü 0,89234 ten gram artırarak yerine koydum.
https://yorum. altin.in/konu/33524112- sadece - kendime- not/2
için REŞAT12 yorumu (1 hafta önce) Cevap yaz
Alt yorumda verdiğim hedef geldi ve be sinek in hediye ettigi dolar larla daha once TL ile 32.07 30.26 dan TL ile 0.90134 ten parite ile çiktiklarımi 0.87150 dan gram artışıyla yerine koydum kasa ve masa daima kaybeder ağırlığı asağıya vererek toplamaya devam insaallah ytd
https://altin.in/resat12/4
0,8715 ten girdiğim parçanın üçte birinden azını 0,90125 ten dolara geçtim.
https://yorum. altin.in/konu/33524112- sadece - kendime- not
0,92134 ten dolara geçtiğim gümüşü 0,89234 ten gram artırarak yerine koydum.
https://yorum. altin.in/konu/33524112- sadece - kendime- not/2
0,89234 ten geri aldığımı gümüşü 0,94071 den daha az gümüş vermek suretiyle aynı dolar miktarı dolara geçtim
https://altin.in/fiyat/gumus
0,98522 den kalan üçte biri dolara geçtim bu satır eksik kalmış ama sayfamda var. İşlem tarihi 13.9.2024
dolar eklemek suretiyle 0,89234 ten gümüşü tekrar yerine koyarken kullandığım doların kalan üçte birini de çok daha az gümüş vererek 1,03147 den geri aldım

https://yorum. altin.in/konu/33833409- besinc i- tur- islemlerim- yeni- uyeler- ve- kendime- not

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

çıkıp en son 0,8715 ten gümüşü tekrar yerine koyarken kullandığım dolar ları 1,08664 ons 33,80 üstü seviyelerine kadar geri almıştım. Şimdi gram artışıyla sinek in daha önce hediye ettiği dolarlardan bir miktar ilave ederek 0,9870de n tedbir olarak yerine koydum aşağı devamı halinde sinek in hediye dolarlarından artan oranlarda ekleyerek gümüş toplayacağım inşaallah.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@_gümüşçü1_ bilmukabele kardeşim. Dalgalanma devam ettikçe grafiği yenileyeceğim inşaallah. Pazartesi görüşmek üzere

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Ben 32.2 veya biraz Altın a iğneleme yaparak üste doğru devam edeceğini düşünüyorum. Üstte 33 üstüne kadar devam etmesini beklerim eğer edemezse sonrasında 32.2 den geçen hattıda alta kıracak ve anlık 30 da olan trend hattına kadar alan açacaktır. Zaten takibimde olan son hat orasıdır düşüşün en son oraya kadar olacağını düşünüyorum olursa eğer. Plan buraya kadar bende burayıda alta atacak bir oluşum farklı bir durum ortaya ko yar bence zor bir ihtimal. Neye göre peki, bence rasyo 4s ye göre ama zamanla bu günlük grafik dip çalışmasını bitirirse zaten bitirecek ve dönecek o zaman işler değişir onuda yakından takipteyim inşallah şimdi başlatmaz bu dipten dönüşü günlük grafik rasyo için.

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

8 Ağustos dibi olan 26.47100 ve 6 Eylül dibi olan 27.68650 noktasından başlayan trend bir bunu çek üste doğru birde 6 Eylül dediğim noktadan başlayıp 8 Ekim dibi olan 30.12000 noktasından devam eden bir çizgi çek üste doğru destek olarak. 2. Dediğim hattın anlık değeri 32.2 dir. 1. Dediğim trend hattı ise 30 dibinde anlık değer olarak. Ana trend bu bence ve bende son dip burasıdır öncesi ise 32.2 dediğim hat var destek olarak. Direnç olarak ise ilk son tepeden gelen hat yani 34.54 ten gelen ana direnç ise son 2 tepe olan 34.86 ve 34.54 olan 2 tepeden gelen direnç hattı var takipte. Bunları çizip paylaşırsan benim için birde daha önceki yorumda dediğim rasyo hatlarını çizip paylaşırsan vaktin varsa çok iyi olur benim için. Şimdiden teşekkür ettim abi sağol. Sanda kolay gelsin çalışmaların. Umarım yetkim verilir bir an önce.

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Emeğine sağlık abi güzel olmuş hatlar. Son tepe olan 34.54 tepesinden aşağıya inen diğer tekerden devam eden hat direnç olarak çalışıyor abi. 34.86 sonrası son dip olan 33.08 ile çakıştı en son çıkışta bu hat ve geri saldı 32.3 e kadar. Burası gittikçe geri geliyor direnç değeri olarak. Benim tepeden gelen hat olarak burası takibimde altta ise trend hatları var tarif edeceğim sana şimdi buraları.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum