Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (227)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Altta kesin cevap iki manipulatörlere dikkat
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Aynur1 @Aynur1 alt yorumu iki ay önce paylaşmıştım gece makas açıkken çok kısa bir süre aşağı iğne attı ve hızla yukarı döndü ve ben de işlemi kaçırdım.
0BeğenmedimŞikayet
PİA19 ()Israrla görünmeye devam ediyorsun.
Allah'a imanım var, bile diyemiyorsun.
Çunku Allah'a imanı olan milletti ısrarla kandirir mı ula?
Diyeceğimiz biliyorsun.
Gazap biriktirmeye bırak, tövbe et. Kul hakkı affedilmez. Tabi zerre inancın varsa
BEREKETİYLE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BEREKETİYLE ()Üstat günaydın elimde biraz nakit var ne almalıyım burdan euro mu dolar mi yada Altın gümüş mu
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Pakistan amerika İran a saldırırsa israile saldıracaklarını ilan etti onsfiyatları yukarı sonra da sert aşağı dönme ihtimali de olabilir mi ? Meksika açmazı
1BeğenmedimŞikayet
Fatihlll ()@REŞAT12 Eyvallah cok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben kvyt kullanıyorum. Bu vesileyle piyasayı etkileyebilecek iki haber var Alman ucağı israil savaş uçaklarına yakıt ikmali saglarken yakalandı. Çin kargo uçagı Tahran a indi. Uçuk hedeflere yonelmemek sakin bir sekilde eldekinin bir bölümüyle aralıklı kâr alarak devam etmek geri dönüslerde de azdan çoğa yerine koyarak aşagi ve yukarı hem TL hem dolar hem gümüş artirarak devam etmekte fayda görünuyor. Bilgisayar olmadıgından baslık yukleyemedigim için Altın ci tur gorunuyor sekizinci turdayım bunu da hem takipcilerim hem de yeniler icin paylasıyorum bu yılan sayfada cok sayıda bulunan manipulatif paylaşımların destegiyle yedi kere insanları soktu. Sokulmayın derim ytd.
Fatihlll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihlll ()@REŞAT12 al sat için nereyi kullaniyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()O.94 ten geri alıp 1.10746 dan dolar artırip 1.02387 den hem dolar hem gumüs artirip sonra da 1.11435 ten hem dolar hem gümüş artırmanın neresi anlaşılmaz ve nasil dar bant yaptığımın tam tersini yazmışsın 7 tur attım sekizincideyim simdiye kadar uzun vadeciyim diyen de uçuyoruz diyen de çökuyoruz diyen de gözünü sadece altin veya gümüşe diken de kaybetti dolar artıriyorum diyenlerin hali zaten içler acısı. Ben kacç kere platin norveç kronu japon yeniyle ilgili paylaşımlar da yaptım. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Mrb.. Yorumlarınızı ben anlyorum da, çoğu kişinin anladığını sanmıyorum.. Sadece fiboları izleyip al/sat yapanlar dahi yorulmuyorlar.. Zaten bu döngü "tut" döngüsüdür.. Kendinizi çok dar marjlarla fazla yoruyorsunuz.. Tercih sizindir.. İyi geceler:))@REŞAT12
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Tek maksat eldeki doviz miktarını artirmak düşüncesiyle hareket edenlerin kaybı korkunç boyutlara ulaştı. Bir kaç gun once dolar 39 TL nin altina inerken TL ile alım firsatı gümüş ise bayramda 46 TL üzerinde satış firsatı verdi kısa zaman diliminde ons olarak 2025 hedefinden taşma yapmasa bile 47 TL üzeri gelirse TL uzerinden satmayı ve geri dönüslerde de duruma göre sinek in hediye ettiği dolarlarla yerine koymayı düşünuyorum ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Acele sık islem yapan aldim sattım aldım sattım hedef eldeki döviz miktarını artirmak diyen kasa masa kazanır diyen kaybetti gram artiran kazandı sekizinci tur satışa başlamadım.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet mühim olan hatalarımızı duzeltebilmek. Mesela ben çok güzel işlem kacırırım. Karar veririm sistemi açarım aşagida yakalayıp yukarı donünce geri yerine koymaya yukarıyı yakalayıp aşagı dönünce yerine koyduğumu geri çıkmaya genellikle elim gitmez bu yüzden 0.92 nin altinı gordugunde sayfaya abanmak lazim yazdım ele verdim talkımi kendim yuttum salkımi işlemi kaçirdim. En büyuk hatalardan biri daha aşagıyı gördüm burdan mı alacağım daha yukarıyi gordum burdan mı satacagim psikolojisi. @Fatihll evet belki de onu da küstürmüşlerdir.
PİA19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihlll ()Aynen buralarda olsa muhakkak her gün biseyler yazardı yılmaz usta
1BeğenmedimŞikayet
PİA19 ()Eski çamlar bardak oldu.
Her şey gibi Herkes çok değişti.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kırılmana üzüldüm ama sadece satmadıgimi sattigimi geri girdigimi de alt yorumlarla paylaştım. 0.92 Altın a indiginde de kendim geri giriş yapmayı başaramasam da 1 2 3 katı allah ne verdiyse alınir diye görüşumü paylasmıstim. Ben he eldekilerden kademe satış donüste de kademe geri girişlerimi hepsini paylastım. Sacece paraya ihtiyactan sattıklarımı paylaşmıyorum.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Reşat bey sana
kırıldım. Sadece kardeşim gümüş ons 22 dolar dan beri ben gümüş almadım demen yeterliydi. Bir sürü saydirmissin. Aslında seni takdir edenlerdende biriyim. Vaktinde almışsın parça parça satıyorsun bereketini gör.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Rica ederim 2200 lerden gelip 3500 e yakın yerlere kadar gelen altını fizikiye çeviri p satmamak çok riskli olmaz mı ? Burada belki sayıları çok az da olsa rasyo 107 altın 3500 e yakın altın alanlar bile olmuştur. Cogunluk rasyo 94 ü gectikten sonra gümüş onsu 28 29 30 en son cok kısa sure once 31.60 dan aldılar bir kısmıyla al sat yaptılar mühim olan sabır. Uçuyoruz dediler uçmadı çoktü dediler çökmedi şu an da ucan bir şey yok. Gene fırsatlar olacak beklemeye devam. Piyasa çok dengesiz ne olacağı belli degil. Belli seviyenin altından itibaren aşaği dogru artan oranlarda aralıkli toplayıp bir kısmiyla da kademeli çıkıs giriş yapan aç gözlülük etmeyen sabreden asla zarar etmedi etmesi de imkansız. Ytd.
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yılmaz34 yukarıdan hatalı alımlarla bekleyip olmadık yerde hatalı zararkesler yapıyordu ve dürüstçe paylaşıyordu diye hatırlıyorum. Zaten artık paylaşım da yapmıyor
PİA19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PİA19 ()Reşo, daha düne kadar @Yılmaz34 e filan ağlayıp sızlayan, ne yapacağını soran (kadın - erkek farketmez) çocuklar, sırf kendisi gibi üç beş şerlaatenla grup olduğu için yalandan hocam hocam dedirttiler Bak şimdi bu yalaanlara kendileri de inanıp ahkam keser oldular.
Yanarım yanarım yıllardır şunlar gibi birkaç yaglamaci civelek tiplerden bulup da kendi reklamini yapamadin ona yanarim
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Cevabınız için teşekkür ederim. Gayet mantıklı bir düşünce. Çok yoruldum. Altın alıp fizikiye dönüp kafamı rahatlatmak istiyorum. Ancak elbette doğru yerden alabilmek ve sabredebilmek mesele.
1BeğenmedimŞikayet
PİA19 ()Tamam Reşo sen de testten gecemeyenlerdensin belki ama son bir hafta 10 günde filan üfürmemış olabilirsin. Belki.
Sabah sen de almissindir 34.0 lardan şimdi tam söyleme zamanı
Kısa bir sure sonra 34 ten sarkarsa ekledim dediğini herkes unuttu sanar ilk alim icin bekliyoruz filan dersin.
Herkes ufurdugu için kimse kimseye bir şey demiyor nasıl olsa.
Muhataplarına dikkat et. Bu bin bir suratların icinde masumluga en yakın sen varsın.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sağ ol kardeşim ben mecburiyetten yaptığım satışlar hariç bütün işlemlerimi paylaşım. Evet altin ons balonuna biraz az üfleseler tecihim Altın olur ama sürekli üflüyorlar bir süre takip edelim daha önceki gibi hem rasyo hem altın hem gümüs aşağı sonra rasyo yukarı altın gümüş aşagı rasyo aşağı altın gümüş aşagı hareketi tekrarlarsa altin tercihim o zaman aralıkli toplar al satla devam ederim.
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Her zaman bilgisayara giremiyorum ancak gün içerisinde cepten okuyabiliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Bereketli olsun Reşat bey.1.11435 i kaçta almayı düşünüyorsunuz. Benim en yüksek 1.10942 en düşük 1.07780. Ara işlem al satlarımı yazmıyorum. Dörtte bir gümüşüm kaldı. Siz altına mı geçiş düşünüyorsunuz. Alımlarınızda ve satışlarınızda bana etiket yapabilirseniz çok sevinirim.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kardeşim ben stratejimi ve bilgimi işlemlerimi paylaşiyorum neyi neden yaptigimi ayrintilari ve sonuçlariyla paylaşiyorum ki bu sayfaya yorum yazan art niyetli pek cok insan zarar veremesin. Eksi vereni de ifşa ediyorum ki neleri savunmuslar sonuç ne olmuş nelere eksi vermişler maskeleri düşsun. Siz de maskelerini düsürün ki insanlar zarar görmesin yt.
Kimbilir_belki için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimbilir_belki ()Bu paylaşım dahil 3 like hakkımızı kullandık.
Takılmayın böyle şeylere ayrıca bu kadar teferruata girmenize de hiç gerek yok bence :))
Siz kazanmaya onlar da dış like vermeye devam etsinler ellerine ne geçecekse ; ))
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Uç paylaşima da eksi veren rezil duzeltmeyen de ondan daha rezil ben paylaşmaya devam edetek yan hesaplari manipulatorleri yalancılari daha da rezil etmek icin paylasmaya devam edecegim puanlamam acik eksiye devam ey dogru paylasima eksi veren kepaze. Kişinin sorusuna özel işlemlerimi alt yorumla paylaşmıstim. @Ali_Cesur alım islemlrini paylaşmiyorsun dedin ben de alt yorumlarla haksızsin dedim ve sattıklarımi geri aldıklarimi paylastım ki zaten aninda paylaşmıştim sayfamda var. Hala da daha alımlarıni paylaşmadigimi yaziyorsun. Ben en son 22 dolar seviyesinde aldım onu da anında paylaşmıstim. Gerisi bir bölümu ile yukaridan cikıs ve geri giris ilave alim yok.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Yanlış anlama senin birkaç mesajınıda hatırlıyorum, iyi kâr alıyorsun da alımlarında takip edebilirsen faydalanırız.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Ali_Cesur haksızsın bu da 4 satış için acelem yok diye de eklemişim aldım sattım aldım sattım fulum dolar artirdim diyen rasyo 107 de altin da altin duserse de altin cikarsa da altin diyerek 3500 dolara dayanan altıni 39 da yarin 40 olacak diye dolari aldiran dolara abandiranlar cok buyuk vebale girdi kasa masa sinek daima kaybeder yt