Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0829 15:33:18
EUR 37.2059 15:33:18
USD 34.3290 15:33:18
ALTIN ONS $2736.8450 15:33:18

Konu: 6. tur işlemlerim kasa masa hep kaybeder

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş
Kısmet olursa önümüzdeki hafta Altın cı tura başlıyorum bakalım sinek az mı yoksa çok mu kaybetmeye karar verecek.

İşlemde acele etmemek ve ara işlemleri değerlendirmek lazım şu an düşen bir şey yok 22 dolar ın altından buralara gelmiş hep şunu gördük dolar zarar garantili dolar artırdım ful girdim ful çıktım fulüm diyenler hep kaybetti az kazan ama hep kazan sabırla devam inşaallah. Ytd.

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Ben 32.2 veya biraz Altın a iğneleme yaparak üste doğru devam edeceğini düşünüyorum. Üstte 33 üstüne kadar devam etmesini beklerim eğer edemezse sonrasında 32.2 den geçen hattıda alta kıracak ve anlık 30 da olan trend hattına kadar alan açacaktır. Zaten takibimde olan son hat orasıdır düşüşün en son oraya kadar olacağını düşünüyorum olursa eğer. Plan buraya kadar bende burayıda alta atacak bir oluşum farklı bir durum ortaya ko yar bence zor bir ihtimal. Neye göre peki, bence rasyo 4s ye göre ama zamanla bu günlük grafik dip çalışmasını bitirirse zaten bitirecek ve dönecek o zaman işler değişir onuda yakından takipteyim inşallah şimdi başlatmaz bu dipten dönüşü günlük grafik rasyo için.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

8 Ağustos dibi olan 26.47100 ve 6 Eylül dibi olan 27.68650 noktasından başlayan trend bir bunu çek üste doğru birde 6 Eylül dediğim noktadan başlayıp 8 Ekim dibi olan 30.12000 noktasından devam eden bir çizgi çek üste doğru destek olarak. 2. Dediğim hattın anlık değeri 32.2 dir. 1. Dediğim trend hattı ise 30 dibinde anlık değer olarak. Ana trend bu bence ve bende son dip burasıdır öncesi ise 32.2 dediğim hat var destek olarak. Direnç olarak ise ilk son tepeden gelen hat yani 34.54 ten gelen ana direnç ise son 2 tepe olan 34.86 ve 34.54 olan 2 tepeden gelen direnç hattı var takipte. Bunları çizip paylaşırsan benim için birde daha önceki yorumda dediğim rasyo hatlarını çizip paylaşırsan vaktin varsa çok iyi olur benim için. Şimdiden teşekkür ettim abi sağol. Sanda kolay gelsin çalışmaların. Umarım yetkim verilir bir an önce.

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Emeğine sağlık abi güzel olmuş hatlar. Son tepe olan 34.54 tepesinden aşağıya inen diğer tekerden devam eden hat direnç olarak çalışıyor abi. 34.86 sonrası son dip olan 33.08 ile çakıştı en son çıkışta bu hat ve geri saldı 32.3 e kadar. Burası gittikçe geri geliyor direnç değeri olarak. Benim tepeden gelen hat olarak burası takibimde altta ise trend hatları var tarif edeceğim sana şimdi buraları.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Gri hat içerisinde yukarı tepki verme ihtimali var düzeltme alanı 0,5 biraz üstü 0,786 biraz altı 33,82 Altın da kaldığı sürece alt desteklere inme riski devam ediyor.

32,647 33,2 sembolikten başlayarak zararkes yapılıp % 3 3 4 alttan toplanabilecek alan olarak görünüyor ytd.

_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Abi rasyo günlük grafik 29 Mayıs ile 11 Temmuz diplerinden gelen trend hattı yani 72.675 ile 75.833 değerlerinden gelen hat (burası daha önce destek idi sonra alta kırılım yaptı şimdi ise direnç ve retest hareketi olabilir) bu hat ile son 2 tepeden gelen yani 9 Eylül tepesi 89.828 ile 8 Ekim tepesi 86.524 ten gelen düşen direnç hattını çizebilirsin. Buna birde son 2 dipten gelen destek hattını ekle yükselen olarak daha iyi olur. Yani 78 ve 80 diplerinden üste destek hattı çek 82 den 80 e indi son sonra çıktı 84.5 e oradaki 82 hem yatayda hemde son iki dipten üste çıkan kısadaki oluşan trend hattı geri çekilmede destek olacaktır. Rasyo için bu yeter dediğim yerleri 4s olarakta çizebilirsin fark etmez. Şuan tam dirençte abi grafik. Sana göre 78 den 82 ye oradan 80 e olan hareketin bir sonraki dalga tepesi neresi olur? Şuan en son 84.5 gördü bu 80 dalgası bitmesi gerekmiyor mu abi sence? Yani düzeltme gelmesi gerekmiyor mu? Bence gerekiyor ve gümüşün bir hareket dalgası daha başlatması gerekiyor. Meselâ 82 yapsa ve devam edecekse eğer oradan bir dalga daha başlatsa 86 87 ye nasıl olur? Tabi bunun için direnç üste kırıp grafikteki hatların değişmesi yani bozulması gerekiyor dalga hesabına göre. Dedim ya farklı durumlar var grafikte bu hafta iyi takip edip anlamaya çalışmak lazım.

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Eyvallah abi dikkat edeceğim inşallah. Yazdıklarım daha anlaşılır olsun diye detaylı olarak anlatım yapıyorum, buda yorumların uzun ve yoğun olmasına sebep oluyor. Buna birde sorulan sorular eklenince baya bi yorum fazlalığına sebep oluyor farkındayım ve daha fazla dikkat edeceğim inşallah. Anlık takibe biraz ara verip ama hatları bir defa yazıp sonra sadece alım satım yaptığım zaman yazacağım. Sorulan sorular içinde daha önceki ana hatları yazdığım yorumu etiket yaparak cevaplamaya çalışacağım inşallah. Emek veriyoruz boşa gitmesin daha anlaşılır olsun diye bütün gayretimiz ama dediğim gibi biraz daha dikkat etmem gerekiyor doğru diyorsun. Rasyo ve gümüş onsta trendleri ve anlık noktalarını belirten grafikler paylaşsan 4s veya günlükte iyi olur. Bir sonraki yorumda noktalarını yazayım sana. Şimdiden teşekkür ederim sağol.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu yorumun güzel olmuş yorumları seyrek yazarsan sayfandan takibimiz kolay olur yoksa sayfan doluyor takibimiz zor oluyor. Hazır tatilken istediğin bir grafik varsa çizeyim senin için

_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Buradaki yükselen destek hattı güzel olmuş abi eline sağlık. Böyle hatları sırasıyla daha yakın zamanlıdada takip etmek gerekiyor bence. Düşüşlerde bu hatlar çok önemli oluyor, bir üsttekini alta kırarsa sonrası onun Altın daki oluyor destek için. Yalnız uzun vadelide çekilen böyle trend hatlarının üzerinde bir çok geniş açılı hareketler oluyor alan olarak. Meselâ yerine göre 5 10 dolar lık hareketler oluyor daha fazla bile olabilir ana trend çok altlarda meselâ şuan. 30 dediğim değil onun altındada trend var göstergelerde ise nereye gideceği hakkında az çok işaretler var hangi trende değer mum durumları nedir bakarak az çok belli zamanda nereye gider belli oluyor. Teknikte çok özellik var takip için yerine göre hepsinden yararlanmak lazım diye düşünüyorum ben.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum