Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (123)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gümüş 1.0933 1.0984 PLT 31.53 3180 CHF 87.83 88.44 149.5152 150.3789 tatilde makasa ragmen uygun seviyeler gelirse değerlendirile bilir. Ytd.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()En son 35 dolar a yakın seviyelere geldiğinde de çok defa tatilde işlem yaptığımı yazmış ve 1.11 uzeri de tatilde hatırlatmıştım. 0.94075 e kadar da topladım. Gene aynı uygun rakam yakalarsam tatilde gene işlem yapabilirim yoksa bekleriz ytd.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Haftaya bizim piyasalar kapalı, 10 gün sonra ne olacağı belli değil. Şu anda takipteki kalalım full dolar dayim.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Katılıyorum, dediğin gibi 33.800 ve altı mantıklı. Geri çekişmeler sınırlı oluyor. Yaim çekilip bir gidiyor.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Platin 958 lere kadar iki kere alim ve iki kere de satış firsati verdi en 992 civari çıkıs firsati verdi tekrar 968 lete kadar cekilmiş geri cekilme devam ederse son çiktığım için geri giriş tercihim platin olacak inşaallah. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Derin93 alt yorum
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()30.70 şu an destek olarak görunuyor ancak hiç destege ugramadan da yoluna devam edebilir. Bu sebeple cikıs yapanlar kâr yazdıkça 33.80 den itibaren aşağı dogru parcalı geri girip cıkış girişle devam etmeli altin şişirildigi sürece gümüş fazla geri cekilmez hatta bekletse bile daha yukari deneyebilir aşağıyı beklemektense çiktiklarıni girip yukarıyı beklemek şü an daha mantıklı görünüyor. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Evet bı tık daha cıksınnyavad yavaş parcalı cıkıs dusunyyrm sız cıkıs yaptınzmı
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Reşat bey Altın düşmüyor gumus bir miktar çekildi 34 altı düşerse orada hangi destekler var...
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sen bilirsın kardeşım ben acele etmeden yukarı doğru artan oranlarda kademelı olarak kâr almaya devam ediyorum. Ytd
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Reşat bey bn ful gumusteyım satsam mı beklesemmı bılemedım
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Üçüncü kademe satışımı 1.10746 dan dolar a gecerek parite ettim. Her zamanki gibi yukarı dogru artan oranlarda kâr almaya aşşaği dogru toplamaya devam. Takip ettiğim alternatif urunler CHF JPY PLATİN ve NOK. Henüz alım yapmadım. 28.03.2025
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Şu anda alternatif ürünler cazip olan varmi metaller fırsat verecek gibi değil.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bıraz daha takip edip üçüncü kademe satışımı yapacağım ve gene acele
eeden yukarı doğru artan oranlarda kâr alarak geri dönüş yakadığım yerde de yerine koyarak veya alternatif ürnler alarak devam edecegim inşaallah. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumda iki hafta önce dikkatler sadece gümüsteyken Norveç kKronunu hatırlatmıstım 0.88 lerden 0.95 e dayandı iki haftada % 8 e yakın kâr birakmış.
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Evet bıraz karım oldu satıp alabıldım de sımdı de tajuodegım çok oyalandı bu sevıyelerde 40 fjyatları gelırmı
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kardeşim alımda da satımda da a acele etmemekte fayda var turp gazze benim orayı turistik bir yer yapacağım dedi Türkiye ciddiye alınamaz filinstine savaş tazminatı odenmesi gerekir diye rest çekti zelenski avrupa kanada rest cekti euro dolar parite si yükseliyor dolar TL karşısinda da düsuyor Irak ın bir bölgesinde Türkce ikinci resmi dil kabul edildi ve devamı da gelebilir. Ben gene beklemeyi tetcih ediyorum ytd.
Zau için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()0.9870 dolar ilavesi ile geri aldım 1.0526 dolara geçtim 0.94075 te üzerine dolar ilave edip geri aldım alt yorum nedense eksik çıkmış hepsi sayfamda zaten anında paylaşmistım?
0BeğenmedimŞikayet
Zau ()30.80 den alamadım kaçırdım treni. 1.05 ortalama olan malı taşıyorum abi. Extra alım yapmadım düşmezse de yapmıcam
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Madem elinde ful gümüş var girdigin parça kâr yazdıkça yukarı dogrü artan oranlarda dolar a geçebilirsin ilk parca daha az gumüs verip daha cok dolar alarak. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alttan geri kaç kademe girdin nereden hangi oranda girdin ve geri çiktin buna göre. Ben 1.08 e kadar çıktım 0.9870 te sinek 1.0526 ile dolar hediye etti aldim 0.94075 ten hediye doların üstune ilave ile aldim 0.95871 1.024245 ten çıktım sonraki hedefim geri giriş yapmazsam 1.10 uzeri ons olarak 34.20 üzeri ne zaman gelirse âsağida da 30.70 aşagişı gelseydi geri girecektim simdi 30.60 aşağısı gelirse girerim. Platin 929 aşağısı gelirse gelmezse beklerim. Ya da duserse Norveç Kronu toplarım. Önceki işlemlerinize ve elinizdeki orana göre belirlemeniz lazım. Yukarıda hediye
dolar belli bir seviyenin altinda hediye gumus dolar TL ons ile beraber yukselirse tepelerde TL biriktirmek doğru olur ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Bırsonrakı cıkıs hedefı yazarmısınz bnde teker çıkıyım dolaba gecmem daha mı mantıklı
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Evet bıraz cıkmıstım ama perşembe günü aldım cuma düştü çok az bı farkla alttan aldım elımde şuan ful gumüs var sağolun inşallah daha güzel yerlerde satarım
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Derin93 iki hafta önce altıda bir girip tepkide geri çıkabildin mi 33.40 a kadar çıkış firsatı vermişti.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Abbas__baş alt grafikte altının 2011 senesinde yaptığı tepe ve üçsene sert iniş yaptıği ve ancak 2023 te bu seviyeyi geçebildiği gorülüyor. Bence acele etmeden yukarı gittikce aralıkli artan oranlarda kâr almakta fayda var ytd. 2002 den sonra anormal artıs var dolar a karşı neredeyse 10 kat artıs var ve şu an tekrar altın standardına donüs ve hayali para con gündemde ve aşağı yukarı bütün ülkeler bu oyuna ortak ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()İnsalh o zaman erken gelır ne dıyım gerılımde var gıbı ama cıkısnyok işte baskılanıor
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gerilim devam ederse Martta da gelebilir bu oyun nereye kadar nasıl kurgulanmış bilmiyorum. Ben hedeflerimi çok onceden koydum paylaştım onun harici işlem yapmiyorum sure gene 6 ay. Haberleri takip edin derim. Yt.
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Anldım bılıorsuzdur bn eylülde aldık o günden bu yana doğru düzgün kar alamafım şuan olmadı gerekn fıyat 42 43 bandı bu ay ıcın mart ayı ıcınde gelmeznı
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Zamanını bilemem ortamı germeye ve altını sahte bir sekilde yükseltmeye devam ederlerse rasyoda geri cekilme yaptığı an dediğin rakamin ustune rahat atar ama çok düşük bir hedef. Gümuş 2023 te zaten o hedefe yaklaşmısti o zaman o rakamlari vermıstim ve ful dolar a geciş iyarisi da yapmıstım. Ben TL üzerinden ancak çok hızlı ani bir yükseliş olursa kâr aliyorum. 4 ay icinde 43 TL yi gecerse biraz TL kârı alinabilir aksi taktirde dolarla parite ye devam derim çünkü dolar TL yavaşta olsa yukarı gidiyor. TL de makas ta açık.
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Tm bakalım gıreyım bana göre de gumus çok ucuz kaldı bı atak yapıp 40 üstü ne zaman gelır