Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (175)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sürekli çıkış giriş fırsatı verdi aşağı doğru toplayıp yukarı doğru bir kısmıyla çıkış giriş yapana riske girmeden gittikçe daha fazla kazandirdı
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()İnşallah diyelim çok bekletti.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Devamı gelirmi yukarı yönlü
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Tekrar 33 dolar geçildi. 22.04.2025 saat 17:42
1BeğenmedimŞikayet
dolarkes ()Düzelttim kardeşim fesat insan çok
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yorumuma gene eksi verilmiş. Hayır başlamadı. Kanaatim ful acele ve sık işlem yapan her zamanki gibi gene kaybedecek. @Phoenix1 şu an değil iyice uyutmaları lazım geri çekilecekmis gibi yapıp yukarı. Ytd.
BEREKETİYLE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BEREKETİYLE ()Üstad Altın onsta satış başladımi elimizdeki gümüşlerinden euro ya geçmek mantikli mı zamanımı alttan almak icin yada tavsiyen nedir
0BeğenmedimŞikayet
Phoenix1 ()Şimdi altın bu kadar yükselmişken. Kar satışlarıyla beraber düşme ihtimali var. Eğer altını n balonu patlarsa gümüşü de beraberinde düşürürse, gümüşün 28ons - 29 ons aralığına kadar inmez mi?
Misal altın %10 düşse altın ons 3100-3150 seviyesine inerse aynı oranda , hatta daha da fazla bir oranda gümüş de %15 düşse gümüş ons 37 yi görür. Bu durumda gümüş/tl. 34,5 lira olacak
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bilmiyorum
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()Kardeşim Altın buralardayken o rakamlar çok zor gelir.
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Yarin cikis yapicam sanirim bn peki satsam alttan tekrr 34 35 tl rakamlari gelirmi
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()altın onstaki balon şişmeye devam ettiği sürece gümüş ons ta daha yukarılara gider ama istiyorsan biraz çık sen bilirsin ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Anldim bn cikmsk istiyorum artik gumus ten buralrdn cikmk mntiklimi
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bence evet düşerken cikılmaz. Yukarı tepki vermesi beklenir. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Suan bkliyimmi yani 33 solar ustunu
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Grafige bakarsan 4 dolar civarindan yükselmiş ondan sonra düşmüs simdi de 3 kat daha yükselmiş makul seviyelerde toplayıp bir kısmiyla çıka gire toplayan kaça katladı. Gümüş çok firsat verdi. Gidip tepeden alır elinde malla beklersen tabi zarar edersin akıllıca azar azar zarar kes yaparsan her türlü de kâr yazar. 5 senedir ben de bunu anlatiyorum
Phoenix1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Phoenix1 ()2011 de gümüş ons 38 dolar dan 12 dolara düşmüş 3 yılda . Bu zarar değil mi
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gümüş hiç bir zaman zarar ettirmedi sürekli giriş çıkış fırsatı verdi gene verir bu şartlarda bile altından çok daha fazla kazandırdı. Sabredersen her türlü düzelir. Gümüş çıkışa geçince de altını n en az iki katı kazandırır sabır. Ñe kadar bekletir kimse bilemez. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Hayır düserken değil yukarı giderken takıldikca ytd. 33 dolar üstü. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Resat bey burdan satis yapmalimiyim gumhs cok geride altina gore bu durum nasil toparlar
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet ne kadar bekletir bilmiyorum ama geri dönüş olacak diye düşünüyorum. Rasyo ve Altın ons ilişkisi normal değil. Ticaret savaşları ve sıcak savaşla ilgili endişeler devam ettikçe rasyo ve altın ons yukarı devam eder ama tahminde bulunmamız imkansız bunun teknikle alası sıfır. Altın kasten yükseltiliyor. Geri cekilme durumunda elinde gümüş olmayanlar gümüş ons 31 dolar civarı kademe alıma başlayabilir. Ne kadar bekletir bilmiyorum. Rasyo ve altın onsun yukarı devamı halinde gumüste ikinci kademe çıkış rakamım 34 dolar üstü. Daha once gene kriz döneminde rasyo 128 lere kadar çıktı ve kısa zamanda başaşşağı çakıldı. Altinı yüksekten alıp satamayan sürekli uçacak diye bekleyenler er ya da geç zarara girer kanaatim böyle ytd.
1BeğenmedimŞikayet
BEREKETİYLE ()Üstat Altın gümüş rasyo hakkındaki görüşün nedir 103 lerinde üstünde artık altın yukselirken oda artıyor gümüşte sıkıştık kaldık geri dönüş olacakmi
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Mesajınızı yeni gördüm. Gümüş ons 32.90 bence beklenmeli alırsın uçuyoruz derken geri çekilir satmazsın terste beklersin Altın balonu nereye kadar sişecek ne zaman çakılacak bilmiyorum daha önce yükseldikçe alanlar senelerce terste kaldı. Bu sene bir günlük grafikten baktığimizda gümüşü aşaği doğru toplayıp bir kısmiyla giriş cıkıs yapanların altından çok daha fazla kazandıkları net bir şekilde görülüyor. euro ile ilgili daha önce de yazmıştım. % 100 isabet oldu. Cevabım aynı yukseldikçe kademeli olarak dolar a geri dönüşte de Nok gümüş euro hangisi uygunsa o alınabilir. Daha önce platin chf jpy de yazmıştım değerlendiren iyi kâr etti. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
BEREKETİYLE ()Elimde euro var burdan gümüş alınmalı mı beklemelimi
0BeğenmedimŞikayet
BEREKETİYLE ()Üstat dolar euro dusermi böyle olunca şimdi 350 puan düştü çünkü yada görüşünüz nedir
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()0.92 lerden alım firsatı vermişti o zamanda aldırmamak ve panikletip sattırmak için manipulatörler sayfaya yağdılar
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sayfada gene zararlı paylaşımlar yapıliyor. Bu sebeple bir hafta önce alt yorumda yaptığım paylaşımı tekrar okumanızı ve 23 dolar ı hedef gosterildigini de hatirlamanizi isterim ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben yükselirken almam bence kademeli olarak dolar a geçiş yapmak lazım. Yön veremiyorum çünkü Altın onstaki balon manipülatif olarak şişirildiği sürece yukarı yönlü devam eder sonra beklenmedik zamanda aşağı doğru sert iniş riski var. Ben ilk parçamı daha az gümüş verip aynı doları almak suretiyle satmıştım. İlk parçamı yerine koymadığım sürece ikinci kademe çıkış daha az gümüş verip daha fazla dolar alarak 34 dolar üstü olur. Süre 4 ay. Acelem yok.
Kardeşim ben en son 22 dolar seviyesinde alım yaptım. Alım yapmıyorum giriş çıkışla devam ediyorum. Yedinci turda 1.10746 ya kadar dolara geçış yaptım 0.98848 e kadar da uzerine dolar ilavesiyle gram artırarak gümüşleri yerine koydum. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
BEREKETİYLE ()Üstad bu rakamlardan Altın gümüş almakmi lazım yoksa satmakmi lazım yada alım satım için beklemek mi lazım yön veririmisin