Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (165)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()@Zeyce61 bak benim grafik attigim gun periyotta 26.3 dip sarkarsa 25.8 veya 25.3 dip yazdi.
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()@Cihanara
için Periyot
(1 hafta önce)
Konu: Düşmeyen yorum
Alt yoruma düzeltme günlük gümüş ons grafiğine bir daha detaylı baktığımda Losun da dediği gibi 23.9 tehlikesi artık büyük ihtimalle kalkmış görünüyor! bunun sebebi gümüş onsun yaklaşık iki aydır 26.70 üzeri güçlü duruşu diyebiliriz!26.30-25.8-25.2 bu üç rakamdan biri büyük ihtimalle, bir süre gördüğümüz son dip rakamlar olacak gibi görünüyor! Ama Altın onsda bana göre aşağıda 2180 rakamını görecek gibiyiz, platin şuan kısada yukarıya en az 990 test edece gibi, daha üstleri de test edebilir 1050 civarını hacim güçlü olursa 1100 bile görülebilir! Ama platine parantez açayım pkatin için, bir süre 952 altı ucuz,990 üstü pahalı görünüyor haftalıkta 3 seri kapanış yapana böyle gider gibi...
Hayırlı akşamlar diliyorum umarım paylaşım düşer ve işinize yarar...
Gümüş için Deniz86
(1 hafta önce)
Konu: Düşmeyen yorum
Bu beklediğiniz 25.8 ve 25.2 gelme ihtimal olan rakamlar bugün veya cuma gelir diyebilir miyiz. Teşekkürler , hayırlı akşamlar.
https://altin.in/periyot/7
Bak bu da alt yoruma düzeltme yazisi.
Git baskasina camur at. Biz senin sallayabilecegin kisiler değiliz. Benim tüm hesaplarimi yazarim sana. dolar 18 tl ye cikip 11 12 hedefi verdikten sonra 3 5 yil 18 i gecemez dedim. Yanildim. 5 ay sonra 18 oldu bir daha dolar yorumu yapmayi biraktim. onun disinda da bir tane hatali analizimi bulamazsin.
Istifa ettik diye arkamizdan konusma gelir cevabini veririm ben
2BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()@Cihanara bu da yeterli olur galiba
Yok burada 23.9 bekliyor gelmedi dersen de gecen hafta ki yorumlarindan 25.12 asagisini beklemiyorum 26.3 de dönmesi gerekiyor yorumlarini da atarim.
Herkesi senin kaptanin gibi salliyor sanma. Klavuzu karga olanin burnu b. ktan cikmazmis. Burnunuzu temizleyin
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bilmukabele...
3 rakamdan biri dipmiş galiba:)
Haftalık 240 bar rsi alta kırarsa asıl roket o zaman:)
Hayırlı akşamlar diliyorum
Deniz86 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Hayırlı akşamlar sevgili meslektaşım :) bereketli kazançlarınız olsun her daim.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Sevgili meslektaşım:)
@Deniz86 hayırlı akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()aşağıda 26,30 desteği tuttu sanırım:))
2BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bütün xler 26 ya:)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Şimdi görebildik, dün paylaşmışsınız ama yine sayfaya, emeğinize sağlık , teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()alt yorumda gümüş ons tahminimi yazmıştım
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()gümüş ons strateji!
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için..
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@Terlikci onslar için genel analiz
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Gümüş ons Analiz alt yorum
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Gümüş ons platin Altın ons alt yorum
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Gümüş ons alt yorum
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Rasyo alt yorum
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Rasyo 88'ler tamam aklımda :) takipte olucam.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Ayrıca rasyo şimdilik max 88.58 direncine kadar gidebilir gibi duruyor! (Alım için bu rakam da takip etmeye değer diye düşünüyorum)
Ve ek bir bilgi rasyonun 83.22 haftalık seri kapanışlarda gümüş lehine döndüğünü tam olarak söylebiliriz...
2BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Parantez olarak belirteyim 25.8 aslında hem günlük hem haftalık destek rakamı diyebilirim... hayırlı geceler
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Kısada Zaman vermek pek de bir işe yaramıyor maalesef!
Ben alacak olsam ilk 26.3 dan 1x alırdım 25.8 den gelirse 2x 25.2 den 3x şeklinde yapardım, ama 26 Altın a inmez ve yataya sararsa bütün xler 26 ya:))yada nerede yataya sararsa...
Aslında yükselişe inan için bu üç rakamda fark etmez bence...
Hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Bu beklediğiniz 25.8 ve 25.2 gelme ihtimal olan rakamlar bugün veya cuma gelir diyebilir miyiz. Teşekkürler , hayırlı akşamlar.
3BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Alt yoruma düzeltme günlük gümüş ons grafiğine bir daha detaylı baktığımda Losun da dediği gibi 23.9 tehlikesi artık büyük ihtimalle kalkmış görünüyor! bunun sebebi gümüş onsun yaklaşık iki aydır 26.70 üzeri güçlü duruşu diyebiliriz!26.30-25.8-25.2 bu üç rakamdan biri büyük ihtimalle, bir süre gördüğümüz son dip rakamlar olacak gibi görünüyor! Ama Altın onsda bana göre aşağıda 2180 rakamını görecek gibiyiz, platin şuan kısada yukarıya en az 990 test edece gibi, daha üstleri de test edebilir 1050 civarını hacim güçlü olursa 1100 bile görülebilir! Ama platine parantez açayım pkatin için, bir süre 952 altı ucuz,990 üstü pahalı görünüyor haftalıkta 3 seri kapanış yapana böyle gider gibi...
Hayırlı akşamlar diliyorum umarım paylaşım düşer ve işinize yarar...
3BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Şuan alım stratejisi nasıl olmalı!
Aslında beklediğimiz ve tutmasını beklediğimiz 26.30 yanmış elinde olmayan bence alabilir,25.8 gelirse de bir miktar daha alınabilir! ve Bir miktar 26.30 desteğinin tutmama,23.9 gelme ihtimaline karşı nakit tutabilir! ama şahsi kanaatim 26.30 desteğinin tutacağı yönünde haftalık kapanış olarak bakılabilir! şuan benin beklentim 25.8-26.30 bandından 30-32 ve oradan 23.9 son düzeltme ve 36-42 şeklinde... Ama benim bu sene max bekkentim 35-36 arası...
Not:bu hareketler zaman alacaktır!
Ayrıca 23.26 beklemiyorum ama olur da gelirse stoplanır
Herkese bol ve bereketli günler diliyorum
2BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Gümüş onsda Görüntü 26.30 desteğini biraz ihlal edip(25.8 olabilir)yukarıya doğru yol alabilir gibi görünüyor! Alt yorumdaki senaryo işleyecek gibi görünüyor
Herkese hayırlı günler arkadaşlar
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()herşey bir dokunuşla başlar:)
alım bekleyenlere riske değmez! demiştik! alsat işi başka tabi... destekler alt yorummda var
3BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Alt yorum hâlâ geçerli! ama bir açıklama yapayım...
27.53 Altın a dokundu bu düzeltme en az 26.30 max 25.4 e kadar olmalı sonrasında 30 ları tekrar dener diye düşünüyorum, asıl büyük düzeltme 30-32 arasından, grafik oluştukça netleşir! Ama benim beklentim 30.5-30.7 gibi bir yerden 23.9 yakmasıydı... açıkçası büyük düzeltme (yüzde 20-22'lik olan)süreci uzadı bana göre...
Attığım 45'lık grafikte Fibonacci destekleri var isteyen bakabilir! az önce alt yorum olarak atmıştım.
Hayırlı aksamlar
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()gümüş ons yol haritası alt yorumdaki gibi olabilir
2BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bu gümüş ons buradan direk 30.54-7 yaksa iyi olacak! yoksa yol biraz zikzaglı olacak gibi duruyor, başınız dönebilir:)
Alt ekranda belirttiğim 27.53 Altın a dokunursa 25 lere kadar salıp,30 ları tabelada yakar 23.9 civarına sert düşebilir sanki... şimdilik 27.53 altına dokunmadıkça üst hedefleri geçerllliğini koruyor! Ama 45 dklık zaman dilimine kadar olan grafiklerde ki rsi negatif uyuşmazlıkları atıp gitmek isteyebilir! saatlikten sonraki grafikler yükselişi hâlâ destekliyor...
Hayırlı akşamlar diliyorum arkadaşlar
Net yazmaya çalıştım inşallah doğru anlaşılır ve yorum düşer...
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()ihtimaller alt yorumda