Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0469 03:37:24
EUR 36.1753 03:37:24
USD 34.5321 03:37:24
ALTIN ONS $2672.2300 03:37:24

Konu: Düşmeyen yorum

İnşallah, ekran attım düşer

Yorumlar (165)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

@globalkriz destek kirilacak gibi duruyor insallah pişman etmez dedik. Kesin düşecek demedik

ILosAnarquistaI için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

@globalkriz 27 28 e inse bile 30 31 arasina cikacak diyor.

Tersteki adama

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Insşallh?

1BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Aynen kardesim herkes icin hayirlisi olur insallah :)

Deniz86 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Deniz86 ()

Aynen, risk de yerinde düzel.

1BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Evet o yuzden her zaman soylerim yok sayabileceginiz miktarlari yatirin diye :)

Ben yok sayabilecegim miktari attim yok oldu :)

1BeğenmedimŞikayet

Deniz86 ()

bitcoin , altcoin vs onlarda risk fazla. Bir kere alıcam dedim, baktım ailede annem, kardeşlerim etrafımda "amacın ne bizi batırmak mı istiyorsun" dediler. :)) deneme fırsatım olmadan geri adım attım. Sanal tehlikeli , riski çok.

0BeğenmedimŞikayet

turkuazdeniz ()

@ILosAnarquistaI bugün kırılma ihtimali var mı? Yoksa daha yukarıları mı gider hocam, gösterge ve teknik ne diyor?

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

dolar dan dolayi kardesim. Valla dolar 6 7 liradan 32 liraya 5 kat cikti ekonomi çoktu.

Dolara endeksli ne varsa hepsi uctu.

3 sene once sanal bir altkoin aldim aldiktan aonra tam 56 kat düstu 3 ay once de ilk aldigim yerden 10 kat asagidaydi benim param tl olarak iki katina cikmisti :)

Simdi ben snaalda zarar etmemismi oldum :))

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Saglam destekti 32.5 a cikarkwn de buradan destek aldigi icin hemen kirilmadi. Bakalim abd ile kirilacak mi

turkuazdeniz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Guzel kardesim cok bagimli olmayacaksin

Aldin diyelim 22 dolar da 32 mi oldu sat bekle duserse duser

Baktin dustu 26 27 ye alirsin yine uzun vade beklersin baktin gene cikti 32 ye yine satarsin.

Baktin cikiyor bu defa gider baska birsey alirsin :)

Tek yatirim urunu gumus degil yani.

Ama alip satmazsan ne eksilir ne azalir sadece sayilar degisir banka hesabinda :)

Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Deniz86 ()

Ons için doğru öyle, ben alım gücü açısından dedim fena sıçradı diye :) yanlış ifade ettim özür :)

0BeğenmedimŞikayet

turkuazdeniz ()

@ILosAnarquistaI neden kırılmıyor bu hocam?

0BeğenmedimŞikayet

Azrcll ()

Ne yapalım abi korkak yatirimciyiz karı koca memuruz maasimizn arta kalanı ile birikim yapıyoruz sen sonuna kadar haklısın tesbitin çok doğru ama küçük korkak yatirimciyiz iste

1BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Altin fena sicradi dediginiz 3 yil once sanirim 2080 leri gordu sonra 1610 a indi tepeye gore de yuzde 20 cikmis oldu :)

1610 a gore de yuzde 50 :) bu fena bi sicrama degil :)

2 yilda yani yuksek degil

0BeğenmedimŞikayet

Deniz86 ()

Evet öyle dediğin doğru ama altın fena sıçradı, artık aşiret olmayan düğünde Çeyrek dışında bişey takamıyor. Yakında 1 gramlık takıları görür düğünler...

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Bakalim 29.4 destekti kirilacak gibi duruyordu alim yapmadik insallah pismqn etmez bizi diyelim

Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Altin icinde
2011 de 1920 dolar gordu
2020 de 2080 dolar oldu

Abd de altin alan adam 9 yil terste kaldi :)

69k dan sanal alan biri bile 2 yilda tersten cikti bunun neresi guvenli liman :))

Turkiyede dolar her sene artmasa altin alan aldigina pisman olur cogu zaman :))

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Anldım pekı, acele etmıyım o zaman bu drdıgınız bolgelerı tekıp edeyım insalh gelır uzun süre oldu tl dr kaldım 2 bucuk ay olmus zaten artık parıtelı işlem yapıcam pek tl de kalmam

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Bakalim kardesim bugun dusus devam edecek mi yoksa bi tepki yapacak mi yukari. 29.1 de aylik bolingerin icine giriyor belki o sira dusus hizlanip 28 dolar a kadar dusebilir.

Bugun icin gelirse

28.7-29.2 arasi alim bolgesi olarak degerlendirilebilir

28.0x ler gelirse de alim yapilmali.

27.4 gelirse full alim yapar beklerim

Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Deniz86 ()

Evet bu sözü çoğu kişi kullanıyor, Altın için de çıktığı yeri unutmaz diyorlar :)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Güzel düştü alımlara Baslayınca mutlaka etıketleyın bnı

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Kardesim yanlis anlama ama 7 lirada aldiginda gumus 27 28 dolar lardaydi.

Gumus 17 dolara indi 32 dolara cikti. Hic birinde satmadigin icin bir kar yapmis olmuyorsun.

Bizim ulkemizde altin gumus iki ayakli yani sadece ons ayagi yok. Dolar 7 liradan 32 liraya cikmasaydi kardesim senin elindeki gumus suan

29.6÷31.1×7= 6.66 olurdu :))

Yani dolar 7 lira kalsaydi elindeki gumus 6.66tl olacakti. Gumus ciktiği yeri unutmaz diye bir yalan var ortada :)

Abd vatandasi 2011 de 50 dolarda gumus alsaydi 13 yildir terste hala da terste 13 yilda dustugu yeri görememis.

Yani polyanalara cok bakmayin. Bol kazanclarin olsun kardesm

0BeğenmedimŞikayet

Azrcll ()

Sıkıntı yok kardeşim 7 litalardan toplamistim pandemi zamanı gümüşü o yüzden yapacak bir şey yok hep düşecek halı yok ya geldiği yeri unutmuyor bu gümüş 4 yıldır ben böyle gözlemledim saygilar

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

dolar a bakma hocam o duser cikar sagi solu belli olmaz :)

Ons bazinda dusurun :))

Keremini için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Keremini ()

Ben aldım 1 gr 1 saat once ama dolar da düşüş oldu. :)))

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

1 gr arada al hocam :)

Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Ben satmanizi onermistim ama siz uzun vade duserse alirim demistiniz.

Bu sitede bir urun cok yukseldiginde bir grup cikar ortqya daha da cikacak ucuyor kaciyor der kimseye sattirmaz.

Urun o kadar dusmustur ki o zman da baska bir grup cikar dusuyor batiyor cakiliyor der elindeki mali zararina sattirir.

4 yildir sitedeyim. Tepeler de en tepeyi bekleme sat diplerde en dibi bekleme al demisimdir.

Yilda 3 5 al sat yap elindeki mali en az yuzde 60 70 arttir demisimdir. Kim yapiyor peki hickimse :)

Insallah derin bir dusus gelmez gelirse keskeleriniz daha cok olacaktir. Bol kazanclar kardesim

0BeğenmedimŞikayet

Mekan61 ()

Sen de mi brütüs)

Trabzonlu_Mimariçe için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum