Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0468 03:07:36
EUR 36.1796 03:07:36
USD 34.5376 03:07:36
ALTIN ONS $2670.1250 03:07:36

Konu: Düşmeyen yorum

İnşallah, ekran attım düşer

Yorumlar (165)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Trabzonlu_Mimariçe ()

Garezi bize :)

globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Almadığında da rokete bağlar bu işler böyle=)

Trabzonlu_Mimariçe için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Trabzonlu_Mimariçe ()

Bak biz alalım buralar şelale olmaz ise bende bir şey bilmiyorum :) gözünü en az 27 de açar ordan 24 e kadar yolu olur :)

Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mekan61 ()

Yarın belki bir gram alacağım denemelik; ) destek nasıl kırılır göreceğiz:) ters indikatör olarak iyi çalışacağım ::) @ILosAnarquistaI

Keremini için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Salih_C ()

Hadi bakalım)

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Azrcll ()

Dusuklerden parite çok yaptım ama bu sefer yüksekti hayırlısı olsun

Thunder55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Thunder55 ()

Hocam bir yanlisin olmasın dolar parite si herzaman daha düşüktür kardeş bana kalırsa yön yine yukarıya gidecek lakin haftaya Fed var o nedenle Fede kadar yukarı gitmeyecegini dusunuyorum

Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Azrcll ()

Bosverdim artık beklemeye devam abi ben zaten uzun vadeciyim

globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Azrcll ()

3 kilo satmıştım keşke daha çok satsaydim kısmet güzel abim

ILosAnarquistaI için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Azrcll boşver grafiği adamlar grafiklerde istediği desteği istediği direnci patlatabiliyor zaten şans artık

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Kardeşim ons 32 oldugunda sana bir kac kez soyledim kar cebe yakisir arada kâr almak iyidir diye.

Suan beklentim asagi yonlu ama olur mu olmaz mi bilemiyorum

0BeğenmedimŞikayet

Cancan28 ()

Evet bakalım kısmet olursa bende öyle bir düşünce içindeyim tabi 30-31 gelirse artık hayirlisi diyelim kardeşim emeğin icin tsk ediyorum..

0BeğenmedimŞikayet

Azrcll ()

Yaptık işte bir hal dedim ki gümüş çok düşmüş TL olarak nerdeyse 3 lira düşmüş geldiği yeri unutmaz sattım gümüş aldım şimdi yükselince hatamı daha iyi anladım
Abi siz grafik inceliyorsunuz grafikler ne diyor çalıştığım için çok takip edemiyorum fikrin önemli benim için öğrenebilir miyim

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Aynen kardeşim:))

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Istikrar iyidir abi :)

Bu sira seviyorum para yok bir gol lazim lazio dan :))

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Kardesim yanlis anlama ama niye dolar i bozup gumus aliyorsun zarar ustune zarar.

Parite yapmayacaksan gumus alman inan mantiksiz.

2500 dolar la 30.12 de gumus aldiysan 31.5 olsa belki 2500 dolarini geri alabilirsin.

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Aynen üç haftadır düşüyor 3 $ düşebildi! en azından istikrarlı düşüyoruz:))

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Sen seviyorsan vardır bir bildiğin kardeşim, Allah gönlüne göre versin:))

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Düşüsler yavas olunca oraya da bakalim ne zaman gelecek abi inat etti inmiyor :)) 1 hafta da 1 dolar iniyor :) 2 hafta daha var hahahaha :))

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Lig bitti nerede atacak? sanal da mı:))

0BeğenmedimŞikayet

Azrcll ()

Abi merhaba yorum bekliyorum gümüş üstüne 30.12 den alimlar yaptım işin garib yanı 2500 dolar bozdum TL olarak gümüşü aldım çünkü parite oranları yuksekti ... tuhaf olan dolar da yükseldi

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Şöyle diyeyim kardeşim 27.2-27.4 test edilebilir 28 bandı turarsa dediğin 30-31 seviyeler yanar ilk tepki olarak ama minimum zaten 29.4 yakar diye düşünüyorum:))

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Bu sira lazio seviyorum bir gol atarsa güzel olur :)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

27, xx ler iyi gibi:))

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

İnşallah kardeşim:)
O günleri de görürüz...

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Yani kademe alimlar iyidir.

28.7 29.2 arasi eldeki kadar alim yapilabilir.

Eğer yukaridaki aralik gelirse oradan 30-31 arasina cikis bekliyorum ama umarim yanilmam diyeyim

Cancan28 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cancan28 ()

Kademe aldık ama kardeşim bilemedim biraz daha bekleyip eklesemmi yoksa bu kadar mı risk alsam bilemedim

1BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Yok kardesim ne 17 si :))

Suan icin 25.7 asagisi yok bende o da gelir mi bilmem :)

Benim 17 leri konusmam icin en az iki ay dusus yonlu grafik olusmasi lazim onda da 23.5 dip dedigim yeri iğnelemeli :)

Senin bu kadar şanssiz olabilecegini düşünmüyorum. Simdilik rahat olabilirsin 27 28 ler gelse bile 30 31 arasina bir tur daha cikabilir yani satis firsati illaki olacaktir :)

Cancan28 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

:) bir gün de sansli oldugum zamana sahit olursun insallah abi :)

0BeğenmedimŞikayet

Cancan28 ()

Yok kardesim daha bahtsizlari da var emin ol kaç tür bekledik ha şimdi ha birazdan derken 3_4 tür ilerledi biz aldık millet 22 filan hatta siz de 17 bile gelebilir diyorsunuz :? - )

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum