Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (104)
1BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Mesaj alındı teşekkür ederim sağolun
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Fed in ağzına bakarak her zaman zarar edildi. Kasa ve masa daima kaybeder yalancı çobanlara bakmayın satranç oynar gibi piyonlarla veziri düşürüp şah mata gidin derim ytd
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ful işlem kaybeder ytd. Onu da alt yorum olarak paylaşmak istiyorum
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Bu durumda profesyönel biri hicbir sey yapmaz bekler. Bizim gibi risk severler füstü diye dalar, artik şansa. Veri düsük gelirse ucururlar, yüksek gelirse nanay
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Baktım dolar la alım satım makasları da fazla değğmez satsan yenıaını yukarılardan alıyorsun
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()dolar da da makas açmışlar
0BeğenmedimŞikayet
Boyka35 ()dostum satış felan yok 29 ons 30 tl hedefte rasyo bekleniliyor
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Tl ile oyle de dolar la alıs satısta o oadar makas olmuyor
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Satış için makas lar çok yüksek abi
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Hafıften satıslar baslamıs olabılır yarınkı verı oncesı normal bence hala kuvvetlı ama ısteyen kar alır satar ben ya herru ya merru dıyorum
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()990 la alakasi yok, altin satis yedi kardes
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Platın 990 direnç demiştm 989 dan dönmüş bugun
Jungheinrich için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Platin 1130 u gecerse gümüsteki 26$ zirvesine gelmis olacak. Daha ondan sonra bi %10 u daha var belki %20 si
altin_takipçisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altin_takipçisi ()Platin zirvedemi yilmaz 1.900 usd buraya geldi gumus zirvedemi 49 usd en üst seviyesi
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Olaya öyle bakmayin, bereket versin diyip önümüzdeki maclara bakmali. Ortada bor zarar yok bence.
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Yukselenı almaktan düşeni satmaktan korkma yalnız şayet düşüşe gecerse geregınde zarar kea yapmak gerekır şu anda tum metaller zırvede
0BeğenmedimŞikayet
altin_takipçisi ()Allahualem 1000 /1050 denemesi yapabilir kalıcı olmazsa tekrar düzeltmesi gelir
Platin zor bir metal
0BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()Platin şuan alınır mı sizce , düzeltme yaparsa o da çıkmaz kolay kolay
0BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()Erken sattık herkes gibi , kârdan zarar büyük
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Hayirdir nasil zarar ettiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Ben de satmıstım sonra platın aldım sız de keske oyle bıraeyler yapsaydınz Platın gumuse gore daha ucız ve yukselme ıhtımalı daha yuksek bence . Gümüşün öıkışı spekulatıf bugun cıkar yarın dramatık düşer guvenılmez çıkışına da düşüşğne de
0BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()Zarar büyük
0BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()Şuanda pismaniz yılmaz bey
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Gümüş satan önce pişman olur sonra ıyı kı satmışım der:)
Lucky_38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lucky_38 ()Gümüş ons olarak 62 $ lar konuşuluyor :) gümüşün çoğunu sattım 10 kilo kaldı keşke dün düşüşde ilave yapsaydım ama gümüşün tersi de malum gerçi bu ortamda pek de terste bırakacak gibi değil alıcı çok
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Bu gıdısle rasyo 81 ara destek 78 ana destegıne doğtu gıderse şaşmam
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Gümüs 30$ olursa felaket moral bozar 25-26-27 den verenler icin keyifsiz bir sürec baslar:) Cünkü 35$ hesaplari baslar artik. Aralarinda ben de varim malesef. Platinden yaklasik %10 kar aldik da teselli oldu biraz. Gümüste de kalsam ciktiktan sonra %12 gitti, 25$ 3$. Gümüsten ciktigimin tamamini platine girsem ayni hesaba geliyormus, gümüslerin tamamini 28$ dan satmis gibi oluyormusum:) ama biz yarisiyla islem yaptik, olsun bereket versin. Hayirli bayramlar
0BeğenmedimŞikayet
Ultravolet ()Onda yokmu makas
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Yılmaz abi bende dün aldım bu sefer satmak yok :) 1030 en az sonra kırılım yapacak mı o zaman bakarız inş . Tüm yatırımlar coştu elde telefon bir ona bir buna bir şuna derken akşam oluyor :) tatil olsun artık .. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Ben dolrla al sat yapıyorum tl ilgilendirmiyor beni
Ultravolet için cevaplandı (yorumu göster)