Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (181)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Evet 32 ye yakın aldım bu kadar düşük terste kalmak morelımj bozdu pekı cıkıs olduğunda yazarım bn sıze bnım pek bılgım yok nerde satabılırım
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bozma moralini kardeşim yukarı tepkisini versin bakalım nereye kadar gidecek bir kere daha aşağı dönüş yapsın bir sonraki tepkide çıkış seviyesi belirleyelim şimdilik işlem yapmadan beklemek en iyisi. Zaten zarara girmezsin en fazla bir süre beklersin düşüp aşağıda kalacağını bekleyenler boş hayal peşinde.
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Vala bıdakı satısta yazarmısınız çokk fazla zararım var vala sınırım bozdu Gümüş bı kdar düşüş bn aldım dıemı anlmdım kaç aydır dıp zırve yapan Gümüş düştükçe düşüyo
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Derin93 alt iki yorum sanaydı 1 hafta önce uyarmıştım
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()İğne atabilir alt yorumu hatırlatıyorum. Daha önce çok aşağılara iğne attı ya sonra
Ful girdim ful çıktım diyenler dolar artırdım diyenler ellerinde dolarla kala kaldılar. Zarar üstüne zarar eklediler biz kaç tur attık aşağıdan geri topluyoruz sinel az yerine çok kaybetmeye karar verdi.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sen de sağ ol kardeşım ben girilecek çıkılacak yerleri yazıp kenara cekiliyorum her ne kadar işlem kaçırsam da syrateji ve hedefler hep oturdu yukarı tepki vermesi durumunda gene tedbir olarak biraz kademe çikıs yapacağim insaallah ve kendime not başlıği altinda toplu olarak da paylaşacağım inşaallah puanlamamı da şimdiye kadar hiç kapaadım sayfa sapığı isterse rahatça eksi verebilir.
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK_35_ ()Günaydın Reşat bey kardeşim, nasılsın?
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Evet abi o konuda aramızda fark var bende engelli olmasın dedim çok uğraştım ama çok ısrar ettiler dayanamadım başladım yine engel atmaya yapacak bir şey yok bize karşı ağız dolusu hakaret edenlere prim verenler ikili oynayanlar kendi işlerine baksınlar artık bize uymaz bu tür işler sen iyi bilirsin bizi ben bir yere kadar sabrederim ama sonrasında gerekeni yaparım senin gibi değilim bu konuda uyarın için çok teşekkür ederim abi seni iyi tanırım sağolasın iyi niyetle söylediğini biliyorum varol
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sen de sag ol kardeşim ben de zaten sadece sayfamdan takip edenler için yaziyorum yoksa senin hesap takibe alip sayfadaki boş faydasız saygısız engelcilere prim verenler için değil bunlar zaten bolca zarara girdiler ve zarar etmeye devam etmek istiyorlarsa kendileri bilir. Aramızdaki fark bende engelli kimse yok sen de kendini yorma yaz geç seni sayfandan takip eden anlık takiplerinden faydalansın gerisiyle muhattap olma derim gene de sen bilirsin.
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Sağol abi sen uyarmaya devam et herkes için değmez ama değen bazı dostlar var faydası oluyordur illaki vazgeçme bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum dostlar ve bazı takipçiler için gerisi boş muhabbet emin ol
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Eline sağlık kardeşim arada bir telefondan sayfa zararlilarınin yorumlarını görüyorum ve her ne kadar kıymeti bilinmese de uyarıyarmaya devam ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Reşat abi her 2 tarafıda yakından takipteyim abi rasyo iğneleme falan yapıyor ama yön alta doğru bence abi fazla gideri olacağını düşünmüyorum ben üste doğru hareketlilik ve gümüşte düşüş işareti aldığım an uyarı yaptım 29 da aslında işaretler daha üstte geldi ama netlik daha altlarda oldu gördüm yazdım bugün bazen hafif yanıltıyor grafikler ama az çok işaretler belli oluyor parçalı alın satın diyorum elimden geldiği kadar uyarıyorum gidişatın farkındayım yani az çok sağolasın uyarın ve bilgi paylaşımın için
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumda çıkış için belirlediğim hedefler geldi ve tedbir olarak 32 dolar ın üstünde TL ile çıkıp sinek in hediye ettiği dolarların birazıyla 0,89230 dan girdiğim parçayı 0,93 üzerinde bir yerlerde çıkıp parça çıkış seviyemi 33 doların üstüne taşımayı düşünüyorum. Tabi gene kaçırmazsam. Altta bir kademeyi kaçırdım. Benimle hareket eden takipçilerim için şimdiden paylaşmış olayım. Gene işlem kaçırabilirim. Ons olarak bir sonraki kademe çıkış aralığı 29,82 32,50 ve geri çekilme olmadan direk 1,618 e gitme ihtimali bence düşük. Şimdilik yukarıdan 22 20 dolar seviyesinde maliyetlendiklerimizle % 25 i ile işlem 20 doların altında maliyetlendiğimiz % 75 sabit.
% 120 tamamlayana kadar bayağı uğraştıracak iki yöne de tedbirli olmakta fayda var.
@_Gümüşçü_ rasyoda dalgalanma ve yukarı iğne atma gümüşte de aşağı yönlü risk devam ediyor.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gümüşün yukarı tepki vermesi durumunda 28,784 29,400 aralığını takip edip son girdiğim kademeyi aynı dolar ı geri almak ve daha az gümüş vermek suretiyle çıkacağım yukarı devamı halinde % 75 elimde sabit kalmak şartıyla çıkışa geri dönüş yakalanan yerde de sadece gram artırarak devam inşaallah. Oyalanma devam ederse çıkış oranım % 20 ye ve sabit tuttuğum oran % 80 e yükselecek inşaallah. Hiç zarar etmedim diyen yalan söyler diyerek sataşanlara şu ana kadar cevap vermedim işlemlerimin tamamına yakını sayfamda ve ne ben ne de beni takip edip benimle beraber hareket eden şimdiye kadar zarar etmedi. Söz gider yazı kalır isteyen sayfamı inceleyebilir.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Tekrar uyarıyorum engelci listesini ve zarara girilmemesi konusunda çeşitli uyarıları konu başlıkları da vererek yapmıştım isteyen sayfamı geriye doğru inceleyerek sayfa zararlılarından korunabilir geçmişte yazdıklarına ve yaptıklarına benim de şu ana kadar yazdıklarıma ve yaptıklarıma bakmanız faydanıza olabilir kritik zamandayız. Söz gider yazı kalır aynası iş kişinin lafa bakılmaz ama hala yüssüzce birşeyler yazdıklarını gördüm ve insanlık icabı uyarma ihtiyacı hisettim. Yt.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bu gri alanda kaç kademe verirse dönüşün muhteşem olacağını düşünüyorum hedef 2025 ve sonrası.
Kardeşim ben asla ful almam daima kâr alarak ve ortalama düşürerek ilerlerim sen bilirsin. Neden ful elinde dursun o da kazanmasın yukarı tepkide kâr alıp dönüşte de ekleyerek devam etmek daha iyi değil mi ? Bak en son 22 dolar seviyesnde ekledim defalarca da çıktım girdim sen 27 doların üstünde ful gireyim diyorsun 33 doları geçse sadece 6 dolar kârın var dolar ise zaten zarar garantili. Ytd.
Boyka35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Boyka35 ()27.60 bekliyorum full alım yapacam buralarda tepki yok gibi daha gidecek sanki
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Tabi ki ama benim prensibim asla ful yok desteklere tutundukça girip birazıyla tepkilerde kâr alıp geri dönüş yakalanan yerde de sadece gram artırarak devam etme zamanı diye düşünüyorum. Geri çekilme devam ederse 1 almışsak daha alttan 2 4 8 katı Allah ne verdiyse. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ful olmamak ve geri girişte acele etmemek konusunda yaptığım uyarı alt yorumda bu yorumda grafikte de görünüyor ons 29,032 seviyesindeydi 27,50 Altın a kadar da indi.
0BeğenmedimŞikayet
Boyka35 ()yani alım zamanımı alalımmı artık ne dersin..
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Düşen bıçak ağırlığı aşağı vererek desteklere tutundukça kademeli olarak tutulur alt seviyelerden toplananın çoğu muhafaza ve yukarı ataklarda ağırlığı yukarı vererek birazı kademeli olarak çıkılıp geri dönüşte de yerine koyularak ortalama düşürmek ve artık dolar değil sadece gram artırarak devam edilir gümüş zarara sokmaz fazlasıyla da kâr ettirir dolar ise zarar garantili. Stratejim ve yaptığım uygulama bu işlemlerimle de ispatladım. Ytd.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kardeşim en son 22 dolar seviyesine kadar topladım 32 doların üstüne kadar da çıktım defalarca da tuzak uyarısı yaptım 2024 te çıkış beklemediğimi yazdım. En som yukarıdan maliyetlenenlerin kademeli olarak tamamını çıkmaları ve sadece sinek in hediye etti bedava gümüşü bırakmalarının mantıklı olduğunu düşündüğümü yazdım. Şimdi toplama zamanı düşen bıçak tutulmaz koşan attan inilmez diyenler daha önce rezil oldular işte işlemlerim örnek isteyen okur.
3BeğenmedimŞikayet
Boyka35 ()reşat dostum bu ne böyle kim okuyacak bunu kısa ve öz yazarsan seviniriz... körmü edecen bizi :))
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()REŞAT12 (3 gün önce) Cevap yaz
için Reşat 12 yorumu (4 gün önce)
Konu: sadece kendime not
(2 ay önce) Cevap yaz
için Reşat 12 yorumu (2 gün önce) Cevap yaz
Konu: sadece kendime not
TL ile ilave alım işlemlerim 19,58303 21,01030 20,77409 alış,
21,35555 21,88313 satış 21,63321 alış
Dolar ile 0,5684 ten sonra ilave alışlar, ( 0,74335 0,73524 ), satış 0,78041, alış 0,77399, satış 0,78219, alış 0,77493, satış 0,79933, satış 0,81750, alış 0,79066, (satış 81421 0,86027 ve 0,90134, (alış 0,90134 ün üçte biri 0,88367 ) 0,8627 den satılanı 0,84748 alış.
0.8627 den satıp 0,84748 alınan gümüşü 0,86687 den satış 06,05,2024
0,90134 ten çıkıp 0,88367 den geri girdiğim gümüşü daha az gümüş vererek tekrar 0,92134 ten tedbir olarak dolar a geçtim
30,26715 ten % 033 TL ye geçtim 32,07742 den TL ye geçtim % 74 gümüşteyim. TL tarafına yazmışım sembolik bir çıkış oldu % 77 e yakın gümüş hala elimde.
32,74411 den TL ye geçtim parite değeri 1,029 1,036 civarı gümüşün % 74 ü duruyor
son çıktığımın üçte birinden fazlasını dolarla 0,99518 den girdim.
https://yorum. altin.in/konu/33524112- sadece - kendime- not
1,015532 den daha az gümüş vererek aynı dolar miktarı dolara 0,96481 den aynı doları verip daha fazla gümüş alarak gümüşe geçtim. % 74,948 gümüşü yerine koydum.
32,74411 den 32 dolar seviyesinin üzerinde TL ye geçtiğim miktarı 0,92941 den sinek in hediye ettiği dolarla yerine koydum. Aşağı ve yukarı sinek in hediyelerini toplamaya devam şu ana kadar bizim TL ile işimiz olmaz diyerek tepe noktalarda hiç TL karı almadan devam etmekle kalmayıp o da yetmiyormuş gibi bir de bunu sayfada paylaşanlar hem kendilerine hem de kendilerine uyanlara büyük zarar verdiler. Bu seferki paylaşım örnek mahiyetinde.
0,92134 ten dolara geçtiğim gümüşü 0,89234 ten gram artırarak yerine koydum.
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Sen işini bilirsin abi sana bir şey demeye gerek yok :) bereketli olsun.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bu eksilerin düzeltilmeye gerek duyulmaması gereken ehemmiyetin verilmediğini ve sayfama giretek okunmadığını gosteriyor
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kardeşim 32 dolar ın ustunde çıktıklarımı sine kin hediye ettiği dolarlarin birazını kullanarak geri girdim ve çıkış oranım artık % 25 i geçmeyecek inşaallah yukarı tepki durumunda gene aynı dolar miktarı daha az gümüş vererek kademeli çıkıs geri dönüs yakaladığım yerde de gene ayni miktar dolar verip daha fazla gümüs alarak devam edecegim insaallah. Simdilik böyle direk yukarı gitmeyecegini sinek in huyundan vazgecmeyecegini bedava dagitima devam edecegini duşünüyorum. Nasılki 17.50 dolardan gumüşu dagitip defalarca cikıs giriş firsatı verip en son da 32 dolarin ustunden geri aldıysa bir sure daha oyalanır diye düşünüyorum. Az mı kaybedece k çok mü sinek karar verecek.
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Abi toplama yerleri idi 28 ve 29 noktası bana göre. Yazdım çok defa işi bilenler tepkide bile kâr alırlar Altın ons kelek yapmazsa eğer rasyonun sarkma yapacağını düşünüyorum oradaki duruma göre gümüşün hareketlenmesi lazım bence.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@_Gümüşçü_ alt yorumdaki yorumun nesini beğenmediyse sayfa spığı gene görevini yerine getirmış puanlamamı asla kapatmadım kapatmayı da kimseyi engellemeyi de düşünmüyorum sayfa sapklarıda dahil
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Son girdıgim parca kârda daha az gümüş vererek aynı dolar ı alabilyorum ama beklemeyi tercih ediyorum. Aşağı igne atarsa alttaki parçaıi da girerim güzel bir tepki vermedikçe şimdilik toplama tarafindaıim