Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (375)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Inşaallah ablam
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Yukselis yakindir abla ytd
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Biraz geri çekilme sonra yukari duruyor 264 de destek var yine oraya inip de yukari gidebilir
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Elimde yüklü euro power var 190 dan :( gübref kayse ve sasa var krgyo az var vallaha bitirdi beni ilk 3 u özellikle 2 si
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Onu diyorum endeks 8200 e düşerse hisseler perişan olur döndü diyemez miyiz
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Aynen abla dolar kuruyla carpiyon
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Yok abla o dolar olarak zaten suan 282 dolar yani max 16 dolar duser gibi oda 32×16=yaklasik 500 puan
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Aynen de inş oraya gelmez öyle ihtimal varsa kaçalım
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()8250 endeks mı ne bu btc değil
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()32.38 yukardaki kurla mı çarpıcaz
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()dolar olarak 255 bende dip :)ytd
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Endeks de güven vermiyor 8200 lere dusneyecginin garantisi var mi
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Öyle yapiyoz kar alıp cikiyoz
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Buralar şuan mayınlı alırsınız kalır elde en güzeli şuan sizi bor sa kurtarır hemen hemen trend dönmek üzere oradan iyisinden bir iki kağıt seçerseniz kağıda göre x3 verebilirler en azından bildiğiniz bor sa az çok anlıyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()selda gunaydın
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Tepkiye oynuyorsunuz işte bu bilgi gerektirir sizde olandan hocam)
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Epey alta koymuşum emir var floki grt mana da
morşimşekk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Bizimkide o hesap oldu şu anda bizde alıp satiyoz canim
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Buralar al satlik al yatlik zaman değil al sat teknik takip hızlı işlem bilgi gerektiriyor panik biri bunu yapabilir mı ha alır tutarım çakılır benim şansıma bilsem gidecek alırım ama tepeler düşüyor altlarda
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ben global bınance alısmısım tr de parıbuda yapamıyorum alsatı benım gorusum uzun vade para baglıyosan alsat ekran onunde olması gerekır haber traderlıgı gerekır mısal 1000 dolar la uzun vade buyuk hedef olması gere bu coınlerde bence
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Yok müdür zati bende eminim bundan zati ben az çok çıtlatıyorum olumsuz luk esnasında insan bir bilinmezlik içine girdiğinde yüzde 99 kar ediceği yerde malesef tam aksi zarar ediyor grafik ana klişedir yazmayw kalksak içinde onlarca destek direnç çıkar ancak kişiler trend yönünü bilirse en azından btc nin durumuna görede posizyon alabilir görüşündeyim
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Biz kısaca al alsat yaptığımız için büyük ihtimal hedef gelince cikacaz
0BeğenmedimŞikayet
morşimşekk ()öğle yapıyorum düşünce alıyorum yüzde 5 10 karla sat emir giriyorum satıyor bi kaç gündür iyi akşamda şanşıma alfa barca düşüşten etkilenmeden yüzde 10 üzeri gitti sattı birazını
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Insallah var bir hayalimiz mudurum:))
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ben olsam aksamı beklerım yada parcalı alırım 10 4 gıbı
0BeğenmedimŞikayet
morşimşekk ()ben 2 3 parca aldım bişiler ens 620 den aldım 660 dan bir parca sattım audioda 8 den aldım 8500 den gitti gider şimdi nakit varsa altlara al emir gir bekle gelirse alıyor ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()3.25 bugün veya yarın çıkışı başlatır arb
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Ah Selda ah ömrümü yedin burda korkuyorum almadan boga gelecek
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Doğru kara bahtım
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ama uslubuyla guzel sordu guzel cevap verdın