Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (375)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Anladım müdürüm
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Ben btc de ikinci sortiyi göreyim diyorum altlar btcye paralel iniş gerçekleştirmedi evet düştüler lakin bu düşüşler sahte gibi duruyor zannımca
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Teşekkür ederim müdürüm, kaçırmışım
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()@63ARGENTUM müdür belirttim buraya durumu
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Evet dostlar 56800 den mal alacağımızı belirttik lakin şuan için mal alımına geçmedik çünkü btc ile altların uyumsuzluğu mevcut şuan için izlemedeyim muhtemelen btc 60250 tepki yapıp tekrardan bir sortiye geçicek ileriki günlerde ikinci kademe düşüş btc de bu kadar olmasada altları iki kademe daha aşağı baskılayacak düşüncesindeyim izleyelim
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()@Kanca06 müdür fikrimi beyan etmiştim ben bu seviyeyi bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Gazan mübarek olsun paşam :)
takiptekal27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
takiptekal27 ()Pozisyonlarımızda Osman paşayız direnmeye devam:)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()EyvaAllah müdür morali bozmayıp çimenlerin arasına yatıcaz illaki o ceylan gelicek:)
takiptekal27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
takiptekal27 ()Emeğine sağlık müdürüm
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Son gözlemlerime göre daha önceki beklemtimizin karşılığı olan 79 k seviyesine malesefki ulaşmadı yani 71500 seviyesinde kesik atıp piyasayı ters yatırdılar piyasanın beklentinin tam aksi yan yatması yani üstten kesik atılması demek alltanda bir kesiğe uğrayacağimızı hatırlatır bize yani görünene değilde görünmeyene oynayabilirler şuanki çalışmada dip olan 52315 olan seviye benim görüşüm rafa kalkmış olup onun yerine 56800 seviyelerinde bir dönüş beklentim mevcut şahsi oarak ben bu seviyeden oyuna dahil olmayı düşünüyorum diye yazıcam lakin muhtemelen orayı yakalayamıycam çünkü şahsi görüşüm yine asyalılar meşaleyi yakıcaklar bu seviyeden sonra güçlü hacimli bir piyasaya adım atıcaz inş herkese bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Yüzdük yüzdük geldik finale şimdi 4 kişi bir araya gelip se le nayı çağırıyoruz :))
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Görselde artcı ara iniş çıkışları belirtmedim ana hatları belirttim sadece bol kazançlar
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Tsk. ederim cvp verdiginiz icin ozaman insaallah calismadaki gibi olur diyelim.
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Merhabalar hayır verdiğim değerler ana kırılımlardır ve mutlaka test etmesi gerekir ha bu değerler i bulmak kolay değildir piyasa dışı farklı formülasyonlarla ancak tespit edilebiliyor
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Merhaba grafiginize baktim calisiyor diyebilirmiyiz 79.763den sonra mutlaka 52.315 dusmelimi yoksa 79.763 geldiginde bakmakmi gerekir. Inceleyip anlamaya calisiyorum. tsk.
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Büyük kırılımlarda ilk hedef 61k seviyeleriydi ikinci hedef 79k seviyelerine doğru yuvarlanıyoruz müdür elinde varsa saga 01674 geçerse stopunu yerleştir şuan 13 te 16 itibariyle bir şelale yapabilir gibi dikkatli ol
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()mudur bıze duz anlat
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Çaiışmamızın içeriği az çok ete kemiğe bürünmeye başladı ilk hedef bir öksürüğe bakar btc nin bir öksürüğü kıvılcımı ateşler şunu şuraya bırakayım yoğun temponun arasında kaybolmasın
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()2 hisse söylemediniz hocam ve site aşk olsun hepinize:((
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Hocam lütfen bir iki tane söyleseniz yemeden oruç basım kalkmıyor
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Hayırlı cumalar kardeşim altta 6.60 ortada 7.54 üstte 8.30 gibi bir gidişat görünüyor şimdilik
mevlutefe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Hayırlı cumalar kardeşim baktın mı hiç ethfi ye
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Cokk yeterki bakmasını bilin
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Neymiş hocam 40 dan 10 a düşen ben mı göremiyorum:(
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Tamamda bende düzgünce cevap verdim dedimki şuan o tarafta ciddi fırsatlar mevcut dyorum size burdan gram aldırıp malın son sahibi mi yaptıralım istiyorsunuz 40tl lik kağıt düşmüş 10 tlye bunu belirtiyorum ama sizde farklı beklentiler mevcut bilemiyorum son karar sizindir
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Hocam lütfen şaka değil ciddi söylüyorum 3 de bir maldayım 3 de 2 tl. de ve bu piyasada 50k boşta durması saçma değil mi? Düzgünce bir soru sordum
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()O da olurda lakin sıkıntılı olur müdüre hanım :)
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Hangisine müdür göremedim
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()mudur cevap vermedın