Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (117)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()evet yapıyorlardı fakat son bir haftadır bozuldu. düzeltmişti 20 dakika sürdü tekrar bozuldu:)
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Yapiyorlar bana yapmislardi ama inan giris yapmadigimdan makaslarida hic bilmiyorum.. ama iste ozl kur devam ediyor kisiye gore.. temsilcilere gore haberin olsun..
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()yo iki kez vergisinden değilde. eskiden tl olarak satıp tekrar tl ile alıyordum. makaslar çok düşüktü. şimdi sadece ons olarak makas uygun. temsilcimi aradım. önceden ayar lıyordu fakat bu kez düzeltemedi. hazine ile görüşeyim dedi. beklemedeyim.
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Yani ikikes vergi vs.. dolar vergi vs. gerek yok.. gerci ben uzun suredir o bankamin sif, resini inan unuttum giriste yapmiyorum. almadigimdan..
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Tam direncteyiz yusuf.. hem tl benim rakam hemde onsu..930kirilim sart_tlde 955biliyorsun nezamanki onsu 930oturur 970yanar ekranda onsta ytd ... alt destek 910_890kisada ytd.
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Tl olarak satmak istesem geri almak zor oluyor. çünkü gram tl olarak makasları çok açtı zalım banka.
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()ons olarak aldım. arada dolar a parite ediyorum. bugün yine bir parça çıktım
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Hepsi g, vıra bağladi vallahi ablam :))tl ile mi aldin sen ons bazindamı?
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()bari platin biraz şenlenseydi orucu unutsaydık:)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Elinize saglık, krsi rakipleden ckemeyenizm cokghh sanırim:) @YUSUF_ENES16 allah kabul. etsin ablam hep oyleyiz:)aksam olaydi hayirlisiyla bi:)
EuroDol için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()he dislke olayı mı varmış. tamam . şimdi anladım valla.
0BeğenmedimŞikayet
LegendComeBack ()Sen yorum yapmayinca yoldasin sanallarda takiliyor :) cevap yazamiyorum yarin cevap yazarim anlamis olman lazim :)))
0BeğenmedimŞikayet
EuroDol ()Konu dliksa tmmdır :)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()iş yoğunluğu ve orucun etkisiyle şu ben bende değilim:) mevzu neydi anlamam:)
0BeğenmedimŞikayet
LegendComeBack ()Tmm biraz biraz aşagilara cekicem :)) sen git islerine bak buralar bende 23.8 alti yok )
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()İyi peki ben gideyim biraz, az desteklere dusur sorrtgladi @Limon353574 destek ol abime:)
LegendComeBack için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LegendComeBack ()Ben bulunca soylerim :) daha zamani var hedef gelince kaybolurum :))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()O arkadaşın kimse soyle hemen bulup getireyim... )bakki gözüme görünme sonrası...
0BeğenmedimŞikayet
LegendComeBack ()Geçmişten geldim geleceğe yön vermek için :)) bi arkadasa bakip cikicam merak etme :))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Yok gecmisten gelmis , bi selam vermeye , sanki cay demledik bi gitmek bilmedi:) @LegendComeBack :)
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Tamda gumuse naz , bezdirme dedin ya ona uyarlanmis gibi yolladim :)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()bak merak ettim şimdi:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()gelecekten, geldi sanırım:))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sus allahaskina sus bi artık...
2BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@YUSUF_ENES16 , @Dzn_ su altyoruma bi hayr sever el atsa:) @EuroDol :)ustam:)
0BeğenmedimŞikayet
LegendComeBack ()Benim ki mi bmv gorunumlu sahin :)) yoksa seninki mi onu tam anlamadim :) akillinin burada ne isi var :)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bak ne aticam bulup sana hocam:)dogru ama atacagim:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()hem bezdirir hem nazlanır :))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ahahhahahahaha:)))bende sana bendekini söylim o vakit:) "vallahi bi a, kıllısı denk gelse şaşarım:")).. beni bilmeyen ne bilsin bilenlere selam olsun... oste azbucuk b, m, v gorunumlu şahin gibi; ))beynin yansın az:) @Periyot hocam bu nerden geldi allaseven:)
0BeğenmedimŞikayet
LegendComeBack ()Beni bilen bilir bilmeyende tersete kalinca bilir :))