Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Öncelikle ilk etapta 37k seviyesine odaklanalım.Ben bugün biraz alım yaptım ve aşagılara alım emirleri verdim.Bugünkü gelen tekilere göre tekrar satış yapabilirim.Fiyat hareket ettikçe teknik olarak yapının ne oldugu ortaya çıkmaya başlayacak.Şimdilik bunun hakkında çok söz söylemek bir bakıma falcılık olur.
Ama bitcoin teknik olarak 12k e kadar bile düşebilir.Bu olur yada olmaz ama inkar da edemeyiz.Ben ilk etapta 37k e kadar alabildigim kadar almaya çalışacagım.Dip neresi bunu Kimse bilemez zaman gösterecek.Herkes Kendi risk primine göre hareket etmeli.
NEO_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NEO_34 ()Bizi korkuttun usta, çok büyük düşüş olurmu coinlerde
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()bitcoin
ABC düzeltme dalgası olarak düşünürsek...
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Olabilir. Ama bunlar büyük hayaller. Hedeflerimiz daha kısa aralıklar olmalı.
kyumcu_ozturk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Takiptekal_ ()1 dolar kesin cepte
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Aaaa:)).. Sen yaşıyor muydun eski dost? .. Ne var ne yok? ..
0BeğenmedimŞikayet
kyumcu_ozturk ()Elon abisi onu uçuracak en kötü bu yıl çarpı*5 yapar
_Takiptekal_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Takiptekal_ ()Balinalar günlerdir dogecoin topluyor usta
0BeğenmedimŞikayet
kyumcu_ozturk ()Sec dün aldığı karar çok kıymetli veya değerli buluyorum geleceğin parası bitcoin olucak şimdi elon musktan bir hamle geliyorum x yada teslada bitcoin iletişim ödeme alabilirim diyebilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()bitcoin
0BeğenmedimŞikayet
BelkiBirGün__ ()Güncel. olarak btc grafiği var mı sizi takip ediyorum hocam işler kötü gitse bile grafik paylaşırsanız bizim için iyi olur
0BeğenmedimŞikayet
BelkiBirGün__ ()Hocam aralarda grafik atarsanız bizim için güzel olur sizi takipteyiz..
0BeğenmedimŞikayet
Kral_Şhiba ()Hayırlı geceler
Hocam lunc ilk siz demiştiniz 1dolar diye bu sene busd dan 1sıfır daha atabilirmi.
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Yukseliş de bir yere kadar. Kritik yerlerdeyiz. Dikkatli olun.
Mavi bölge kritik bölge.
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()Benim kafamdami senaryo bu dostum