Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (635)
0BeğenmedimŞikayet
Maths_Teacher ()İyi günler hocam Altın ons ile ilgili öngörü varmı acaba. Gümüşü tam dipten yakaladım ne güzel ortalamayı çok düşürdüm diye düşünmüştüm bankanın makasının açık olduğuna dikkat etmemişim :) 14.00 TL ye kadar ancak kurtarırım bu gidişle
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhan_623 ()dolar a geçmemin sebebi sert düşüşte alırız tekrar tersten kalmamak için özellikle 13 üzeri bilemiyorum ama çabuk çıktı tabii bu kadar erken beklemiyordum ama bankaların batısı yükseltti açıkçası tekrar sert bir düşüş gelirmi diye Dolara geçiş yaptım fakat burdan dolarla tekrardan alım yapilirmi bilemedim dün Cook yükseldi bunun sert düşüşü olurmu genelde yükseliş böyle durumlarda biraz sürüyor birden sert düşür muyorlar sizin ongorunuz
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Alırken ya da satarken neye göre karar veriyorsunuz?
Ayhan_623 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhan_623 ()Sizce parça parça dolar a çıkmak iyimidir yoksa yavaş tan alimm mi dolardan iyi ben erken çıkmaya başladım yavastan
2BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Alimlarimi yazmistim çok yorum yapmıyorum birileri beni takip etsin like versin yıldızım artsın diye bı gayemde yok daha önemli işlerim var keşke herkesin burada boş muhabbet yapmaktan daha önemli işleri olsa
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
Bjk_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Parion ()Hocam merhaba elime biraz tl geçti buralardan gümüş alınır mı yoksa dolar yada Altın mı almalıyım
1BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Bu yıldızlar keşke tutarlı yorum yapanlara verilse
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bu rakamlar bana ait değil. Hümanist ustanın bir ay önce alım yaptırdığı yerler.
Deniz_özdemir_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Deniz_özdemir_ ()Keşke tl olarak da yazsanız:(
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ():))) :)))
3BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()ALIM RESİTALİM
02.02.2023 tarihi itibariyle olası düşüşlerde gümüş ons alım resitalimdir
1- 23,90 ( Bugüne özel ilk alım yerimizdir )
2- 23,72 ( Günün en önemli alım yeridir )
3- 23,56 ( Herkes için alım yeridir )
4- 23,38 ( En az 2 Kademe alım yeridir )
5- 23,16 ( Üstteki yerlerin sadece birinden alım yapan için en az 3 kademe alımı hak eder )
6- 22,88 ( fullenir ) (Robotum kısanın da kısasında kar verir diyor
https://altin.in/humanist_/41
Bu da hümanist ve otobüs yolcularının durumu. Ortalama 23.43. Abbasdan bir tık iyi, Kerim'den bir tık kötü.
Üçünün de temel hatası zararkes yapmayı bilmiyorlar. Muhtemelen hayatlarında hiç zararkes yapmamışlardır. Terste kaldıkça tekrar almaya devam ediyorlar. Bu da zararlarını giderek katlıyor.
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ ()Bakalım neler bulabilirim diye.
Böyle birşey karaladım abi.
@B_O_Z_H_İ_M_A_S_
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@B_O_Z_H_İ_M_A_S_ benim kırmızı çizgiyi çizmissin . Yobo :)) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Elinize emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Teşekkür ederim takibe devam… :)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah sanada iyi çalışmalar iyi kazanclar.
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Zaman oldukça bakarız inşallah kardeşim. :) kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum sana.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Makas farkı az olan varsa duruma göre değerlendir bence.
Felaket~Tellalı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bendeki Bu üstteki grafik ...
@Kerim5461 den sizi etiketledigim grafik
@B_O_Z_H_İ_M_A_S_ sayfasındaki gonderdigin grafik bunları takipte olmanın faydası olabilir. Ytd
Resimlerini çek bak ...3ü bir arada .. yatırım tavsiyesi değildir.
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Elinize sağlık, takip edelim hocam.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Zeyce61 direncler ve destekler buyur bakınız . ytd
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Ben tekrar alım yapmayacam onuda yazayım alıma başladığım zaman dedim son alımlarım diye. Zaten satsan makaslar açık geri alamazsın öyle bir durum yok şuan. Ben rahatım satıp başka yerde değerlendirme yapacam. Banka işi sanal işi fos tadı tuzu kalmadı daha.
1BeğenmedimŞikayet
Felaket~Tellalı ()Allah bozmasın bereketli olsun hocam. Bende düzgün banka bulursam acil değiştirircegim
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Kuveyt uçtu diğerleri çok bilmiyorum ama onlarda kötü diye yazıyorlar. Platin takip etmedim hiç bilgim yok. Ben kâr almaya başladım millet hesap yapıyor. :)) burası çok komik olmaya başladı bu aralar neşem yerine geldi ya. :))
0BeğenmedimŞikayet
Felaket~Tellalı ()Hangi banka hocam kuveyt şaşırdı. Platin almak mantıklımı sağolasın
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Biraz sapması olabilir ..
22.25 22.80 ile 24.05 26.50 ust direncler .
18.30 17.50 16.40 15.40 alttaki destekler .
19.80 20.80 bölgesi kilit
( ustu ayrı altı ayrı dünya gibi).
Yatırım tavsiyesi değildir.
Geographer06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()23.44 ordan aşağıya sonra 26 lar olabilir mi hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Geographer06 ()22.110 üzeri kalıcılık 26 kapısını açabilir. kalamazsa 18dolar bu mudur?
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah kardeşim ... takip edersin .. ytd
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)