Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (635)
0BeğenmedimŞikayet
50mg ()Sen sağlam murid çıktın abla. Doktora görün. Psikologlardan medet umma.
Duygum58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
can999 ()Senin ne fayda var ? 80 TL ye Ezine var diye milleti kandırıyorsun
Izmirnet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tunahan_06 ()Ustad boş ver geçen sene de Bayburt'a ile takistilar aynı şeyi soruyor. Bir milyona ev alsam sene ye iki milyon olur mu diye. İki değil ama dört milyon oldu haberi yok
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Duygum58 ()Arkadaşım, bilmediğim için seni bile takibe almıştım, yorumlarını okurdum. Çelik hocanın muhabbeti diye buna böyle yaklaşmandan ötürü seni takipten çıkıyorum. Bencillik en sevmediğim şeydir.
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Telefonunu ver onu da arayayım yarın. İzmir'de peynircide Ezine 80 tl dedin. Aradım. Adam dalga mı geçiyorsun? Hangi aklıevvel sana bunu söyledi dedi. Kasabı da arayayım yarın.
-1BeğenmedimŞikayet
Izmirnet ()Nusretten aliyom bizim kasap hile yok besici dogal cirakliktan gelme helal kesim adamin herseyi vr durut cunku
0BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞCEVİZ ()Uyanmamak için TV seyretmeye devam kitap yenmez ki hocam. :)
Tadını bilseler okumakla ruhun doyacağini görecekler. Ama hep ceseti doyurmak derdindeyiz.
İlk emre itaatsiz bir toplum olduk. birde okuyanlar kafayı yedi demezler mi?
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Onların çoğu Avro ile maaş alıyor. Tl değer kaybettikçe adamlar zengin oluyor.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Peh peh peh! Siz herşeyi iyi biliyorsunuz (! ) kimse bilmiyor.
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Ahshsh.
Abi seni ciddiyete davet ediyorum jajsj
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()150tlye kedi kıyması filan alırsın herhalde. Kasaba dikkat et.
-1BeğenmedimŞikayet
Izmirnet ()150 tl onu da 100 tl cekcez az kaldi hersey yoluna girer onumuz acikkk
0BeğenmedimŞikayet
50mg ()Sen kimsin ki bu dialoga monte oldun ablacım? Seni tanımam etmem. Var git işine. Senden bahsedilirse konuya girersin.
0BeğenmedimŞikayet
Izmirnet ()Ole vr 3 tane maasli eleman ..)
50mg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Duygum58 ()Dostum iyiye saldırmak sizin işiniz, iyiliği iyiyi savunmak bize düşer. Sizlik birşey yok yani, çöplüğünüz de mutlu olun yeter başkasına dokunmayın.
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()O cumanın her ilde aynı saatte olduğunu zannediyor. Bunlarda kitap okuma ve öğrenme alerjisi var.
0BeğenmedimŞikayet
50mg ()Mürideler saldırıyor:)
0BeğenmedimŞikayet
Duygum58 ()İbadetler şahsidir, Allah ile kulun arasına siz kim oluyorsunuz da giriyorsunuz ? Sizin ibadetiniz kendinize başkasının ki kendine. Burası yatırım sitesi, mantığınıza uyan kişinin düşüncelerini dinler, uyarsa yine kendi kararınız ile tercih yapar alır yada almazsınız. Vaaz veriyor dediğiniz insanın aldırdığı parçalar kar yazıyor şuan. Siz ne yaptınız buyrun yazın da size uyalım ? @celik2119
1BeğenmedimŞikayet
Izmirnet ()Allah afetten korusun hersey bos ama kimse farkinda degil gelen gideni aratir is isten gecince ah vahh deler sonra napalim akil var kullanmak lazim
1BeğenmedimŞikayet
50mg ()Ben telefondan hepsini takip ediyorum. Heryerde çiğnedikleri Sakızları nerden alıyorlar çok iyi takip ediyorum. Müridleri bazen fazla poh pohluyor bu arkadaşı.
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Benim herşeyim var çok şükür. Hem de fazlasıyla. Asgari ücretli eve et götüremiyor. Ona üzülüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Tunahan_06 ()Var mı sallanti Antalya da
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Izmirnet ()Ben her kanali izlerim ama gozluklerimi cikartirim izlerken
0BeğenmedimŞikayet
Izmirnet ()Ya artcak tabi seninde maasin artiyo ya her seyin vr bak sukur et biraz haline
1BeğenmedimŞikayet
50mg ()Türkiye de En çok izlenen haber kanalı Halk Tv. Hepsi sakızları ordan alıp ciğniyor. Ahaber i izlediğini ima etdi sanırım eleman size. Ahaber 5. sırada. Hernekologdur kendisi. Vaaz verir çok sağlam. Cuma vakti mesaj yazar.
0BeğenmedimŞikayet
Izmirnet ()0.69 kiredi 2 yil odeme yok tog 950 daha ne istiosunuz efem babaniz yapmaz bu kiyagi
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()2 ay sonra dolar da gümüş de Altın da artacak.
Çünkü tl enflasyon sebebiyle sürekli değer kaybediyor.