Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (635)
-1BeğenmedimŞikayet
Izmirnet ()Siz simdi 100 bin tl 500 bin yada 1 milyon olan yatirimciya ne alsin onu soyle bir faydan olsun millete ben 1765 dusunce altin alin diom cok biliyorsunuz ya bu isu
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ado45 ()Çelik kardeşim boşver. zeki olmak bazen avantaj değil, herşeyin farkındasındir herkes farkında sanırsın..
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()dolar 4 lirayı geçmeyecek diyenlere ne diyorsun?
Izmirnet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Izmirnet ()Ban bn ons ta 1765 ler gelcek bu sen diorum bekleyelim gorelim biz lafimizin arkasindayiz yatirim yap demiom ben oraya gelmeden almam diom kapis
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()dolar 4 lirayı geçmeyecek geçerse yüzüme tükürün demişlerdi.
-1BeğenmedimŞikayet
Izmirnet ()Vay be bravo merkeze cekti cizgiyi burdan yukarsi yok dedi o eski bedavadan para kazan ma yok artik ...
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Aman önünü kapat, üşütürsün sonra :)
1BeğenmedimŞikayet
Izmirnet ()Az kaldi 1 ay son ra bay bay onumuz acik ...
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Slm @celik2119 ustteki grafik hakkında düşüncelerin nedir ? Hangisi oluşabilir? Var mı bir tahminin . ytd
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Martta sisteme verilecekti. Doğalgaz bedava olacaktı. S. çimden sonraya mı kaldı o da? 128. Kez gaz çıkardık.
0BeğenmedimŞikayet
DMT79 ()neden ikiz
2BeğenmedimŞikayet
Izmirnet ()Seneye o da olcak onumuz acik herkez konusur o yapar
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Doğalgaz zengini de olduk zaten. Trilyon dolar lık gaz çıkardık. Pencereleri aç, kombiyi kökle.
1BeğenmedimŞikayet
Izmirnet ()Haklisin ama o olmuycak iste eski gunler yol yolumuz acik
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()S. çimden önce verirlerse al. Sonra 1.5 milyon olur.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Karayel12 bunada bir bakarsın. ytd
4BeğenmedimŞikayet
Izmirnet ()Hic te ole degil 3 tane togg siparisi verecem milliyiz yerliyizz
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Araba fiyatları da ev fiyatları da artmaya devam eder
Sprboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sprboy ()Araba ihtiyacı için nasıl yapalım Çelik bey borsadan kurtaramadım parayı üçe beşe bakmadan araba almalı nıyım
0BeğenmedimŞikayet
Mb63 ()Küettürk dolar la makas çok âçmiş
0BeğenmedimŞikayet
TAŞTAN ()Çelik hocam günaydın. Gümüşte 14.10 maliyet ile bekliyorum . Burdan ekleme yapılabilir mi ortalama düşürmek adına.
0BeğenmedimŞikayet
Turgut4407 ()Abi bu beklenen yukselis mi erkenemi aldi bankalar
0BeğenmedimŞikayet
yete ()can cagazım geçen sormuştum isviçre bankalarından bahsediyordunuz oradamı sizin hesaplarınızz gümüş alım satım işlerini isviçre bankalarıylamı tr bankalarıylamı yapıyorsunuz cevap verirsen bilgimiz olsun güzel bilgileri gizleme bizden lütfenn:)))
0BeğenmedimŞikayet
Leprechaun ()dolar ile işlemlerde nereyi kullanıyorsunuz Çelik Bey.
0BeğenmedimŞikayet
Follow_up ()Tavsiyeniz ne olur acaba?
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Avro parite lerine hiç bakmadım. Bilgim yok. Ben dolar la işlem yapıyorum.
Follow_up için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Follow_up ()Günaydın Çelik bey, mesajım düşmedi herhalde, euro var elimizde ne almamı tavsiye edersiniz? Gumuse parite etmeyi düşünüyorum uygun bankadan ama?
0BeğenmedimŞikayet
Maths_Teacher ()dolar la alım satım yapıyordum hocam normalde. İyi gidiyordu aslında ama son alım biraz sıkıntılı oldu 0.73 ten almış çok sonra farkettim.24 dolara doğru hareket gelirse yine dolara park ederim gibi ama tekrar alım yapılmaz bu makasla kuveytturkte.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Yazık olmuş. Makas aralığınız yüksekse alım satım yapmayın. Tanıdık bir kuyumcudan teneke ya da külçe Altın alıp kenara atın. Tl sürekli değer kaybettiği için altından zarar etmezsiniz.
Maths_Teacher için cevaplandı (yorumu göster)