Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
0BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()Yakalasınlar milleti acımazlar. Yeteri kadar müşteri toplayamadılar. Tepeden mal kitlemenin derdinde ler.
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()Ne verirse kabulumdur
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Banka olmadan olmaz yoksa endeks gitmiyor
Erdal_Şehitli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Artık yoğurdu üflemeden yemiyorum hocam %5 i geçmem yoksa sıkıntı böyle iyi
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Yok hocam endeks çok güçlü yatırım sirketleri bile alıp çıkıyor malı riski görüyorlar düşerken fena basarlar ama dediğin gibi
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Alfa bende başvurdum bakalım ufak birsey 5 k bakalım ne kadar verecek
0BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()Düzeltmede para kazanırsın iki yönlü vıopda biliyosun zaten.
0BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()İzleyelim bakalım. Ne olaak ama 21 22 23 kasım barları önemli. Bankacılık hisseleriyle de endeksi az da olsa tutarlar.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Maşallah hocam kasayı doldurmuşsun bagfas daha gideri var düzeltme yesin alırım yine sanmıştım bende geçen hafta
0BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()Sıfır maliyetli bagfs nakit 60.000 alfasa başvurdum. ne verirse 977 adet alfas da oransala katıldım . İskpl oyakc bak. Bagfs satalı çok oldu. 1 e 2 ye yakın aldım ondan.14 maliyetli bagfs 30 dan sattım. 48 maliyetli kontr ü 130 civarı 3 te 1 kadarını sattım. Kalan 700 adet bedava bende.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Yapmazlarsa üst kanala çıkar bu seferde orasını destek alır piyasa yön şuan yukarı. Binlerce kişi geldi biste tetikliyor yukarı. Yön yukarı evet ama düzeltme gelecek mutlaka buralardan biraz duraksama beklenir normalde
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Fotoya geldi bu hafta yapaarlaar birseyler merak etme hocam
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Teşekkürler yorumlar için neler var elinde ? Bi inceleyeyim bagfas hariç
1BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()Düzeltme bekledikçe sürüyorlar yukarı. Ne malsız kal ne nakitsiz. Hisselerden aldığın karlarla devam et hisseler arası gezin. Yeni nakit varsa kenarda beklet. takip ettiğin hisselerde düşenleri al çıkınca sat gitsin..
0BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()Vıop ta hisse bazlı girişler yap. Bist 30 ve vıop 30 a oynama. 5045 üstü 5100 e kadar uzar vıop. Bist 30 ve vıop da direk shortçu yakaladılar. Onları batırmadan aşağı sürmezler endeksi. Yön yıkarı. Tam al satlık hava. 1 günlük giriş çıkışlar yap spotta. Al sat ekonomiye can ver.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Tedbir iyidir hocam yarin göreceğiz birduzletme vakti geldi gibi gibi alım fırsatı olarak göreceğim yatırıma devam
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Çıktım o taraftan
0BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()4200 e kasar endekste düzeltmeyi normal karşıla. Hrdef 260 270 dolar . Gyo ve çimentolar sene sonu biançoları mükemmel gelecek. Endeksi götürecek hisseler; sahol dohol ekgyo tuprs eregl şişe aselsn turkcellvvs bu bhissrler ile endeksi tutacaklar. Yuvarlak raksm 2023 martta kadar 5.000 e yakın bir rakam gelir. Vıopta fazla oynsma. Bist 30 ve vıop 30 da işlem açmak riskli aşağı ve yukarı. Bist 30 daki hisselere vıopda işlem aç long pozisyonu yukarda saydığım hisselere ama. Gyo ve çimento da vıopda long açmak mantıklı. Kolay gelsin Ali'm. Bol bol keseyi doldur vıop da. Sonra spota atarsın vıopda kazandıklarını. Sene sonu bilançolar şubat 2023 mart 2023 başına kadar devam ediyor
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Yukarıdaki sağda kj grafikler 4 saatlik grafiğin destek seviyeleri dir. 2 mavi çizgi var yukarıdaki çizginin üzerine atarsa kanal dışına çıkmış oluyor yükseliş trendinde yeni bir evre demek. Günlük grafik te destek seviyelerini de 4230 4.150 4.030 ve en sonda 3800 var. 2 saatlik destek seviyesi 4450 4.424 ve en sonda 4224 tur yukarıdaki grafiği göre yükseliş için 4472 bandı geçilip 2 saat bu rakamın üzerinde kalması yükselişin devam. edecegini yoksa alt desteklerin takip edilmesi gerektiğini gösteriyor
Funda_bjk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Funda_bjk ()Hocam anlamayanlar için bi yorum yapsanz