Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
0BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()Merhaba. Pardus hakkında hiçbir bilgim yok. Oyak c ıskpl bunlara bakın derim. Şuan için bana göre alınabilecek hisselerden. Başkalarına da danışın. Borsa riski ve kazancı yüksek olan bir yerdir.
GEÇİLMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()Eyvallah dediğim hisseyi iyice sorgulamak gerek bu forum da bilen arkadaşlar vardır
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Söz vermeyeyim ama unutmazsam tamam
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()İyi gclr kardeş bu hisse hakkında alım yaparsan ya da düşüncen farklı olursa beni de etiketle aeo
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Düzeltme yer illaki hocam. İyi incelemek lazım göz ucu ile bakıldığında kazanç güzel ama esas faaliyetinden karı ve vergi amortisman öncesi kararlarına bakmak lazım ki para baska yerden geldi ise sıkıntı yaratir cunku pddd 5 şi gecmis iyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()Anladım hocam ama Pardus kafama çok yattı sanki dediğin gibi sektörel ucuz sende şaşirdin ama yıl sonuna kadar bu ilerleyebilir
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bunlar elimde şuan yüklü cimsa despec konka trcas gezinomi tlman var diğerlerinden kardan gelenleri bıraktım unutmak için çok hisse var yani ama yoğunluk %80 bu hisselerde cimsa da portföy %33 ü geçti
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Çimento lardan çimsa harici alma oda ucuz bende var magen konka ve despec gezinoni algyo bilgisayar çok beğeniyorum unutulur yani bunlarda
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()Ah be kardeş nys ee ne düşünüyoruz bu hisse hakkında kardeş senin bilgin Temel'in vardır alıp unutsak mı
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Vallahi anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Abi %15 trent bekliyor uzmanlar zaten yasak artık onun hakkında yorum yapmak spekulatif
Erdal_Şehitli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()Oku oku hocam anladın sen onu)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()? Anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()544dolar545gram81ons26lot var sende ne var)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Beni okuyabilirmisin? Derken
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()Kimse söylemedi:))) kendim dolaşırken denk geldi sen beni okuyabilir misin)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Kim söyledi sana bunu
1BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()Tşkrlr kardeşş bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Hemen bakıyorum
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()Pardus hissesi hakkında ne gibi bilgi verebilirsin kardeşş bu hisse çok övünüyor
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Buyur kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()Mrb hocam bişi sorabilir miyim
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()Mrb hocammm
2BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()Alim bir anket açsana. Yıldızım yok. 1 usd =11 tl ne zaman olur diye -2023 mayıs 2023 aralık-2024 aralık- olabilir mi? 4 şıklı. Bir de 1 usd =100 tl. -2023 mayıs - 2023 aralık-2024 aralık- OLMAZ ÖYLE BİR ŞEY diye 4 şıklı. Yaparsan sevinirim böyle bir şey. Anket sonuçları önemli borsa için.
1BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()Öyle. Paradan para kazanıyor bu aracı kurumlar. Trıve de kazandı. Ama onunda borsada hissesi yok.
0BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()Git uyu Ali'm. Sabah seans seni bekliyor. Ufak ufak işlem aç. Yüklü girme ne spot ne vıop. Vıopda benden iyisin çok anlamıyorum ben. Sadece kokuyu alırım bilirim endekste. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()En çok karı osmen ve ünlü yaptı. Yeni girenler le kar katladilar
1BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()O da zor şimdilik bankalar artık gerekli olduğunda devreye sokuyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bunlara bakacam hocam inceleyeyim bi
0BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()Aynen yüzde 5 devam