Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (78)
0BeğenmedimŞikayet
CevoCe ()Hocam Sasa aldık yüksekten elimize
Daha fazla düşer mi yeni grafik varmı seneye kadar kaldı mı elimizde
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CevoCe ()Hocam sasaya girdik terste kaldık daha düşer mi seneye kadar kaldı mı elimizde
0BeğenmedimŞikayet
Mhmt01 ()Merhaba hocam ereğli uygunmu şuan 28 Altın da
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()tek hisse yerine
%60 sasa
%40 ereğli olamaz mı mesela :)
altınkız77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CevoCe ()Hocam sasaya girdik yeni bir grafik varmı destek kaç
Çöküş gelmez değil mi ben ne zaman girsem hep ele verip kaçarlar
0BeğenmedimŞikayet
CevoCe ()Hocam sasaya girdik yeni bir grafik varmı destek kaç acaba
0BeğenmedimŞikayet
altınkız77 ()@Akıncı bey slm. sizce ereğlimi sasami bu yıl çok kazandırır
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()denizbankda arkadaşım çalışıyor ısrarla almamızı istiyor arkadaş çevremize fakat ben yeni arzlara katılmıyorum iyi bir şirketmiş dedigine göre, bunu çalıştıgınız kurumun danışmanına sorup bilgi alınız
sezarus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sezarus ()bu halka arzda aztec var ona gırılırmı
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()tasarrufun azı çoğu olmaz, 1 yıl mesela
0BeğenmedimŞikayet
sezarus ()ne kadar uzun ve ne kadar gırmek lazım 74 adet azmı
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()uzun vadeciyseniz olabilir
0BeğenmedimŞikayet
sezarus ()burdan sasaya gırılır mı
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bu kagıt o dediklerinizden değil emin olunuz , sabır ile beklemenizi tavsiye ederim allah utandırmasın..
CevoCe için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CevoCe ()Hocam bugün cesaret edip aldım 53.500 den daha önce borsada kanı bozuk kağıtlardan çok zarar ettim artık korkuyorum bakalım nasip inşallah
0BeğenmedimŞikayet
altınkız77 ()@Akıncı hocam günaydın, bölünmüş bölünmemiş ben anlamıyorum satarken 100lermi 200lerdenmi satacaz :)birde hangi ayda satış olabilir al sat yapıyorum arada çünkü
0BeğenmedimŞikayet
06ysn06 ()Hocam grafik güzel gözüküyor emeğinize sağlık söylediğiniz gibi Allah sabrımızı arttırsın. Beklemeye devam.
0BeğenmedimŞikayet
kardan1adam ()Eyvallah emeğine sağlık kardeş