Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (81)
0BeğenmedimŞikayet
Music ()Tamam o zaman müsait bi zamanda bakar sana özel bulurum :)
kata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kata ()Yok yok sen söyle gene de, ne demek istediğimi sonra anlayacaksın
Music için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Music ()Sen dururken benden pek bi şey beklemeyin ama :)Senin söyleyip faydalanmamız lazım
0BeğenmedimŞikayet
kata ()P. tesi belli eder zaten yönünü,
Ne demek, gözüne takılan olursa söylersin faydalanalim bizde
0BeğenmedimŞikayet
Music ()Eline sağlık, aynen alt trend öyle maalesef. Bu hafta belli eder zaten senin de içine sinmediyse vedalaşırım olmazsa teşekkürler :)
0BeğenmedimŞikayet
Music ()Çıktı evet bakıyorum
0BeğenmedimŞikayet
kata ()@Music çıktımı
0BeğenmedimŞikayet
kata ()4 h de böyle bir takip yapabilirsin alt trend de çok fake var yalnız
Yani flama çok içime sinmedi ama yok diyemem fibo 0.768 ve yükselen üçgeni direnç olarak takip edersin birde sonda fincan kulp var zaten çalışırsa yukarı atar ama düzeltme ihtimalini daha güçlü gördüm
0BeğenmedimŞikayet
Music ()Takibimde teşekkürler dikkat ederim bir de günlük bakabilir misin? Flama yapıp onayını almış görüntüsü var sanki? 16 altı günlük kapanışlarda vedalaşmak gerek gibi ne diyorsun?
0BeğenmedimŞikayet
kata ()Yatasa biraz dikkat et bakalım bu hafta
0BeğenmedimŞikayet
Music ()Teşekkürler, bir gün herkes robota bağlayacak hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Music ()Ne zaman diyorsan bana uyar :)
0BeğenmedimŞikayet
kata ()Sen işi robota baglamıssin hocam hayırlı işler:)
0BeğenmedimŞikayet
Music ()Dün yazdım da pek takmıyor ya @admin incindim valla minnoş kalbimi kırdı :)
0BeğenmedimŞikayet
kata ()Ne zaman çilek topluyoruz:)
0BeğenmedimŞikayet
Music ()Şu an farklı dediğim sistem, kendi oluşturduğum otomatik sinyal oluşturuyor, ikinci sinyalden sonra grafiğine bile bakmadan direkt dalıyordum anlık yükseliş sağlıyordu ve çıkıyordum sonra grafiğine bakıp güzelse devam ediyorumdum mesela en son elimde tuttuğum dmsas gibi 4 küsürlerden sinyalini vermişti 4.02 den maliyeti ile şu an %57 artıda ya da yataş gibi o da %16
Kısaca en kötü sistem bile sistemsizlikten iyidir :)
0BeğenmedimŞikayet
kata ()Talep de bulun admin abimiz kırmaz seni
1BeğenmedimŞikayet
Music ()Şu an grafik atamıyorum ama aynısı çizili halde bende de duruyor :)Nereden nereye gitti neyse fibo candır :)
1BeğenmedimŞikayet
kata ()Evet hocam son düzeltme fibosundundaydı hala çizili duruyor fibo :)
Yap bi güzellik yolumuzu bulalım
1BeğenmedimŞikayet
Music ()1.30'lardan bu bir şeyler deneyecek dediğim kristal değil miydi? :) Güzel yükseliş kaydetmiş %584. Bunun gibi bulmak için özel bi çalışma yapmam lazım, şu an benim sistem farklı :)
0BeğenmedimŞikayet
kata ()Hani nerde
Team35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()ben hazırladım hocam p tesı ucuyoz haberın olsun cerezlıkler benden onay senden :) @kata
0BeğenmedimŞikayet
kata ()Varmı hocam gözüne takılan şöyle kristal gibi katlamalı patlamalı:)
1BeğenmedimŞikayet
Music ()Mumlara fısıldayanın sözünü dinliyorlar :)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Abla Avgyo nasıl sizce bi arkadaş önerdi aldik)
0BeğenmedimŞikayet
kyumcu_ozturk ()Valla daha çok onsa bakıyorum dolar dan yana sıkıntı Yok 21.50 az kaldı bı geçse de rahatlasaydik
0BeğenmedimŞikayet
kata ()12.30 gibi direnç var üzerine atıp kalıcı olursa tutmalisin bu tl kısmı
Ons kısmımda 21.50 gibi direnç var üzeri rahat gecemezse oyalanir
kyumcu_ozturk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kyumcu_ozturk ()Katates gümüş ons ile ilgili çalışman yada grafiğin varmı gümüş aldım 10.35 den bekliyorum şimdiden teşekkürler
2BeğenmedimŞikayet
kata ()@Music sanki benziyor he :)
0BeğenmedimŞikayet
Music ()Tebrik ederim hocam tavana gidiyor, sanat eseri gibi P. icasso görse kıskanırdı